مشاهده دست آورد نظرسنجی: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

رای دهنده
700. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • VB.Net

    180 25.71%
  • C#‎.Net

    482 68.86%
  • Delphi Prism

    25 3.57%
  • موارد دیگر

    13 1.86%
صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 212

نام تاپیک: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

  1. #161

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    الان Dijkstra داره تو قبر میلرزه.


    من هنوز توی vb نتونستم event درست کنم.
    من هم VB6 کار کردم هم VB.Net
    ۴ سال.

    TextBox1.TextChanged+=TextBox1_TextChanged;
    من متاسفم که بعد از 4 سال فرق Handle یک Event و تعریف اون رو اشتباه میکنید ... این کدی که شما نوشتین یک Handle اضافه میکنه ! که معادل Vb اون میشه RaiseEvent یا AddHandller .
    که کاملا مشخصه خوانایی کدوم بیشتره !!!

    برای تعریف Event در VB کافیه تایپ کنید Event و 2 بار Tab بزنید تا یاد بگیرید !!!

  2. #162
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Alirezanet مشاهده تاپیک
    من متاسفم که بعد از 4 سال فرق Handle یک Event و تعریف اون رو اشتباه میکنید ... این کدی که شما نوشتین یک Handle اضافه میکنه ! که معادل Vb اون میشه RaiseEvent یا AddHandller .
    که کاملا مشخصه خوانایی کدوم بیشتره !!!

    برای تعریف Event در VB کافیه تایپ کنید Event و 2 بار Tab بزنید تا یاد بگیرید !!!
    event EventHandler MyEvent;


    خواهش میکنم IDE رو با زبان قاطی نکنید.
    توی مقایسه زبانها فکر کن داری توی NotePad مینویسی.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : سه شنبه 20 اردیبهشت 1390 در 19:40 عصر دلیل: غلط املایی

  3. #163

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    من چند ساله که با شرکتهای نرم افزاری به صورت پروژه ای کار میکنم. بنا به درخواست اونها بعضی پروژه ها رو با vb و بعضی رو با C#‎ انجام میدم.

    فرض کنید که کشوری به اسم .net هست که دو شهر به اسمهای vb و C#‎ دارد :

    • اکثر مردم شهر vb قشر متوسط به پایین کشور هستند.
    • اکثر مردم شهر C#‎ قشر متوسط به بالای کشور هستند.
    • اکثر نخبگان کشور در شهر C#‎ زندگی میکنند.
    • بیشتر مجرمان و تبهکاران در شهر vb زندگی میکنند.
    • اهالی روستای vb6 برای داشتن زندگی مرفه و درآمد بالاتر به شهر vb مهاجرت میکنند.
    • در شهر vb هر چیزی که بخواهید بخرید، خیلی راحت گیر میاد مثلا برای نخ سوزن، به احتمال زیاد توی مغازه سر کوچه پیدا میشه.
    • در شهر C#‎ برای نخ سوزن باید مسافت زیادی برید تا به محلی که وسایل خیاطی میفروشند برسید.
    • در شهر vb خیلی از خیابانها دو اسم دارند. یکی روی تابلو و یکی بین مردم.
    • در شهر vb ماموران پلیس کمتر رانندگان خلافکار رو جریمه میکنند و براحتی میشود حتی چراغ قرمز رو رد کرد.
    • در شهر C#‎ حتی اگر بین خطوط خط کشی شده حرکت نکنی جریمه میشی.
    • در شهر vb بعضی از تعویض روغنی ها شیر هم میفروشند.


    حال انتخاب کنید که کدام شهر را برای محل سکونت خود انتخاب می کنید؟
    آخرین ویرایش به وسیله rahmatr : پنج شنبه 05 خرداد 1390 در 14:09 عصر

  4. #164
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    اکثر مردم شهر vb قشر متوسط به پایین کشور هستند.
    اکثر مردم شهر C#‎ قشر متوسط به بالای کشور هستند.
    اکثر نخبگان کشور در شهر C#‎ زندگی میکنند.
    بیشتر مجرمان و تبهکاران در شهر vb زندگی میکنند.
    ؟؟؟!!!
    این گفته های شما یه سری عقاید شخصی هست نه معقولانه که بشه جلوی کسی مطرحشون کرد.
    بهتره واسه تک تک گفته های بی ربطتون دلیل هم بیارید!!!

  5. #165

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    من قبل از خوندن نظرات دوستان به موارد دیگر رای دادم چون تا الآن ++C رو کامل ترین و قدرتمند ترین زبان میدونستم. ( گرچه خودم با VB کار میکنم و C رو کمی سخت میدونم. )
    امّا حالا که میبینم بین #C و VB رقابت وجود داره دارم شاخ در میارم !!! حتّی اسمی هم از ++C نمیاد ! چقدر از دنیا عقب بودمااا تا الآن برتری VB رو فقط سادگیش میدونستم !

    با وجود این که متوجّه شدم وی بی از نظر قدرت چیزی کم نداره, هنوز هم در اوّلین فرصت کار با #C و ++C رو شروع میکنم ! یه حسّی ته دلم منو به سمت C و قدرتش میکشه
    آخرین ویرایش به وسیله Sina_Od : دوشنبه 30 خرداد 1390 در 20:04 عصر

  6. #166

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad-fa مشاهده تاپیک
    ؟؟؟!!!
    این گفته های شما یه سری عقاید شخصی هست نه معقولانه که بشه جلوی کسی مطرحشون کرد.
    بهتره واسه تک تک گفته های بی ربطتون دلیل هم بیارید!!!
    من فکر میکنم کاربر جدید rahmatr ، قبلا تو انجمن های شعر عضو بودند که چنین عواطف و تخیلات پوچی دارند.
    با تشکر.

  7. #167
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    این تاپیک مال سال 1385 هست و ما الان هستیم تو سال 1390 یعنی مال 5 سال پیش هست ، بنظر من اگه این تاپیک 5 سال دیگه هم ادامه پیدا کنه و 10 ساله بشه باز هیچ کدوم از دو طرف قانع نمیشن چون این بحث کلا معنی نداره،
    بازم من مثل همیشه از این جمله استفاده می کنم:
    دات نت باعث شد که قدرت برنامه نویسی در زبانهای تحت این چارچوب یکسان شود و تفاوت فقط در نوع کد نویسی باقی بماند. چون ابزار و قدرت در دات نت از خواص دات نت است، نه زبان.
    بهتره بیخیال شین دیگه...
    موفق باشید.../

  8. #168
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    من که دیگه هیچ فرقی نداره زبان های برنامه نویسی برام... بر اساس پروژه ای که برام تعریف شده باشه از یکی از این ابزارها استفاده می کنم..

    اما یک سوال: مثلا فرض کنید که #C یا Vb بیشترین رای رو آورد، بعدش چی میشه؟؟

    به نظر من الان فهمیدن concept ، design pattern ، anti design pattern ، frameworks ، platform و .... خیلی مهم تر از این هستن که کدوم زبان بهتره یا کدوم زبان رو پشنهاد می کنین.....

    الان اونور آب به چه تکنولوژی هایی رسیدند ما هنوز اندر خم کوچه ی اول هستیم!!!

  9. #169
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    Tajikistan
    پست
    1

    production assistant jobs

    latest jobs in qatar models seeking jobsmaquiladora jobspharmacist jobs in new yorkmedical coding jobs availablelsf jobs employment insurance comThe Relationship Between Mhc And Hla pharmaceutical sales jobs in ncmodel jobs newoperator jobs in jacksonville flnew scientist jobsmerton jobsnursing jobs in marietta ga nyc sanitation jobs free work at home mailing jobsJobs At Walmart Distribution CenterDating Site For Mature Women

  10. #170
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    !WOo.oOW!
    چه بحث های داغی به میان اومده! من امروز تازه وارد این پست شدم!! و خدایش تموم پست ها رو از بیکاری خوندم (وقتی از شب تا صبح بیدارباشی و کارات نزدیک به صبح تموم شده باشه و خوابت هم نیاد، باید هم همه رو بشینی بخونی!!) (ساعت ایجاد پست رو نگاه!!)

    من 5 ساله برنامه نویسم!
    4 ساله پیش vb6 کار بودم !
    3 سال پیش vb.نت کار!
    2 سال پیش 30 شارپ و WPF کار!
    و از 4 ماه پیش تاحالا ++C کار!

    به نظر من و از روی تجربه کم ولی فشرده ای که کسب کردم میگم که خداییش زبان vb تو سینتکس هاش چرت و پرت زیاد داره! خوب چون زبان سطح بالاییه! (یعنی به زبان انسان نزدیکه!)
    اما 30 شارپ نه!، حد اقل کمتر (چون زبان سطح میانیه!) و خدایش تنها فرقشون هم در همین سینکتس هاش هست!

    ببینید یه قابلیت زبان 30شارپ که من اونو در vb ندیدم و کسی هم در اینجا ازش بحثی نکرده بود اینه که: شما تو 30شارپ به خاطره استفاده از سیمیکولن ( ; ) می تونی 100 خط دستور رو در 1 خط بنویسی!!
    حتی حلقه های تکرارو هم میشه تو یه خط نوشت ببینید:
    for (int i = 0; i < 10; i++) {Console.WriteLine(i.ToString());}


    و نمونه ای از این چرت و پرت های اضافه در vb : بابا شرطت رو بنویس برو خط بعد!! ، then باید بزاریی، نمیدونم آخرش بنویسی end if و ..



    در کل به نظر من vb و خانواده محترمش برای کسانی که می خوان تازه برنامه نویسی رو شروع کنن و هنوز دید برنامه نویسی پیدا نکردن زبان ایدعالیه! اما وقتی ذهن الگریتم دادن بهینه و درست رو پیدا کردن بهتره به زبان های قددرتمندتر و سخت فهمتر، مثل ++Java,C,C کوچ کنند! اما این وسط ، واسه از Dim a as string رفتن به String a; زبان #C میتونه رابط خوبی باشه! (این برای مبتدی ها بود!)

  11. #171

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    زبان برنامه نویسی دات نت سی شارپ نیست، وی بی هم نیست، زبان بی نظیر IL که وقتی توش می نویسی ldarg.0 میشه this تو سی شارپ و Me تو وی بی. دوستان اشاره کردن من هم یه بار دیگه میگم انتخاب بین زبان ها صرفا انتخاب بین سینتکس هاست، نیاز به این همه طناب کشی نیست ...

  12. #172
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    ببینید یه قابلیت زبان 30شارپ که من اونو در vb ندیدم و کسی هم در اینجا ازش بحثی نکرده بود اینه که: شما تو 30شارپ به خاطره استفاده از سیمیکولن ( ; ) می تونی 100 خط دستور رو در 1 خط بنویسی!!
    حتی حلقه های تکرارو هم میشه تو یه خط نوشت ببینید:
    1
    for (int i = 0; i < 10; i++) {Console.WriteLine(i.ToString());}


    و نمونه ای از این چرت و پرت های اضافه در vb : بابا شرطت رو بنویس برو خط بعد!! ، then باید بزاریی، نمیدونم آخرش بنویسی end if و ..
    سلام دوست من...
    امیدوارم ناراحت نشید اما به نظر من شما هیچ وقت برنامه نویس خوبی نخواهی شد.
    چرا؟ چون به قول خودتون

    من 5 ساله برنامه نویسم!
    4 ساله پیش vb6 کار بودم !
    3 سال پیش vb.نت کار!
    2 سال پیش 30 شارپ و WPF کار!
    و از 4 ماه پیش تاحالا ++C کار!
    میشه بگید بعد از C++‎ چه گزینه ای پیش روتون هست؟
    و از مطلبی که در خصوص مقایسه نوشتن کدها در یک خط عنوان کردید کاملا متوجه شدم که همینطور نصفه نیمه زبان عوض کردید ، چرا که تو vb هم میشه تو یه خط کد نوشت و راهش اضافه کردن کاراکتر : بین هر خط کد هست که اصولا ترکیب کردن چندین خط کد در یک خط اصلا کار درستی نیست.

    البته باز هم بگم قصد جسارت نداشتم.

  13. #173

    Arrow نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    برای کار انفرادی VB.Net
    برای استخدام در شرکت ها C#‎.Net
    از دلفی بی خبرم

    vb.net حدود 25% نسبت به سی شارپ حجم کد کمتری داره، عملگر توان داره، مثل C#‎.Net برای نوع متغیر ها گیر 3 پیچ نمیده که حتماً باید ToString یا Parse بشه و ... برای همین هم پروژه های انفرادی که معمولاً بزرگ نیستند، زودتر به نتیجه می رسند. اما کلمات کلیدی VB ده برابر سی شارپه!
    ولی واسه C#‎.Net بهتره آگهی های استخدامی رو بخونید.
    در ضمن سینتکس C#‎.Net برای شیء گرایی قوی تره.

    اینایی که گفتم عقاید شخصی نبود.
    با گذاشتن سمی کولون کسی نمی میره.
    من فکر میکنم کاربر جدید rahmatr ، قبلا تو انجمن های شعر عضو بودند که چنین عواطف و تخیلات پوچی دارند.
    اگه کسایی که عضو انجمن شعر باشن، نیان برنامه نویس بشن هیچ کدوم ما برنامه نویسای منطقی که فقط بلدیم به کامپیوتر بگیم چه کار بکن و ... نمیتونیم هوش مصنوعی رو به جایی برسونیم که کامپیوترمون شعر بگه!!
    درثانی: اولین لیسانس پروفسور حسابی در سن 17 سالگی در رشته ادبیات بود و نه کامپیوتر
    چی مییییییشد اگر این پروفسور یه سری هم به علم برنامه نویسی میزد.............

  14. #174
    کاربر دائمی آواتار tabatabaeefar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    259

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    نقل قول نوشته شده توسط AlgorithmX مشاهده تاپیک
    !WOo.oOW!
    ببینید یه قابلیت زبان 30شارپ که من اونو در vb ندیدم و کسی هم در اینجا ازش بحثی نکرده بود اینه که: شما تو 30شارپ به خاطره استفاده از سیمیکولن ( ; ) می تونی 100 خط دستور رو در 1 خط بنویسی!!
    حتی حلقه های تکرارو هم میشه تو یه خط نوشت ببینید:
    for (int i = 0; i < 10; i++) {Console.WriteLine(i.ToString());}
    سلام دوست من.
    فقط میخواستم بگم اگر ما چیزی رو ندیدیم به این معنی نیست که اون چیز وجود نداره.
    چشم ها را باید شست ...

     For i As Integer = 0 To 9 Step 1 : Console.WriteLine(i.ToString()) : Next
    آخرین ویرایش به وسیله tabatabaeefar : جمعه 29 مهر 1390 در 00:15 صبح

  15. #175
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    و همینطور دستور شرطی در VB که میشه n تاش رو در یک خط نوشت:

    a = 1
    If a = 1 Then Print "X": x = 2: If x = 2 Then Print "salam"


    چشم ها را باید شست ...
    کاملا موافقم...
    البته من خودم به VisualC++‎‎‎‎‎.net کوچ کردم اما واقعا سینکس VB بسیار شیرین و دلچسب بود و هست...
    آخرین ویرایش به وسیله returnx : دوشنبه 03 بهمن 1390 در 23:46 عصر

  16. #176
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    من بازه سنی و سوادی دوستان رو نمی دونم ولی واقعا این گونه مباحث ، در شان یه توسعه دهنده نیست .
    یکی که تازه با دنیای برنامه نویسی آشنا شده ، با دیدن این صحبت ها چه برداشتی رو نسبت به اخلاق و رفتار برنامه نویسان کشورش و سطح تفکر اونها به دست می یاره؟
    هر کدام از ما شاید الگویی برای جدید الورود های دنیای شیرین برنامه نویسی یا مطلب رو بخوام گسترش بدم ، دنیای شیرین مهندسی نرم افزار هستیم ، شایسته نیست با نا آگاهی خودمان در بعضی از زمینه ها علمی یه بحث ساده رو به چالش بکشیم؟! خودم رو عرض می کنم ، جسارت به بزرگواران نیست ، من وقتی C#‎‎ کار هستم و علم کاملی درباره معماری چارچوب دات نت ندارم ، چرا باید مطالبی بی بنیاد و بی اساس در باره علوم مختلف نرم افزار بزنم؟؟؟
    من بارهای و بارها شده که این تاپیک به پستم می خوره و هر بار ناراحت می شم و ازش دور می شم ولی این باره دیگه نتونستم.
    بیاید اگر هم قرار در این باره بحث شود ، به صورت اصولی بحث کنیم ، بر اساس منابع و سایت های معتبر.
    به نظر من تجربه ملاک خوبی برای اثبات صحبت های ما نیست ، در این زمینه بالا بودن سطح علمی هست که حرف اول رو می زند!

    از تمامی دوستان بابت زیاده گویی عذر خواهی می کنم.
    با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

  17. #177
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    من از C#‎ استفاده میکنم.

    1- بازار کار بیشتره
    2- وقتی سی شارپ را یاد بگیری، چند زبان دیگر مثل java را هم یاد گرفتی
    3- برای کار در وب بیشتر استاده میشه.

  18. #178

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک

    2- وقتی سی شارپ را یاد بگیری، چند زبان دیگر مثل java را هم یاد گرفتی
    شدیداً مخالفم
    جاوا خیلی خیلی سخت تر از سی شارپه و یادگیری جاوا به صورت خطی است ولی یادگیری سی شارپ به صورت منحنی رو با بالاست و سریع در آن پیشرفت میکنید.
    کتابخانه های جاوا نام درست و حسابی ای ندارند و اصلا مانند سی شارپ، منظم نیستند

    com.sun.j3d.loaders.*

    یه مشت اسم الکی به اول پکیج اضافه میشه که غالبا شامل نام شرکت و ... است.
    LCDUI
    اینم یکی از کلاس های مورد استفاده در J2ME هستس که یعنی--> Liquid Cristal Display User Interface
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : پنج شنبه 19 آبان 1390 در 23:38 عصر

  19. #179
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    شدیداً مخالفم
    جاوا خیلی خیلی سخت تر از سی شارپه و یادگیری جاوا به صورت خطی است ولی یادگیری سی شارپ به صورت منحنی رو با بالاست و سریع در آن پیشرفت میکنید.
    با سلام
    فکر می کنم منظور water_lily_2012 از این حرف ،کتابخانه جاوا نبوده
    بلکه سینتکس جاوا بوده
    آخه خیلی از دستورات (مثلا دستئرات شرطی) شبیه سی شارپ هست

  20. #180

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    با سلام
    فکر می کنم منظور water_lily_2012 از این حرف ،کتابخانه جاوا نبوده
    بلکه سینتکس جاوا بوده
    آخه خیلی از دستورات (مثلا دستئرات شرطی) شبیه سی شارپ هست
    میدونم منظورشون سینتکس جاواست
    ولی در دنیای شیء گرایی فقط به کاری که میخواهیم انجام دهیم فکر میکنیم. برای همین هم، نام کلاس ها و پکیج ها باید به فکر ما نزدیک باشد. منظور منم این بود که اسم کلاسها در سی شارپ به فکر ما نزدیکتره.
    یادگیری سینتکس یک زبان، یکی دو روز بیشتر وقت نمی خواهد. خودتان شاهد هستید که اکثر تاپیک هایی که در تالارهای جاوا و سی شارپ میزنند به خاطر ندونستن کار کردن با کلاسهای اون زبونه، نه ندونستن سینتکسش.
    موفق باشید.

  21. #181

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    یادگیری جاوا به صورت خطی است ولی یادگیری سی شارپ به صورت منحنی رو با بالاست و سریع در آن پیشرفت میکنید.
    اون لغتی که شما میخواستی استفاده کنی رو Learning Curve میگند. توی ریاضی ۱۰۱ سال اول دانشگاه هم یاد میدهند که وقی منحنی شیبش رو به بالا باشه ازش بالارفتن سخت تره تا وقتی خطی باشه! مثل جاده صاف و جاده سربالایی ! اوکی‌؟ یعنی کلا هم اصطلاح رو متوجه نشده بودی. هم برعکس استفاده اش کردی . هم مهفوم ریاضی شیب منجنی رو نمیدونستی . با این همه اوصاف هنوز هم اصرار دارید بقیه رو در راه مطالعاتیشون که به زندگی حرفه ای ربط داره راهنمایی کنید. خب مگه مجبوری!

    کلا بقیه اظهار نظراتت هم off تر از اونی بودش که لازم به نقد کردن باشه . مشت نمونه خروار .

  22. #182

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    نقل قول نوشته شده توسط JaguarXF مشاهده تاپیک
    اون لغتی که شما میخواستی استفاده کنی رو Learning Curve میگند. توی ریاضی ۱۰۱ سال اول دانشگاه هم یاد میدهند که وقی منحنی شیبش رو به بالا باشه ازش بالارفتن سخت تره تا وقتی خطی باشه! مثل جاده صاف و جاده سربالایی ! اوکی‌؟ یعنی کلا هم اصطلاح رو متوجه نشده بودی. هم برعکس استفاده اش کردی . هم مهفوم ریاضی شیب منجنی رو نمیدونستی . با این همه اوصاف هنوز هم اصرار دارید بقیه رو در راه مطالعاتیشون که به زندگی حرفه ای ربط داره راهنمایی کنید. خب مگه مجبوری!

    کلا بقیه اظهار نظراتت هم off تر از اونی بودش که لازم به نقد کردن باشه . مشت نمونه خروار .

    من نگفتم روی نمودار، کوهنوردی کنید!!!!
    اما منظورم همون Learning curve بود که گفتی. شاخص عمودی رو "میزان تسلط" و شاخص افقی رو "زمان اختصاص داده شده به امر یادگیری" منظورم بود. حالا توی ریاضی 101 دانشگاه ترم یک، هرچی میخوان بگن، خوب بگن. من منظور خودم رو میگم و کاری هم به هیچ احد الناسی ندارم.
    مفهوم شیب منجنی رو بلد نیستم! اما شیب منحنی رو بله، چون رشته ریاضی بودم نه فنی.
    درضمن، هیچگاه دوست ندارم، هیچ تاپیکی رو به حاشیه بکشونم. شما هم اینکار رو نکنید.
    خدا حافظ.

  23. #183
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    Thumbs down نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    سلام

    این پست ها واقعا در شان برنامه نویسان حرفه ای نیست. هنوز یادمه وقتی اوایل شروع به برنامه نویسی کردم با دوستام سر همین مسایل بحث میکردم... اما الان به اون بحث ها میخندم....

    ببینید دوستان!
    اولا برنامه نویسان حرفه ای به زبان یا ابزار وابسته نیستند.... متاسفانه در ایران اگر Visual Studio یا .net رو بگیرند 80% برنامه نویسان شغلشونو عوض می کنند چون اکثرا به ابزار وابسته هستند نه مفاهیم...

    ثانیا... یک برنامه نویس حرفه ای متناسب با نیازش یک زبان یا ابزار رو انتخاب می کنه... #C یا VB یا زبان های بومی مثل Delphi یا ++C هر کدوم در جای خودشون کاربرد دارند و هر شرکتی درر دنیا متناسب با کاربرد این ها میلیون ها دلار ازشون پول در میارن.... به نظرم اکثر این مقایسه هایی که انجام میشه واقعا فنی نیست... خیلی خنده دار هست که syntax دو زبان (که اتفاقا هر دو از یک شرکت و خانواده هستند) رو مقایسه کنیم...

    سعی کنیم در شغلمون حرفه ای فکر می کنیم... نوع تفکرمون نشون دهنده سطح علممون هم هست... این شیوه ای که متاسفانه در بسیاری از پست های این تاپیک دیده شد نشون میده تفکر حاکم بر جامعه برنامه نویسان ایرانی غالبا حرفه ای نیست...

    با آرزوی پیشرفت و اصلاح عقایدمون...

  24. #184
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    سلام

    البته روی سکوی دات نت هیچ فرقی نمیکنه! و ماکروسافت با ارائه سینتکس های مختلف فقط میخاسته بحث همروندی و CrossProgramming را دیکته کرده باشه و کاربران را جذب کنه.
    ولی اگه حوصله قوانین و دیسیپلین های #C را دارین، من #C را توصیه میکنم و در غیر این صورت بهتره کارتونا با VB ادامه بدید چراکه #C تمامی قوانین OOP را موبه مو رعایت کرده و از کاربران برنامه نویس هم انتظار رعایت دارد.البته دلفی پریسم هم از سال 2010 به این طرف توسط کمپانی Embarcadero ارائه شده است که در برخی موارد حتی میشه گفت قوی تر و با امکانات تر هست.

    موفق باشید

  25. #185

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    من خودم به شخصه #Cرو پیشنهاد میکنم

    اما دلایلم برای انتخاب C#‎.net شخصی نیست

    1. C#‎.net بسیار شبیه به زبان C هستش و این باعث میشه کمک در فراگیری هر چه بهتر برنامه نویسی شی گرا شود

    2. من در بسیاری از refrence های microsoft خوندم که بسیاری از کلاسهای net. با #c و ++c بهتر کار میکنن

    3.اتصال بسیاری از engine ها با #C عملکرد بهتری داره (من به شخصه matlab رو هم به #c وصلکرم هم به vb)و نتیجه کاملا متفاوت بود

    اما باتمام مواردی که در بالا ذکر شد
    یکی از اهداف microsoft از تولید تکنولوژی net. از میان برداشتن تفاوتهای میان زبانهای متفاوت بود که به نظر من تا حدود زیادی در این امر موفق بود

  26. #186

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    اساتید محترم شما این همه گفتید ولی اصلا نگفتید هر کدوم از اینها چین چون این تاپیک اصلا برای مبتدی هاست که مبخوان تازه شروع کنن. دات نت چیه و فرق سی شارپ با سی شارپ دات نت چیه.خوب بدش پیشکش!!! زبان های دیگه چی مثلا پی اچ پی دات نت داریم ؟فرقش با پی اچ پی خالی چیه؟ای دی یو چیه و از این مسائل.ممنون

  27. #187
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    C#‎
    بزرگترین مزیتش اینه که به خیلی از زبان های برنامه نویسی نزدیکه
    همین

  28. #188
    کاربر دائمی آواتار mtareh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    103

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    معلوم Delphi Prism

  29. #189
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    سلام

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟
    C#‎،چون زیباست.

  30. #190
    کاربر جدید آواتار raminb01
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    نهاوند
    پست
    1

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟


    هر کسی یه نظری داره .
    به نظر من C#‎ بهتره

  31. #191
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    این رو هم بخونید بد نیس !!!

    10 دلیل برتری VB.Net به C#‎ !!!

    http://www.simple-talk.com/dotnet/.n...better-than-c/

  32. #192
    کاربر دائمی آواتار SEZAR.CO
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    319

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    دوستان
    رقیب اصلی همه ی دات نت جاوست!!!
    چرا دارید با هم بحث می کنید.
    شاید ات نت ها توی کاغذ جدا جدا باشند ولی برای کسانی که به عنوان شغل بهش نگاه می که مجبور بیشترش یاد بگیره

  33. #193
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    www.joonood.ir
    پست
    26

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    همانطور که مشاهده میشود در حال حاضرکه اینجانب در حال تایپ این مطلب می باشم 418 نفر معادل
    66.77% از عزیزان سی شارپ رو انتخاب کرده اند و همونطور که واضحه هر چی کاربر بیشتر باشه ارائه دهنده زودتر اشکالاتو برطرف کرده و امکانات جدید ارائه می دهد
    پس در نتیجه حتی اگر یک زمانی زبان دیگری بهتر بود الان باید گفت"گذشت ان زمان"
    و اکنون خودتون می تونین حتی از فروم های مایکروسافت بپرسین کدوم زبان و قبل از اونکه شرکت جواب بده خودتون جوابو می دونین "سی شارپ"

  34. #194
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    www.joonood.ir
    پست
    26

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    امار ارائه شده بروز شد و رای دهندگان سی شارپ 419 نفر شدند
    چون اینجانب هم به سی شارپ رای دادم
    با تشکر از همه عزیزان
    امیدوارم درست تصمیم بگیرید تا در اینده پشیمان نشوید

  35. #195

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    سلام خدمت شما دوست عزیز.چون در هر دوی این زبانها از کتابخانه های دات نت استفاده شده در نهایت فرق نمیکند که شما با کدام زبان ت برنامه نوشته باشید به خاطر اینکه در نهایت به زبان میانی مایکروسافت تبدیل میشوند.ولی از نظر دستورات بستگی به زبانی دارد که قبلا با آن کار کرده اید مثلا اگر با سی پلاس کار کرده باشید بتبع سی شارپ میتونه برای شما گزینه خوبی باشه.
    موفق باشی

  36. #196

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    سی شارپ خیلی شیرینه

  37. #197
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    این چه بحثیه؟(خودم هم قلا پست دادم)
    من هم الان باید بگم IL
    چون همیشه کامپایل میشه. بهتر نیست سر نقطه و اصطکاک سطح شیبدار بحث نکنید؟
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : جمعه 18 اسفند 1391 در 21:10 عصر

  38. #198
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    مایکروسافت به خاطر اینکه سایر برنامه نویسانی که با سی و سی++ و جاوا کار میکردند رو به سمت خودش بکشونه سی شارپ رو خلق کرد.
    زبان سی شارپ یک زبان بسیار قدرتمند چه توی شی گرایی چه توی گرامر

    اما با همه این اوصاف اگه به خاطر سی++ و قواعد سخت سی# نبود من قطعا وی بی رو انتخاب میکردم دلیلش هم اینه که وقتی باهاش برنامه می نویسی احساس راحتی و لذت بهت میده و واقعا از برنامه نویسی لذت می بره

    شاید اگه سی اینقدر پیشرفت نمیکرد و این همه زبون از اون الگوبرداری نمی کرد و فقط مایکروسافت پشت اون نبود، الان وی بی در جایگاه بهتری قرار می گرفت

  39. #199

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    C#‎‎ از ایتدا برای دات نت ساخته شد، به همین دلیل بیشترین سازگاری را با CLR دارد.
    هر کدام از زبان های تحت دات نت فقط قسمتی از CLR را پشتیبانی می کنند.
    زبان VB.net بخاطر حفظ سازگاری با نسخه های پیشین خودش که تحت دات نت نیست،ممکنه بخشی از قابلیت های CLR رو پشتیبانی نکنه
    از طرفی مایکروسافت هم روی زبان C#‎‎ مانور بیشتری میده، و طرفدار های C#‎‎ هم در ایران و جهان بیشتر هستند
    کتاب های بیشتری برای C#‎‎ نوشته میشه، و مستندات بیشتری از اون انتشار داده میشه
    پروژه های بیشتری با C#‎‎ وجود داره و هزار تا دلیل دیگه ، که می تونه C#‎‎ انتخاب بهتری باشه
    دوستمون درست گفتن مقایسه بین زبان های دات نتی زیاد کار پر منفعتی نیست، اما انتخاب زبان مناسب همیشه دغدغه برنامه نویسان تازه وارده
    که ما وظیفه داریم اونا رو راهنمایی کنیم
    من هم اکنون در حال نوشتن کتابی هستم که به مقایسه زبان های دات نتی و غیر دات نتی پرداخته و در خلال اون موضوعات اساسی برنامه نویسی دات نت به خواننده کتاب آموزش داده میشه و خواننده رو برای شروع خوب و منطقی آماده می کنه
    در این کتاب به موضوعاتی هم پراخته شده که خوندن این مطالب رو برای یک حرفه ای هم جذاب می کنه ، من در این کتاب به مزیت های دات نت نسبت به Native پرداختم ،و دلایل پیشی گرفتن دات نت از Native رو شرح دادم.
    بزودی این کتاب رو در همین سایت قرار خواهم داد، تا اون موقع منتظر دریافت پیشنهادات شما هستم
    آخرین ویرایش به وسیله csvbcscp : چهارشنبه 22 خرداد 1392 در 05:26 صبح دلیل: غلط املایی

  40. #200
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Sub Zero مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    هر کدوم از شما تجربه کار با یه زبان برنامه نویسی رو دارید . می خواستم بدونم برای کسایی که میخوان وارد دنیای Net. بشن چه زبانی رو پیشنهاد می کنید و چرا ؟
    من زیاد تجربه ندارم ولی این رو بدونید که vb.net چون راحت تر واسه مبتدی ها خوبه و نمی شه از basic به دلفی پرید باید تمرین کرد ولی در کل دلفی چون کامل تر و مستقیم با سخت افزار در ارتباط (جون می ده واسه هک) 100% من بلد بودم با دلفی می نوشتم .
    vb.net = start of poramming .net
    C#‎= best for make program
    delphi = only hack

صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •