نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چجوری میتونم اطلاعات رکورد جاری رو در VB.NET بخونم

  1. #1

    چجوری میتونم اطلاعات رکورد جاری رو در VB.NET بخونم

    بعد از پیدا کردن رکورد مورد نظر در جدول با استفاده از دستور Select چجوری اطلاعات رکورد پیدا شده رو از جدول بخونم؟
    چجوری رکورد پیدا شده رو حذف کنم؟
    برای پیدا کردن از دستورات زیر استفاده کردم


    Dim con As OleDbConnection
    Dim ds As New DataSet
    Dim da As OleDbDataAdapter
    Dim strcon As String
    strcon = "Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & "Data Source = D:\Project Student\table.mdb"
    con = New OleDbConnection(strcon)
    s = TextBox3.Text
    con.Open()
    da = New OleDbDataAdapter("select * from t1 where id='" & s & "'", con)
    da.Fill(ds, "t1")
    con.Close

    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : شنبه 30 دی 1385 در 12:29 عصر دلیل: استفاده از تگ کد

  2. #2
    شما میتونی از oledbcommand استفاده کنی و دستور زیر رو توش قرار بدی

    com = New OleDbcommand("delete from t1 where id='" & s & "'", con)
    com.executenonequery
    con.close


    امیدوارم متوجه شده باشی

  3. #3
    متشکر
    بعد از پیدا کردن رکورد مورد نظر در جدول با استفاده از دستور Select چجوری اطلاعات رکورد پیدا شده رو از جدول بخونم؟


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط alineghabi مشاهده تاپیک
    متشکر
    بعد از پیدا کردن رکورد مورد نظر در جدول با استفاده از دستور Select چجوری اطلاعات رکورد پیدا شده رو از جدول بخونم؟
    سلام

    اگه منظورت اینه که بریزیش توی یک تکست باکس یا هر چیزی دیگر باید یک کدی مشابه

    زیر بنویسی



    TextBox1.DataBindings.Add(New Binding("Text", ds, "table1.code"))


    که ds متغیری از نوع دیتاست هست

    table1.code نام جدول و فیلد مورد نظرت هست که می خواهی به تکست باکس نسبت

    بدی(bind کنی )

  5. #5
    متشکر
    اینو میدونم
    ولی می خوام به مقدار یک فیلد از رکورد جاری دسترسی داشته باشم و اونو تو یک متغیر بریزم

  6. #6
    مثلا اگه فیلدی به نام ave داشتم که از نوع صحیح بود مقدار این فیلد از رکورد جاری بعد از استفاده از دستور select رو بریزم تو یک متغیر به نام a

  7. #7
    متشکر
    اینو میدونم
    ولی می خوام به مقدار یک فیلد از رکورد جاری دسترسی داشته باشم و اونو تو یک متغیر بریزم
    مثلا اگه فیلدی به نام ave داشتم که از نوع صحیح بود مقدار این فیلد از رکورد جاری بعد از استفاده از دستور select رو بریزم تو یک متغیر به نام a

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط alineghabi مشاهده تاپیک
    مثلا اگه فیلدی به نام ave داشتم که از نوع صحیح بود مقدار این فیلد از رکورد جاری بعد از استفاده از دستور select رو بریزم تو یک متغیر به نام a
    ببین عزیز

    مگه فیلدتو به یک تکست باکس یا هر object دیگه ای نسبت نمی دهی

    خوب فقط کافیه بنویسی


    a=textbox1.text


    ولی اگه می خواهی بدون اینکه فیلدتو به object خاصی نسبت داده باشی و یکباره

    بریزیش توی یک متغیر فکر نکنم همچین چیزی بشه چون بالاخره باید به یک شی نسبت داده

    بشه که بتونی استفاده بکنی دیگه

  9. #9
    نه عزیزم
    اینجوری که شما میگی a=textbox1.text خطا میده و نمیشه
    قبلا امتحان کردم

  10. #10
    کد زیر رو ببینید
    برای بار اول که اجرا میشه درسته ولی برای دفعه های بعدی از دستور textbox5.databinding خطا میگیره
    میخوام در جدولی که اطلاعات دانشجو رو داره بعد از پیدا کردن یک دانشجو با دستور select ببینم شماره دانشجوییش با یک مقدار ورودی در textbox3 برابره یا نه پس باید به فیلد شماره دانشجویی از رکورد جاری دسترسی پیدا کنم ولی چون این کار ممکنه چند بار انجام بشه از دستور textbox5.binding برای بار دوم به بعد خطا میده
    con.Open()
    da = New OleDbDataAdapter("select * from t1 where id='" & s & "'", con)
    da.Fill(ds, "t1")
    con.Close()
    TextBox5.DataBindings.Add(New Binding("Text", ds, "t1.id"))

    If TextBox3.Text = TextBox5.Text Then
    MsgBox("this Number of student exists please enter new number")
    TextBox3.Text = ""
    TextBox3.Focus()
    Exit Sub
    End If

    -- لطفا کدهاتون رو داخل تگ کد قرار بدید --
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : شنبه 30 دی 1385 در 18:05 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط alineghabi مشاهده تاپیک
    کد زیر رو ببینید
    برای بار اول که اجرا میشه درسته ولی برای دفعه های بعدی از دستور textbox5.databinding خطا میگیره

    خوب اینو از اول بگو

    کد زیر رو بنویسی دیگه خطا نمی ده می تونی به جای یکبار صدبار استفاده کنی



    textbox5.databinding.clear()


    پیغام خطایی که می داد برای این بود که شما یک بار یک فیلد رو به تکست باکست بایند کرده

    بودی و می خواستی دوباره اینکار رو بکنی که بدون کد بالا خطایی مشابه خطای زیر می ده

    two binding........

    همین

  12. #12
    متشکر
    درست شد
    اما باید دستور زیر رو هم اضافه کنید
    dataset.clear

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •