نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: How Can I transfer my file from www.server1.com to www.server.com via port 80

  1. #1

    How Can I transfer my file from www.server1.com to www.server.com via port 80

    سلام
    حاجی من میخوام فایل هم رو از یک سرور به سرور دیگه منتقل کنم با پورت هشتاد
    مثلاً فایل setup.exeرو از این آدرس

    www.server1.com/setup.exe

    میخوام ببرم به سایته خودم

    www.mysite.com/behnam

    کسی کدی داره برایه این کار؟
    اگه سروری که روش فایل ها قرار گرفته یوزر و پاسورد خاست چی؟
    خیلی ممنون

  2. #2
    قبلا مطرح شده و نیاز به یه جستجوی ساده داشت:

    به هر حال:
    متد DownloadFile مربوط به WebClient

    System.Net.WebClient web=new System.Net.WebClient();
    web.DownloadFile("http://www.server1.com/setup.exe", Server.MapPath("./setup.exe"));


  3. #3
    آقا شرمنده اگه به زبان پی اچ پی هم بلدی این کا رو انجام بدی کدش رو بنویس خیلی ممنون

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط behnam_iut مشاهده تاپیک
    آقا شرمنده اگه به زبان پی اچ پی هم بلدی این کا رو انجام بدی کدش رو بنویس خیلی ممنون
    آقا در ضمن اگه سرور که میخوام ازش دانلود کنم یوزر و پسورد خواست چی؟

  5. #5
    خوب از authentication استفاده میکنی در کلاس HttpReqeust و HttpResponse......

    موفق باشید !

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. ارسال یه فایل از طریق Transfer a file (DATA) by Winsock
    نوشته شده توسط The One در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1387, 11:45 صبح
  3. SQL Server 2000 Port 1433
    نوشته شده توسط Amir Shekari در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 09:27 صبح
  4. تفاوت Server.Transfer با Response.Redirect
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 دی 1384, 21:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •