نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: راهنمایی در خصوص فایل با پسوند cds

  1. #1

    راهنمایی در خصوص فایل با پسوند cds

    با سلام خدمت اساتید و دوستان
    اگه ممکنه توضیحی کوتاه در خصوص فایل با پسوند cds و چگونگی ساخت و ویرایش اینگونه فایل ها در fox تحت داس مرقوم بفرمایین .............
    و ضمنا" این مطلب رو هم اضافه کنم که هدف از این سوال اینه که اطلاعات شماره حساب و مبلغ چند نفر رو از طریق فاکس تحت داس در یه تیبل ذخیره کردیم .. حالا میخوایم خروجی این اطلاعات بصورت یکجا در یه فایل با پسوند cds باشه ............ پیشاپیش ممنون از جواب شما

  2. #2
    این پسوند چه برنامه ای است؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    من جستجو کردم دیدم این پسوند ممکنه یکی از موارد زیر باشه:
    ChemDraw Stationery Document
    Delphi TClientDataset Data
    United States Postal Service Computerized Delivery Sequence
    گمون نکنم ربطی به فاکس پرو داشته باشه

  4. #4
    copy to filename.cds SDF
    اگر خروجی فایل تحت داس مورد نظر باشد با دستور بالا مشکل حل میشود

  5. #5
    با سلام و تشکر از پاسخ دوستان
    بذار من خودم یه خورده بیشتر توضیح بدم که این برنامه و این فایل رو کجا دیدم:
    ما یه برنامه با فاکس تحت داس داریم که خروجی این برنامه برا اون قسمتی که مربوط به پرداخت و واریز یه سری حقوق و مزایای افراد برا واریز به حساب بانک هست رو توسط فایلی با پسوندی که گفتم (cds) میده و این فایل رو هم که وقتی تو edit داس و یا notepad ویندوز باز میکنیم مثل یه فایل متنی هست به این شکل:
    10001289000120000
    10001395000130000
    10001999000150000
    که در حقیقت بعد از بعد از اون چند تا صفر اولی شماره حساب فرده و اون آخری ها بعد از صفرها نیز مبلغ مورد نظره.........
    من هدفم از سوال اینه که چطور میشه با فاکس تحت داس این فایل رو ویرایش کرد و یا ساخت و یا اونکه درون فایل ساخته شده رکوردی رو حذف و یا ویرایش کرد.......................
    مرسی از توجه و محبت شما

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    احتمالااین فقط فایل متنی که خود برنامه تولید می کنه و پسوندشو تعریف می کنه.
    و شما می تونید از توابع سطح پایین برای باز کردن و ویرایش اینها استفاده کنید.

  7. #7
    احتمالااین فقط فایل متنی که خود برنامه تولید می کنه و پسوندشو تعریف می کنه.
    دقیقا البته بسته به نرم افزار مربوطه (که معمولا در بانکها و مؤسسات مالی است) که می خواهد این فایل را بخواند فورمت محتوی و پسوند آن را مشخص می کند ولی در حقیقت یک فایل متنی بیش نیست.
    و معمولا در برنامه های حقوق و دستمزد که می خواهند خروجی دیسکت بانک تهیه شود از این امکان باید بهره مند باشد
    (که به راحتی توسط توابع سطح پایین فایل (fcreate , fputs, fclose) می تونید اون رو مدیریت کنید)
    من چندین نمونه برای بانکهای مختلف (صادرات، تجارت و ...) در خروجی برنامه ام داشته ام معمولا هر کدام به فرومت خاصی که البته اعلام می کنند فایل موردنظر را می خواهند:
    به طور نمونه جهت ایجاد دیسکت بانک برای بانک صادرات:
    خط اول: 10 رقم صفر + تعداد ردیفهای فایل 5رقم+ مبلغ کل فایل 15رقم+ تاریخ6رقم+سری فایل ارسالی 4 رقم+ کد دسته 4 رقم+ کد شعبه 4 رقم
    خط دوم به بعد:
    15رقم صفر + مبلغ 15 رقم+ شماره حساب 13 رقم+ ردیف 5 رقم
    و البته نام فایل که می باید کد دسته + کد شعبه باشد با پسوند شماره سری ارسالی
    و همچنین در مورد سایر بانکها و ....

  8. #8
    با سلام و تشکر
    ممنونم از توضیحاتی که ارائه فرمودین....................
    اگه بخوام از این توابع شما(که به راحتی توسط توابع سطح پایین فایل (fcreate , fputs, fclose) می تونید اون رو مدیریت کنید)
    استفاده کنم ..... آخه من بیشتر با اکسس کار کردم نه با فاکس... توضیحات چگونگی عملکرد و استفاده از این توابع و ویرایش این فایل مورد نظر من توی فاکس تحت داس هست یا نه ؟

  9. #9
    و ضمنا" اگه براتون امکان داشت و تنبلی به حساب نیاد خواستم بگم .. فرض کنید من الان یه جدول dbf با فاکس تحت داس دارم که کلیه موارد مورد نیاز برای هر رکورد رو در اون ذخیره کردم و یک فایل با پسوند cds هم در برنامه دارم که میخوام چند تا کار انجام بدم :
    1- فایل cdsرو مشاهده کنم که چه محتویاتی داره
    2- محتویات قلی رو پاک کنم
    3- اطلاعات جدید در اون dbf رو در اون ذخیره کنم
    اگه................ و اگه .............. براتون امکان داشت (خصوصا" جناب آقای جواد حسینی ) چگونگی استفاده از توابع مورد اشاره رو در خط برنامه مرقوم بفرماین... اگه هم درخواست اضافی کردم .. معذرت میخوام

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    این کد را ببین یک فایل را بهش بده برات باز می کنه

    *
    creat cursor temp (a1 c(254))
    OLD = FOPEN(GETFILE()) && ÈÇÒ˜ÑÏä í˜ ÝÇíá ÊæÓØ ÊæÇÈÚ ÓØÍ Çííä
    DO WHILE .NOT. FEOF(OLD)
    REC = CHRTRAN(FGETS(OLD), CHR(12), CHR(32))
    APPEND BLANK
    REPLACE a1 WITH REC
    ENDDO

    IF RECC() = 0
    SELE 10
    USE
    RETU
    ENDI

    = FCLOSE(OLD) && ÈÓÊä í˜ ÝÇíá ÊæÓØ ÊæÇÈÚ ÓØÍ Çííä

    brow

  11. #11
    1- فایل cdsرو مشاهده کنم که چه محتویاتی داره
    از نمونه کد ارائه شده توسط آقا مهران می تونید استفاده کنید و یا اینکه از دستور
    modi file "filename"

    می تونید استفاده کنید تا فایل موردنظر را در محیط متنی ملاحظه کنید
    2- محتویات قبلی رو پاک کنم
    این فایل یک فایل دیتابیسی یا ... نیست که بخواهید یکسری رکورد خاص را حذف کنید کافی است تا فایل موردنظر را حذف کنید
    erase "filename"

    - اطلاعات جدید در اون dbf رو در اون ذخیره کن
    برای اینکار باید یه حداقل آشنایی با دستورات و توابع فاکس باید داشته باشید برای نمونه بنده یه نمونه کد که برای تهیه خروجی دیسکت بانک برای یکی از برنامه های قدیمی ام بود را اینجا قرار می دهم

    PROCEDURE disk_bank
    _rec = RECNO()
    GOTO TOP

    nfile = '17010616.001' && 1701 code shobeh , 0616 code dasteh
    fl1 = FCREATE(nfile)
    WAIT WINDOW NOWAIT 'سیستم در حال تهیه دیسکت بانک لطفا برای لحظاتی صبر کنید'
    iz = 1
    _jamprice = 0
    do while !eof()
    _jamprice = _jamprice + A38 && a38 filed for jamhogogh of personal
    iz = iz + 1
    skip
    enddo
    _ctx = iz -1
    _dat = chrt(right(m2sh(date()),8),' /','0')
    satr1 = '170106160001'+ _dat+ chrt(s_p(_jamprice,15),' ','0') + chrt(s_p(_ctx,5),' ','0')+'0000000000'
    =fputs(fl1,satr1)
    GO TOP
    iz = 1
    DO WHILE .NOT. EOF()
    && a03 number of hsab banki
    && a38 price for hoghogh personel
    satr = chrt(s_p(iz,5),' ','0') + a03 +CHRTRAN(s_p(a38,15), ' ', '0') + '000000000000000'
    = FPUTS(fl1, satr)
    iz = iz + 1
    SKIP
    ENDDO
    = FCLOSE(fl1)
    GOTO _rec
    WAIT CLEAR


تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •