نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: توابع تبدیل تاریخ در SQLServer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    297

    Post توابع تبدیل تاریخ در SQLServer

    با سلام
    قبل از هر چیز اگه این مطلب قبلا مطرح شده (و من نمی دونستم) پوزش می خوام و در غیر این صورت امیدوارم برای دوستان مفید باشه.
    من معمولا تاریخ های فارس را با فرمت DateTime تو بانک ذخیره می کنم و با توابع زیر هر وقت که لازم باشه یک Quary در خود SQL Server با تاریخ فارسی می گیرم در لینک زیر این 2 تا تابع وجود دارد. اونها رو در قسمت User Define Function اضافه کنید و ازشون استفاده کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip DL.zip‏ (1.6 کیلوبایت, 133 دیدار)

  2. #2
    آقا من یک گرید گرافیکی برای می خوام
    لطفا راهنمایی کنید

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از SQLserver بدون نصب در کامپیوتر مقصد
    نوشته شده توسط jalali_m در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 11:40 صبح
  2. ارتباط باSQLServer کامپیوتر دیگه؟
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 11:19 صبح
  3. چگونه میتوانم فایل تصویری باحجم بیشتر از 2mb را فشرده کرده و در sqlserver ذخیره کنم
    نوشته شده توسط moula_rayisi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 12:48 عصر
  4. چه طوری vbرو به SQLServer ارتباط بدم
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 15:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •