نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی

  1. #1

    نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی

    سلام
    من یک گراید دارم که اونو تویه سورس برنامه پر می کنم
    حالا می خوام بعضی از خصوصیات ستون ها رو دستی تنظیم کنم مثل نام گذاری headerهر ستون یا اندازه اون و...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    حامد جون سلام

    این کدهایی که خواستی

    DataGridView1.Columns.Item(0).HeaderText = "asdasd"
    DataGridView1.Columns.Item(0).Width = 200

  3. #3
    پیدا کردم
    اینم کدش

    grid1.Columns(0).HeaderText = "کد گروه کاری"
    grid1.Columns(1).HeaderText = "نام گروه کاری"
    grid1.Columns(1).Width = 400
    grid1.Columns(0).Width = 100

  4. #4
    سلام ممنون ازتون که اینقدر سریع جواب دادین
    فکر کنم پست های همزمان داشتیم
    آخه من درست بعد از زدن تاپیک کد رو پیدا کردم و اینجا گذاشتم و با refresh سدن صفحه کد شما رو دیدم که شبیه کد من هست فقط یک Item اضافه داره که فکر می کنم فرقی نمی کنه
    با تشکر از توجه سریع تان
    خدایش فکرشو نمی کردم قبل من یکی جواب بده چون خیلی سریع بود
    گفتم این از تاپیک هایی می شه سوال و جوابش از خودمه
    اما شما سریعتر عمل کردی
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    قابل شما رو نداشت

    خودمم وقتی refresh کردم خیلی تعجب کردم که جواب من و شما چقدر همزمان بوده

    باید بره جزو رکورد ها

  6. #6
    با سلام خدمت رکورد داران عزیز
    ببخشید میشه بگین در datagrid هم میشه این کار رو کرد ، چطوری؟

  7. #7
    روشی که دوستان گفتند برای موقعی که برنامتو به روش کدنویسی انجام میدی هست.
    اما اگه بدون کدنویسی این کار رو انجام میدی میتونی از قسمت Propeties دیتاگرید کارتو راه بندازی.

  8. #8

    Thumbs up

    با سلام
    ببخشید مشکل من اینکه من با vb2003.net کار می کنم و می خوام اندازه تمام سطر هام رو خودم تعیین کنم در ضمن فقط datagrid وجود داره datagridview وجود نداره اگه میشه بیشتر راهمنایی کنین

  9. #9

    نقل قول: نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی

    چگونه میتونم اندازه نشانگر کنار دیتا گرید رو کم کنم ؟

  10. #10
    کاربر جدید آواتار hosseinarefi
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    خوزستان-اندیمشک
    سن
    37
    پست
    16

    نقل قول: نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی

    سلام
    من میخوام وقتی یه یک مقدار (یه ردیف) به بانکم اضافه می کنم چون در لود صفحم کل اطلاعات که داخل بانک است داخل دیتا گرید ویو نمایش داده شده ،دیگه لازم

    نباشه کل اطلاعات رو باز هم از بانک فراخوانی کرد و فقز همان ردیف اضافه شده یا حذف شده به دیتا گرید ویو اضافه یا کم بشه.

    لطفا راهنمایی کنید.(اضاف و حذف و ویرایش)

    خیلی خیلی مرسی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی

    نقل قول نوشته شده توسط Ebnali مشاهده تاپیک
    چگونه میتونم اندازه نشانگر کنار دیتا گرید رو کم کنم ؟
    سلام دوست گرامي
    ميتوني از خاصيت RowHeadersWidth كنترل DataGridview براي اين كار استفاده كني.
    بطور مثال :


    DataGridView1.RowHeadersWidth = 5

    موفق باشيد...

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    اراک
    پست
    18

    نقل قول: نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی

    سلام من دستور select از دیتا گرید ویو رو در کلاس تعریف کردم و جواب میده اما نمیتونم hedear اش رو نمیتونم عوض کنم کمکم کنید

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    اراک
    پست
    18

    نقل قول: نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی

    نقل قول نوشته شده توسط shadihemesi مشاهده تاپیک
    سلام من دستور select از دیتا گرید ویو رو در کلاس تعریف کردم و جواب میده اما نمیتونم hedear اش رو نمیتونم عوض کنم کمکم کنید
    مرسی تونستم با استفاده از alyasحلش کنم

  14. #14

    نقل قول: نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی

    سلام
    دوستان من تنظیم دستی نام ستون های گرید ویو رو توی سی شارپ انجام دادم ولی وقتی اطلاعات رو ذخیره میکنم ستون های جدا ایجاد میکنه و اطلاعات رو نمایش میده
    چکار باید بکنم. میخوام اطلاعات زیر سر ستونهایی که تنظیم کردم بیاد
    ممنونم

  15. #15

    نقل قول: نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی

    سلام. من وقتی از gridview خروجی (export) اکسل میگیرم سایز ستون ها بصورت پیش فرض کوچیک هست. چطور میتونم سایز هارو خودم تنظیم کنم یا اینکه اتوماتیک به اندازه حداکثر طول رشته های موجود در اون ستون اندازه رو مشخص کنه؟
    ضمن اینکه تنظیم فونت و سایز هم میخواستم. کد export اکسل این هست:
            protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable("GridView1");
    foreach (TableCell cell in GridView1.HeaderRow.Cells)
    {
    dt.Columns.Add(cell.Text);
    }
    foreach (GridViewRow row in GridView1.Rows)
    {
    dt.Rows.Add();
    for (int i = 0; i < row.Cells.Count; i++)
    {
    if (row.Cells[i].Controls.Count > 0)
    {
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][i] = (row.Cells[i].Controls[1] as Label).Text;
    }
    else
    {
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][i] = row.Cells[i].Text;
    }
    }
    }
    using (XLWorkbook wb = new XLWorkbook())
    {
    wb.Worksheets.Add(dt);
    wb.Table("GridView1").ShowAutoFilter = false;
    Response.Clear();
    Response.Buffer = true;
    Response.Charset = "";
    Response.ContentType = "application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet";
    Response.AddHeader("content-disposition", "attachment;filename=GridView.xlsx");
    using (MemoryStream MyMemoryStream = new MemoryStream())
    {
    wb.SaveAs(MyMemoryStream);
    MyMemoryStream.WriteTo(Response.OutputStream);
    Response.Flush();
    Response.End();
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ستون از نوع combobox در datagridview
    نوشته شده توسط fks_program در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:50 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 14:53 عصر
  3. چگونه می توان CurrenRow را در یک datagridview تغییر داد
    نوشته شده توسط aamirhk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 19:13 عصر
  4. تغییر رنگ بعضی از رکورد ها در datagridview
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 11:45 صبح
  5. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1385, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •