نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: آیا امکان چاپ بارکد در کریستال ریپورت هست ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566

    آیا امکان چاپ بارکد در کریستال ریپورت هست ؟

    چطور می تونم بارکد چاپ کنم ؟؟ من کنترل بارکد ندیدم ؟؟؟

  2. #2
    فکر کنم باید با کامپوننت بارکد تصویر رو تو بانک ذخیره و بعد اون رو در کریستال نشون بدی . اگر روش دیگه ای هست به ما هم بگین

  3. #3

    Wink

    من این فایلو قبلا از سایت code project گرفته بودم اما هنوز بازش نکردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    برای چاپ بارکد می توانید از فونتهای بارکد استفاده نمایید. فونتها را نصب کنید و سپس در کریستال ریپورت فونت فیلد مورد نظر خود را (مثلا کد کالا) به فونت بارکدتبدیل کنید.
    در ضمیمه چندین فونت بارکد قرار داده ام . برای گرفتن فونت های بیشتر در گوگل سرچ کنید: Barcode font
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    من دنبال کامپوننتش بودم ؟؟
    از توجهتون متشکرم.

  6. #6
    سلام
    برای چاپ بارکد علاوه بر فونت نیاز به توابع چاپ بارکد هم داری.
    بدون این توابع ممکنه شما بتوانی بارکد چاپ کنی ولی بارکد های چاپ شده توسط بارکد اسکنر اسکن نمی شوند.
    من برای اینکار از سایت جناب آقای علی آرش استفاده کردم والان بدون کوچکترین مشکلی بارکد چاپ می کنم.(البته برای دریافت فونت هزینه پرداختم).
    برای کسب اطلاعات بیشتر می تونی به لینک های زیر مراجعه کنی:

    http://www.aliarash.com


    http://www.khedu.ir/article/ViewArti...veStateCode=13

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    نقل قول نوشته شده توسط pepeland مشاهده تاپیک
    برای چاپ بارکد می توانید از فونتهای بارکد استفاده نمایید. فونتها را نصب کنید و سپس در کریستال ریپورت فونت فیلد مورد نظر خود را (مثلا کد کالا) به فونت بارکدتبدیل کنید.
    در ضمیمه چندین فونت بارکد قرار داده ام . برای گرفتن فونت های بیشتر در گوگل سرچ کنید: Barcode font
    ایا برای استفاده از این فونتها باید تنظیم خاصی انجام داد اخه من این فونتها را نصب کردم پس از پرینت دستگاه بارکدخوان نتونست بارکد رو بخونه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: آیا امکان چاپ بارکد در کریستال ریپورت هست ؟

    من قبلا دنبال یک همچین چیزی بودم امروز که مشکلم حل شده و میدونم با این فونت تو کریستال ریپورت میشه بارکد ساخت فونتش رو میذارم تا بقیه هم استفاده کنن البته چیزهای دیگه ای هم هست که فعلا با همین فونت کارتون انجام میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    11

    نقل قول: آیا امکان چاپ بارکد در کریستال ریپورت هست ؟

    ابتدا برنامه IDAutomation رو نصب کن
    سپس در برنامه کریستال ریپورت formula fields جدید ایجاد کن و کد زیر رو در اون بنویس
    Dim DataToEncode As String
    DataToEncode = cStr( {moshtari.IDmoshtari},0 )
    Dim StringLength as Number
    Dim I as Number
    Dim CurrentChar as String
    Dim DataToPrint as String
    DataToEncode = RTrim(LTrim(DataToEncode))
    DataToEncode = UCase(DataToEncode)
    StringLength = Len(DataToEncode)
    For I = 1 To StringLength
    CurrentChar = Mid(DataToEncode, I, 1)
    If CurrentChar = " " Then CurrentChar = "_"
    DataToPrint = DataToPrint & CurrentChar
    Next I
    Formula = "(" & DataToPrint & ")"
    توجه داشته باشید در خط دوم اطلاعات خودتون رو وارد کنید.
    درصورتی که بارکد خاصی رو همیشه میخواین استفاده کنین به شکل زیر وارد کنید
    DataToEncode = "123456"
    قسمت syntax باید در حالت بیسیک باشه
    با تشکر میرزایی
    آی دی تلگرام salamdoktor در خدمت شما هستم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •