نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خالی کردن text یک object

  1. #1

    خالی کردن text یک object

    سلام
    من یک فرم دارم که از چند جدول اطلاعات سنگین اطلاعات آن پر می شود . برنامه مشکلی ندارد و مدتی بود کار می کرد اما چند وقتی است دچار یک اشکال عجیب و غریب شده ام
    قسمتی از کد من اطلاعات object ها را خالی می کند به صورت زیر
    For Each txcontrol As Control In gbpersonnel.Controls
    If ((TypeOf txcontrol Is TextBox) Or (TypeOf txcontrol Is ComboBox) Or (TypeOf txcontrol Is NumericUpDown)) Then
    Txcontrol.text=""
    End If
    Next
    اما با وجودی که کد را trace میکنم و می بینم که به عمل Txcontrol.text="" می رسد اما واقعا این کار انجام نمی شود . خیلی عجیبه واقعا نمی دونم باید چکار کنم

  2. #2
    به trace خودت ادامه بده احتمالا دوباره اونو جایی پر می کنی .
    این رو هم چک کن ببین کنترلی رو که پیدا می کنه دقیقا همون کنترلی هست که شما انتظار دارید.
    به صورت دستی چک کن ببین clear می شه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    با سلام

    به جای textbox.text="" کد زیر رو بزن ببین جواب می ده یا نه

    textbox.clear()

    کاره دیگه شاید جواب داد


  4. #4
    آقا متد Clear برای ComboBox نیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    با سلام

    متد clear رو برای تکست باکس نوشتم خوب نگاه کنید

    در ضمن برای comboboxهمانطور که می دونید باید اینطوری clear کرد ایتمهاشو

    combobox1.items.clear()

  6. #6
    سلام مهندس
    می دونم خوب هم نگاه کردم مهندس، اما من با توجه به کد دوستمون گفتم ایشان با سه کنترل می خوان کار کنند .شما هم یک نگاه به کد دوستمون بنداز در ضمن من در همون پست اولم هم گفتم اگه روشهای بالا جواب نداد امتهانی از متد clearهم یه تستی بگیر.
    (به صورت دستی چک کن ببین clear می شه؟)و فرض رو بر این گزاشاتم که دستمون کار با clear رو بلده. در ضمن کد شما برای کمبو باکس در اینجا شاید درست نباشه چون می خواد نمایش اولیه رو خالی کنه نه مقادیر کمبو باکس رو با کد شما همه مقایر خالی میشن.که جای اون می تونه سلکت اندکس رو برابر با 1- قرار بده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    اقا من شرمنده ام

    شما درست میگیید من اصلا حواسم نبود

    معذرت می خواهم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443
    بچه ها ازتون خواهش می کنم کدهاتون رو توی تگ [code] بنویسید .

    دوست عزیز اولین اشتباه شما اینه که فکر میکنید سه کنترل شما یک خاصیت مشترک به نام Text دارند . در صورتی که NumericupDown خاصیت Value داره بنابراین بهتره به جای استفاده از If از دستور Select Case استفاده کنید .

    در ضمن من متوجه نشدم gbpersonnel.Controls چیه اما یک نکته رو در نظر داشته باشید اگر کنترلهای مورد نظرتون توی یه GroupBox یا امثال اون باشه و منظور شما هم از gbpersonnel.Controls کنترلهای فرمتون باشه کدتون جواب نمی ده و باید از حالت بازگشتی استفاده کنید .

    یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم . اگر خاصیت DropDown Style کنترل ComboBox برابر
    DropDown List باشه خاصیت Text کنترل تغییری نمیکنه .

  9. #9
    مرسی
    کدم را به صورت زیر اصلاح کردم و مشکلم حل شد :
    For Each txcontrol As Control In gbpersonnel.Controls
    If ((TypeOf txcontrol Is TextBox) Or (TypeOf txcontrol Is ComboBox)) And txcontrol.Text <> "/" Then
    txcontrol.Text = ""
    ElseIf TypeOf txcontrol Is NumericUpDown Then
    txcontrol.Text = 0
    End If
    Next

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 12:00 عصر
  2. Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط mammad_kami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 27
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 15:58 عصر
  3. مقدار دهی به text object
    نوشته شده توسط mohsen_123 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 08:10 صبح
  4. مقدار دهی به text object
    نوشته شده توسط mohsen_123 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 16:44 عصر
  5. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •