مشاهده دست آورد نظرسنجی: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

رای دهنده
700. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • VB.Net

    180 25.71%
  • C#‎.Net

    482 68.86%
  • Delphi Prism

    25 3.57%
  • موارد دیگر

    13 1.86%
صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 212

نام تاپیک: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

  1. #81
    C#‎.Net بهتره یا Delphi.Net چرا؟

  2. #82
    جدا از ساختار خود زبان (که به نظر من هر کی با هرچی راحتتره کار میکنه) اگه VS رو تنها ابزار توسعه دات نت در برنامه های ویندوزی بدونیم (چون برای وب چندین ابزار توسعه دیگه هم هست ولی به گرد پای VS نمیرسن!) یه تفاوت اساسی میون این دو تا زبون، ادیتور VS مربوط به سی شارپ و ویبی هستش!
    اونایی که با هر دوتا ادیتور کار کردن میدونن که من چی میگم!
    شاید به قطعیت بتوان گفت که در دنیای توسعه برنامه های ویندوز، ادیتوری قویتر و هوشمندتر از ادیتور وی بی دات نت در VS وجود نداره!!! (فکر کنم یکی از دلایل حجم بیشتر VB.NET نسبت به C#‎.NET در هنگام نصب همین باشه)
    هر چند تو نسخه 2008 خواستن این تفاوت رو کمی کمرنگ کنن ولی باز هم به روشنی این تفاوت قابل درک هست...
    در ضمن من فعلا فقط C#‎.NET کار میکنم.

  3. #83
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    با سلام به همه دوستان
    نظرات جالبی تو این پست ارائه شده
    بنده از delphi هیچ سررشته ای ندارم ولی هم با C#‎ کار میکنم هم با vb ولی تا حالا هیچ فرقی میان این دو زبان بجز تفاوت در syntax ها ندیدم اصلا فلسفه میکروسافت برای ایجاد C#‎ چیزه دیگه ای هست و اصلا فرقی میان ساختارهای vb , C#‎ وجود نداره حالا شما با هر syntax که راحت هستید میتونید کار کنید
    موفق باشید

  4. #84
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    تمام VB.NET کارها باید هواسشون باشه که چرا با تولد .NET , سی شارپ هم متولد شد و اصلا چرا متولد شد!!

  5. #85
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    نقل قول نوشته شده توسط Cave_Man مشاهده تاپیک
    تمام VB.NET کارها باید هواسشون باشه که چرا با تولد .NET , سی شارپ هم متولد شد و اصلا چرا متولد شد!!
    هواسشونم نباشه مهم نیست اولا تا ابد VB با microsoft همراهه تا زمانی که microsoft هست VB هم هست لا اقل تاریخچه رو یه نیگاه بندازن میبینن VB چقدر مورد توجه MIcrosoft بوده و هست
    اما چرا C#‎ متولد شد دلایل زیادی داره ولی مهمترینش اینه که بر کسی پوشیده نیست که vb از قدیم الایام یه زبان برنامه نویسی خوب با یه محیط ساده و راحت بوده و هست و C++‎ یه محیط سخت و خشن برای برنامه نویسا بوده و هست خوب میکروسافت اومد یه ترفند به کار برد البته اینم باید اضافه کرد که تو دنیا C++‎ کار بدلیل قدرتهای زیادی که داره خیلی زیاده به این دلیل microsoft اومد یه زبانی رو کرد که در عین راحتی و سادگی ساختارهای vb نوشته هاش یا همون syntax هاش نزدیک به C++‎ باشه تا بتونه برنامه نویسای زیادی که حاضر به تغییر syntax هاشون نبودن لااقل با ساده گیهایی که محیط .net به ارمغان آورد سهم بیشتری از برنامه نویسای دنیا رو مال خود بکنه که به نظر من خیلی زیاد موفق بوده و با پیشینه ای هم که از microsoft سراغ داریم این از کارهای کوچیک اونه البته تو پست قبلیم عرض کردم من هم با vb کار میکنم هم با C#‎ پس خدا نکرده توهینی به syntax کسی نشده باشه ولی این یکی از دلایل مهم ارائه یک syntax جدید بود البته فکر کنم این یک زنگ خطر به سایر محیطهای برنامه نویسی باشه چون اگه به microsoft باشه تو دنیا فقط همین دو زبان رو توسعه خواهد داد واین کارم خیلی خیلی خوب بلده
    موفق باشید

  6. #86
    من در این مورد دلایل خودم رو دارم من تقریبا تمامی زبانهای برنامه نویسی رو کار کردم ( از هر کدام یه خورده سرم میشه همین ;) ) و تا آنجایی که فهمیدم vb.net و C#‎ تقریبا یکی هستن ولی چون در C#‎ تایپ دستورات بهتر از vb.net هست و به زبان c شباهت زیادی دارد از نظر من بهتر و مفید تر است ولی در کل هر دو با هم برابرند
    ولی این دلفی لعنتی ( با پوزش از دلفی کاران ) نه help درست و حسابیی داره نه توسایتها میشه مثال براش پیدا کرد ( من اون موقع که کار کردم فقط سایت about بود که مثال داشت ) تا آنجایی که من میدونم هم تو وب سایتهای خارجی اصلا بهش اهمیتی نمیدن و بیشتر تو ایران تونسته واسه خودش جا باز کنه
    ولی در کل من C#‎ رو از همه بیشتر می پسندم و برای دستان هم توصیه می کنم
    موفق باشید

  7. #87
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    نقل قول نوشته شده توسط alirezador مشاهده تاپیک
    ولی این دلفی لعنتی ( با پوزش از دلفی کاران ) نه help درست و حسابیی داره نه توسایتها میشه مثال براش پیدا کرد ( من اون موقع که کار کردم فقط سایت about بود که مثال داشت ) تا آنجایی که من میدونم هم تو وب سایتهای خارجی اصلا بهش اهمیتی نمیدن و بیشتر تو ایران تونسته واسه خودش جا باز کنه
    Delphi for .Net در جایی و برای کسانی ارزش مند است که می خواهند تجربه خود در برنامه نویسی دلفی را به دات نت منتقل کنند و بدون کمترین مطالعه بتوانند برای دات نت برنامه بنویسند. بخاطر همین هم است که CodeGear سعی کرده از مطرح کردن مفاهیم جدید برای برنامه نویسان دلفی در Delphi for .Net خودداری کنه و مثلا بجای معرفی مفهوم Namespace از مفهوم آشنای Unit استفاده کنه.

    بهرحال همون طور که قبلا هم گفتم بهترین زبان برای برنامه نویسی دات نت C#‎ است.

  8. #88
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    Delphi for .Net

    بهرحال همون طور که قبلا هم گفتم بهترین زبان برای برنامه نویسی دات نت C#‎ است.
    سلام
    می تونم دلیلشو بپرسم .

  9. #89
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اگر بخوام ساده بگم: دلفی دات نت میخواد چیزی بشه که #C الان هست.
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_Z_F مشاهده تاپیک
    سلام
    می تونم دلیلشو بپرسم .

  10. #90
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    در این نظر سنجی یک گزینه با این عنوان کم داریم "دات نت را پیشنهاد نمیکنم"

  11. #91
    از نظر من که کدوما بهتره مهم نیست. مهم خود برنامه نویس هستش که با کدوم راحت تره.
    بعدشم ما نباید زیاد دنبال فرق باشیم.
    به قول sinpin جان:
    چرا همیشه دنبال فرق هستیم ؟!!!

    زندگی مسابقه نیست، بازیه...

  12. #92
    سلام ،
    تمام زبانهای ذکر شده مبتنی بر چارچوب کاری دات نت هستند ، این بدان معنیست که با هر یک از آنها میتوان ار امکانات موجود استفاده و به هدف نهایی رسید ، اما نکته مهم "چگونگی دستیابی به هدف" است ، برای رتبه بندی این زبان ها نسبت به یکدیگر نیاز به بررسی دقیقی میباشد ، ....
    با این حال همانطور که از نتایج این نظر سنجی هم بر می آید اقبال اکثریت به سمت زبان سی شارپ میباشد و به عقیده من یکی از دلایل مهم آن وجود منابع و سورس کدهای بیشتر نسبت به VB.Net است.
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  13. #93
    نقل قول نوشته شده توسط Cave_Man مشاهده تاپیک
    در این نظر سنجی یک گزینه با این عنوان کم داریم "دات نت را پیشنهاد نمیکنم"
    به نکته خوبی اشاره کردید ، ولی متاسفانه فکر نمی کنم هیچ کدام از برنامه نویسان ما حاضر باشند این کار را انجام دهند و یا به هر دلیلی از منطق قبلی خودشان دست بکشند و این وابستگی را کنار بگذارند و گزینه سخت تر را انتخاب کنند. این موضوع مثل مقایسه کار و تلاش یک ایرانی با یک فرد چینی هست که هرگز آن را درک نخواهیم کرد.

  14. #94
    کاربر تازه وارد آواتار Pouria.NET
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83
    به قول خود Microsoft برنامه هایی که با #C و VB.NET نوشته می شوند دارای Performance و قدرت یکسانی هستند و انتخاب بین این دو زبان تنها یک تصمیم شخصی و سلیقه ای است و تاثیری روی سرعت، قدرت و ... ندارد. مهمتر اینکه ادعای Microsoft این است که VB.NET و #C بیش از #C و Java و یا VB 6 و VB.NET به هم شبیه هستند.
    من با هر دو کار می کنم و از کار کردن با هر دو لذت می برم.

  15. #95
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران - شمیرانات
    پست
    78

    Thumbs up

    کدوم قابل فهمتره ؟
    به نظره من تقریبا هر دوتا شون شبیه
    اما ماله وی بی یکم پرانتزاشو و آکولادش کمه
    آتو اشغال نداره



     
    For i As Integer = 0 To 7
    TabControl1.TabPages(i).Text = "Tab: " + i.ToString()
    Next i


     
    for(int i = 0;i < 8; i++){
    tabControl1.TabPages[i].Text = "Tab: " + i;
    }



    در عمل هم جفتشون یکی هستند
    دوستانی که اینجا می گند نتیجه فرق داره لطف کنند در مورد IL بیشتر مطالعه کنند
    و کمی هم اصول طراحی کامپایلر بخونند و درک کنند که هر جفت اینا به IL تبدیل می شه

    تنها چیزی که این وسط هست به نظرم Synax است و همین

    اگه Synax هاشونم باهم فرق نمی کرد که دیگه جفتشون می شد یکی

    بعد نیست این مقاله رو هم بخونید

    http://www.dnjonline.com/article.asp...r05_vbvscsharp

    و اخرش اینو نوشته
    the choice between C#‎ and VB.NET is largely a matter of personal preference
    یعنی مسله شخصیه و یا سلیقه ایی

    و تمام شرکت هایی هم که می خواند استخدام کنند و برنامه نویس C#‎ می خواهند باور کنید فقط از اسم C#‎ خوششون اومده و یا به دلیل اینکه Synax پروژه های قبلی شون با اون زبانه حالا چه وبی و یا چه سی شارپ

  16. #96
    هه هه... چرا کسی اینجا حرف از ویژوال سی نزد؟؟؟؟؟؟
    واقعا نمی دونم چرا همه از این زبان وحشت دارند ولی من با تمام زبانها ی برنامه نویسی پروژه نوشتم هیچ کدوم به اندازه ی ویژوال سی بهم حال نمی ده چون هم سرعت بالایی داره وهم قدرت بالایی تازه می شه باهاش برنامه نویسی سیستم هم کرد بنابراین من یکی ویژوال سی رو پیشنهاد می کنم

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    Smile

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط alimahdavi675 مشاهده تاپیک
    هه هه... چرا کسی اینجا حرف از ویژوال سی نزد؟؟؟؟؟؟
    واقعا نمی دونم چرا همه از این زبان وحشت دارند ولی من با تمام زبانها ی برنامه نویسی پروژه نوشتم هیچ کدوم به اندازه ی ویژوال سی بهم حال نمی ده چون هم سرعت بالایی داره وهم قدرت بالایی تازه می شه باهاش برنامه نویسی سیستم هم کرد بنابراین من یکی ویژوال سی رو پیشنهاد می کنم
    بله کاملاً زبان جالبی است مخصوصاً VC++‎.Net ، ما کلی شکممان را صابون زدیم که در نسخه 2008 یک حالی به VC++‎.Net بدهند و یکسری امکانات راحتی بیشتر به آن اضافه کنند ولی متأسفانه خبری نشد ..... !
    گرچه همچنان هم بر خلاف تصور همگان نسخه VC++‎.Net چندان مشکل نیست و چون میتوان در آن از اصول دات نت استفاده کرد و کار را ساده کرد.

    نقل قول نوشته شده توسط babakj مشاهده تاپیک
    اما ماله وی بی یکم پرانتزاشو و آکولادش کمه
    گرچه من خودم بیشتر VB.Net کار میکنم و از سینتکسش خوشم می آید ولی اینجور مسائل کاملاً صلیقه ای است و همانطور که کسی بیاید و بگویید سینتکس VB.Net چندان راحت نیست، گفتن آنکه سینتکس C#‎.Net هم ..... کاملاً صلیقه ای است، مثل دوست داشتن رنگ ها .... که میتواند بگویید چه رنگی زیباتر است ؟؟؟؟ (همه، ولی هر کسی برای خود !)
    شباهت C#‎.Net و VB.Net به حدی است که اغلب برنامه نویسان یکی آن یکی را هم بلد هستند و در بیشتر مواقع میتوان کد یکی را خط به خط خواند و معادل دیگری را خط به خط و کاملاً سریع و ذهنی نوشت.

    جمیعاً موفق باشید.

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411
    در یک کلام #C

  19. #99
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    236
    در یک کلام C#‎
    اگه حرفی داری جواب اینو بده
    گرچه من خودم بیشتر VB.Net کار میکنم و از سینتکسش خوشم می آید ولی اینجور مسائل کاملاً صلیقه ای است و همانطور که کسی بیاید و بگویید سینتکس VB.Net چندان راحت نیست، گفتن آنکه سینتکس C#‎.Net هم ..... کاملاً صلیقه ای است، مثل دوست داشتن رنگ ها .... که میتواند بگویید چه رنگی زیباتر است ؟؟؟؟ (همه، ولی هر کسی برای خود !)
    شباهت C#‎.Net و VB.Net به حدی است که اغلب برنامه نویسان یکی آن یکی را هم بلد هستند و در بیشتر مواقع میتوان کد یکی را خط به خط خواند و معادل دیگری را خط به خط و کاملاً سریع و ذهنی نوشت.
    به نظر من فرق چندانی ندارند.
    جالب اینجاست که خود مایکرو سافت که سازنده هر دو زبانه اینو اینو میگه حالا ،ما چرا کاسه داغتر از آش می شیم نمی دونم

  20. #100
    من VB.Net رو ترجیح میدم ... چون این زبان به زبان محاوره ای انسان خیلی شباهت داره ...

    کدهای Vb گنگ هستند , یعنی اون نظم و ساختار لازم رو ندارند .
    من وقتی تو VB کد مینویسم هیچ لزومتی نمیبینم که کامنت بزارم چون کدها خودشون با آدم حرف میزنن ... در عوض تو C#‎ اون آکولادها و علامتهای گنگ و نامفهوم ،برنامه نویس رو مجبور میکنه تا مقدار زیادی کامنت بزاره و در این مورد کاملا بی انصافی کردین ...

    PETER WRIGHT
    Visual Basic is still way more popular than C#‎, and that owes a lot to the verbosity and almost Englishlike syntax of the language. After spending my days writing C#‎ code, it was a surprising joy to come home at night to write Visual Basic once again.
    Visual Basic 2005 is also a fully object-oriented (OO) language now. There is nothing that C#‎ and the other OO languages can do now that VB can’t. In fact, in some instances Visual Basic makes life easier. For example, if you are writing a Microsoft Office automation program, VB is the best choice. Why? Well, many of the components of Office still expect variable-length parameter lists to be passed to them, and VB is still the best language on the planet for doing that. I’m getting a little ahead of myself here, but the time will come when a friend or colleague will denigrate Visual Basic and you for learning it. When that time comes, you’ll remember this paragraph.

  21. #101
    باسلام عشق من C#‎چون من برا پروژههای رباتیک میخوام امادوستان با هرچی راحتید همون

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257
    من وقتی تو VB کد مینویسم هیچ لزومتی نمیبینم که کامنت بزارم چون کدها خودشون با آدم حرف میزنن ... در عوض تو C#‎ اون آکولادها و علامتهای گنگ و نامفهوم ،برنامه نویس رو مجبور میکنه تا مقدار زیادی کامنت بزاره و در این مورد کاملا بی انصافی کردین ...
    من هم قبلا vb کار میکردم و مثل این دوستمون چنین فکرهایی میکردم ولی بعد از اینکه شروع به کار با C#‎ کردم دیدم که اصلا این جوری نیست . پس بهتره در مورد چیزی که اطلاعات دقیقی در موردش نداریم نظر ندهیم . پیشنهاد میکنم چند وقتی با C#‎ کار کنید تا ببینید که چطور بعد از چند وقت vb را کاملا فراموش میکنید .
    در آخر به نظر من نتیجه کار یک برنامه نویس خیلی مهمتر از زبان برنامه نویسی است مورد استفاده اش است .

  23. #103
    این تاپیک بیهوده داره طولانی میشه - بهتر نیست سلیقه های شخصی رو برای خودمون نگه داریم ؟
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  24. #104
    پیشنهاد میکنم چند وقتی با C#‎ کار کنید تا ببینید که چطور بعد از چند وقت vb را کاملا فراموش میکنید .
    اتفاقا همین کار رو کردم و برگشتم سراغ VB.Net ...
    ضمنا من نظر خودم رو گفتم ...

    در آخر به نظر من نتیجه کار یک برنامه نویس خیلی مهمتر از زبان برنامه نویسی است مورد استفاده اش است .
    کاملا موافقم.

  25. #105
    فرق چندانی بینشون نیست، مهم اینه که با کدومشون راحتتری. من خودم با C#‎ راحتترم.

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    به قول خودم:
    ق.ظ 1386/10/07
    اگه از Delphi می یای #C بهترین انتخابه.
    اگه از VB می یای #C بهترین انتخابه.
    اگه از Assembly می یای #C بهترین انتخابه.
    اگه از C می یای #C بهترین انتخابه.
    ...
    اگه از فضا می یای #C بهترین انتخابه.
    اگه از هیج جا نمی یای #C بهترین انتخابه.
    اصلا اگه نمی خوای بیای #C بهترین انتخابه.
    در غیر این صورت #C بهترین انتخابه.
    #C بهترین انتخابه.
    ...

  27. #107
    ق.ظ 1386/10/07
    اگه از Delphi می یای #C بهترین انتخابه.
    اگه از VB می یای #C بهترین انتخابه.
    اگه از Assembly می یای #C بهترین انتخابه.
    اگه از C می یای #C بهترین انتخابه.
    ...
    اگه از فضا می یای #C بهترین انتخابه.
    اگه از هیج جا نمی یای #C بهترین انتخابه.
    اصلا اگه نمی خوای بیای #C بهترین انتخابه.
    در غیر این صورت #C بهترین انتخابه.
    #C بهترین انتخابه.
    ...
    خسته نباشی ... !!!!!!
    هیچ زبانی رو نمیشه گفت تو همه زمینه ها بهترینه ... حالا C#‎ که جای خود داره ...

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    دست بر نمی دارید ؟ هنوز خودتون هم نفهمیدین کدام بهترین است . چون بهترین وجود نداره . اگر مثلا #C پارامتر optional هم داشت خوب یک جاهایی بهتر بود . اما در عین حال
    #C خواص خودش رو داره اما هیچ کدام بهترین ندارن .

  29. #109
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تيريز
    پست
    3
    زبان vb خیلی ساده تر از زبانهای دیگه هست با این حاح خیلی هم انعظاف پذیرتره.

  30. #110

    بهترین زبان برنامه نویسی

    خیلی جاها این بحث بوده و جواب درستی داده نشده امیدوارم این جواب قانع کننده باشه.

    قدیما که محیط های برنامه نویسی اینقدر پیشرفته نبود و ما توی فایل متنی اسمبلی یا C می نوشتیم و Intellisense و این چیزا نبود نوشتن یک کلمه کمتر هم واسه خودش نعمتی محسوب می شد برای همین { از End If بهتر بود.
    خوب اول C اومد بعد VB و برنامه نویسای قدیمی تر همه با C Syntax آشنا بودن تازه جاوا و جاوا اسکریپت و php و بسیاری زبونهای دیگه به C شباهت زیادی دارن.
    الان تو بازار موبایل کد یک از کد دو گرون تره و کد دو از کد سه و ...
    آیا کیفیت صدای کد یک (09121) بالاتره یا بهتر آنتن میده ؟
    اینجا ایرانه و این چیزا مهمه چون طرف پز می ده که ما موبایلمونو خیلی وقت پیش خریدیم و ...
    داستان #C و VB همینه.
    از نظر تئوری کد هر دو به MSIL تبدیل میشه و هیچ کاری نیست که یکیشون انجام بده و اون یکی نتونه.
    اما برنامه نویسای قدیمی #C می نویسن ولی من وقتی یه برنامه نویس جوون می بینم #C می نویسه حدس می زنم موبایلش هم احتمالاً کد یکه!
    حرفه ایها اگر چه با یکی دستشون روون تره اما با هر دو می تونن بنویسن.
    اگر کسی تازه می خواد شروع کنه VB بهتره !!! چرا ؟
    الان شما IF رو می نویسی Intellisense خودش براتون Then و End If رو هم می نویسه و خیلی کارهای دیگه و مثل قدیم مشکل تایپ کردن هم ندارید. در اجرا هم که گفتیم هر دو میشن MSIL پس چرا VB بهتره ؟ چون : 1-کدش خواناتره 2- محبوب تره و بیشتر کاربران جدید می رن سراغش پس کتاباش بهتر گیر میان، سورس کدها بیشتر vb میشن و ...
    خوانایی : مثلاً انتهای چند تا شرط و لوپ تو در تو در یه کد #C این شکلیه :

    {
    {
    {
    اما تو VB این شکلیه :

    End If
    Loop
    Next

    کدوم خواناتره ؟
    در ضمن الان کامپایلر ها خیلی پیشرفته و باهوش شدن و کد شما رو کلی تغییر می دن تا بهینه بشه و دیگه این چیزا به اندازه گذشته اهمیت نداره و کامپایلرها کارایی رو بدون اونکه بدونیم برامون انجام میدن که قدیما جزو شگردهای برنامه نویسان حرفه ای محسوب می شد.
    آخرین ویرایش به وسیله hack.ir : شنبه 24 فروردین 1387 در 00:29 صبح

  31. #111
    حساب دو دو تا چهارتاست
    C#‎ = IL
    VB = IL
    =>
    IL = IL
    C#‎ = VB
    البته بنده به #C رای دادم ولی با هر دو برنامه مینویسم .
    به نظر بنده
    با VB سریعتر و آسان تر میشه برنامه نوشت
    ولی هنگام نوشتن و برسی کد با syntax زبان های خانواده C راحترم و
    برنامه های مهم رو با #C مینویسم
    آخرین ویرایش به وسیله rostamkhani : شنبه 24 فروردین 1387 در 06:39 صبح

  32. #112
    ببخشید در مورد این پست آقای hack
    بنده فکر نمیکنم به این شکل که ایشون میگن باشه .
    بعید میدونم که برنامه نویسان واسه پوز دادن زبان خاصی رو انتخاب کنن و
    با وجود عده ای بی کار که کارشون بازی با خط و گوشی موبایل است فکر نکنم
    درست باشه برنامه نویسان مهترم و کل ایرانیها رو این شکلی دونست .

    با نظر ایشون که هر رو IL هستن و در کامپایلر های امروزی که کد رو بهینه میکنن موافقم
    ولی فکر میکنم syntax زبانهای خانواده C قویتر و خواناتر باشه

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    اصلاً کاری به بهتر بودن کدام ندارم .... واصلاً نمیخواهم بحث را کش دهم ولی ماجراهایی جالبی یادم آمد که زیاد هم ربطی به برنامه نویسی ندارد ...

    فقط خواستم بگم که متاسفانه خودم چهره به چهره شاهد این پز پسندی ایرانی ها بودم.
    متاسفانه در ایران به شدت رایج است ....
    یکی از دوستان نزدیک خودم که سالها برنامه نویسی کرده و کارهای خوبی برای جاهای معروف داده صراحتاً با من راجب این پزهای الکی در برنامه نویسی صحبت میکرد. مدت زیادی در موردش صحبت کردیم .

    اگر یک تازه کار میگفت شاید ... ولی ...
    واقعاً وجود داره ...

    خارجی ها را نمیدانم ولی ایرانی ها این قبیل چیزها در ارتباطاتشان برایشان بسیار مهم است. فرقی ندارد در خط موبایل یا برنامه نویسی یا خرید ....

    در مناطق شمالی همین تهران فروشگاه هایی وجود دارد که اجناسشان کمی کیفیتی بالاتری دارد ولی قیمت هایشان چندین و چند برابر گران تر است (و شاید همین جنس را کمی آنطرف تر با همین مارک ارزانتر بدهند) و در کل محدوده مشهورند،
    مردم هم میدانند که قیمت ها کاذب است ولی میخرد ....!
    باورتان نمیشود، در میهمانی ها برای دو جنس مشابه و یکسان و یک مارک، کسی که جنس را از این فروشگاه بخرد جای بیشتری برای پز دارد و حتماً به نوعی بیان میکند که از فلان فروشگاه خریدیم ... !
    پز حتی به بهای کلاه سر رفتن !!!!
    جالب است ... آدم دست به دهان می ماند ... عجب! جلل خالق!


    عزیزان، دیگر چی انتظاری از موبایل و برنامه نویسی و امثالهم دارید ؟؟؟!!!

  34. #114
    با وجود عده ای بی کار که کارشون بازی با خط و گوشی موبایل است فکر نکنم
    درست باشه برنامه نویسان مهترم و کل ایرانیها رو این شکلی دونست .
    تا زمانی که تقاضای چیزی وجود نداشته باشه عرضه بوجود نمیاد.
    اگر عده ناچیزی دنبال این چیزا بودن منجر به این همه تفاوت قیمت بین کدهای مختلف موبایل نمیشد. بگذریم.

    بنده تازه وارد هستم و احتمالاً زیاد هم اینجا نمونم.
    یه چیزی که توی این سایت برام جالب بود اینه که با وجود اینکه اینجا یه سایت علمیه خیلی وقتها به جای دلیل علمی به اظهار نظر بسنده میشه و این سایت رو پر از اظهار نظر می کنه تا مطالب مفید. من خودم به این نظرسنجی رای ندادم چون 5 ساله که دیگه کد نمی نویسم.
    برای بحث خواناتر بودن syntax دلیل آوردم :
    خوانایی : مثلاً انتهای چند تا شرط و لوپ تو در تو در یه کد #C این شکلیه :

    {
    {
    {
    اما تو VB این شکلیه :

    End If
    Loop
    Next

    کدوم خواناتره ؟
    در هر صورت مهم اینه که با چی راحت تر هستید اما مثال موبایل رو زدم که بدونید بعضیا وقتی ببینن کسی از برنامه نویسی فقط دات نت رو بلده و اونم #C چه فکری می کنن.
    داستان کسی که 7-8 تا زبون بلده و با تجربه است فرق میکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله hack.ir : سه شنبه 27 فروردین 1387 در 18:12 عصر

  35. #115
    سلام به همه دوستانی که تا این لحظه 114 تایپک در مورد این موضوع خیلی مهم صحبت کردند.
    من به عنوان کسی که علاقه زیادی به برنامه نویسی دارم و شاید از 15 ماه پیش تا امروز به طور میانگین روزی 7 ساعت با vb.net کار کردم می خوام نظرم رو در مورد vb و #c بدم.
    من تا به امروز کاری نبوده که بخوام تو vb.net انجام بدم که کسی بگه تو vb نمی شه ولی تو #c می شه انجامش داد یا تو #c راحت تر می شه یا سریعتر ....
    فکر کنم برای همه کسانی که با vs.net کار کردن متوجه شده باشند که vb.net با #c فرق زیادی نمی کنه و اثبات شده که انتخاب یک از این دو برنامه % 100 سلیقه ای می باشه.
    من برنامه نویسی رو با vb شروع کردم و الان احساس راحتی عجیبی با کدهای vb دارم به راحتی می تونم کدهای زیادی رو با یک نگاه بررسی کنم و متوجه بشم در صورتی که همان کد رو اگه تو #c ببینم یک کم طول می کشه متوجه آونها بشم. همین قضیه ممکنه برای برنامه نویسان #c پیش بیاد پس میشه نتیجه گیری کرد اولین بار با چه برنامه به تسلط برسی در انتخابمون تاثیر زیادی داره.

    حالا مشکل اصلی کجاست؟
    مشکل اصلی اینه که خیلی ها نمی خوان باور کنند که vb.net برا خودش غولی شده هنوز به چشم vb6 نگاش می کنند.
    من حتی 3 ماه پیش می خواستم کلا vb رو بی خیال بشم برم رو #C حتی فایل PDF آمورش #c که 1000 صفحه داره رو تقریبا مطالعه کردم ولی هنوز یک برنامه نویس وبی هستم

    شاید اگه بخوام روزی یک زبان دیگر یاد بگیرم اون چیزی جز ++C نباشه نه #C

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    من تا به امروز دلفی کار می کردم و ازش هم خیلی راضیم
    واقعا شیرین و قویه
    ولی برای مهاجرت به NET. (که دلیلش رو در بخش دلفی عرض کردم) با توجه به مطالعه و بررسی و مشورتهایی که انجام دادم #C را (حداقل برای خودم) مناسب دیدم
    چون به هر حال به قول دوستان درسته که هر دو تحت یک فریم ورک کار می کنند و عنوان میشه که قدرت برابری دارند ولی باز هم عطف به گفته دوستان سینتکسشون و بعضی قابلیتهاشون رو از اجدادشون به ارث بردند و در نهایت vb کجا و C کجا
    البته این نظر منه و صحبتم هم در مورد سینتکس و بعضی قابلیتها بود نه قدرت زبان و منظورم هم ضعف vb.net نیست
    ولی ...
    آخرین ویرایش به وسیله babak_delphi : سه شنبه 14 خرداد 1387 در 23:22 عصر

  37. #117

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    دوست عزیز بسته به این که شما آشنایی با کدام زبان غیر ویژوالی را دارید هم مهم است
    مثلا اگر c رو بلد باشید سی شارپ بهترین گزینه محسوب میشود.

  38. #118

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    در كل C#‎ مناسبتر هست چون بارها عنوان شده كه ميكروسافت در اينده روي اون مانور خواهد داد ... با اين اوصاف اينده ي VB.NET هم معلوم نيست .. حتي توي چند رفرنس كه حاصل جست جو بين صفحات اينترنتي بود خوندم كه VB به علت سازگاري با نسخه هاي قبلي نميتونه به طور كامل از امكانات .Net استفاده كنه ولي C#‎ اين محدوديت رو نداره ... ( البته من جايي خوندم و اطمينان ندارم .. ولي فكرك نم درست باشه اين گفته )

  39. #119

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    نقل قول نوشته شده توسط .::Mehran::. مشاهده تاپیک
    در كل C#‎ مناسبتر هست چون بارها عنوان شده كه ميكروسافت در اينده روي اون مانور خواهد داد ... با اين اوصاف اينده ي VB.NET هم معلوم نيست .. حتي توي چند رفرنس كه حاصل جست جو بين صفحات اينترنتي بود خوندم كه VB به علت سازگاري با نسخه هاي قبلي نميتونه به طور كامل از امكانات .Net استفاده كنه ولي C#‎ اين محدوديت رو نداره ... ( البته من جايي خوندم و اطمينان ندارم .. ولي فكرك نم درست باشه اين گفته )
    برای نوشته هاتون منبع معتبر هم ذکر کنید لطفاً
    نقل قول نوشته شده توسط Dariuosh مشاهده تاپیک
    پس منم يه نظر بدم ديگه !!
    من VB بلدم و اينم ميدونم که تو دات نت ها فرقي بینشون نيست ولي #C يه حسن داره که VB نداره اونم اينه که تو SQL 2008 ميتونيد مستقيماً با #C کد بنويسيد همونطوري که تو Office ميتونستيد با VB ماکرو بنويسيد که تو VS2008 اينم امکانو برا #C هم گزاشتن
    sql 2008 نه sql server 2008!!!
    مسئله یکپارچگی دات نت با نرم افزار SS برای نوشتن روال های درونی IL از نسخه 2005 بوجود آمده نه 2005 و برای همه زبان های دات نت نه فقط #C.

  40. #120

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    دوست عزيز من در حال گشت و گزار توي نت يه چيزايي خونده بودم ... والا لينكش يادم نيست ... ولي يادمه وقتي ميخواستم در مورد دات نت تحقيق كنم با اين چيزها برخورد كردم ... فكر كنم از گوگل جستوجو كرده بودم ... خودتون پيگيرش بشين ...

صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •