نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تعداد کلمات داخل یه فیلد

  1. #1

    تعداد کلمات داخل یه فیلد

    سلام دوستان
    من یه کد میخواستم که بتونه یه کلمه رو توی یه فیلد سرچ کنه و تعداد اون رو برگردونه
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2
    با سلام
    اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم ........ با lan مشکل حل می شه
    lan هر فیلدی در حقیقت تعداد کارکتر اون رو بر میگردونه--- ولی اگه تعداد کلمه رو بخواد برگردونه من یکی که اطلاعی ندارم

  3. #3
    از یک حلقه + instr استفاده کنید


    Public Function CountStr(SourceSt As String, St As String) As Long
    Dim LOS As Long
    Dim POS As Long
    Dim Cnt As Long
    LOS = Len(SourceSt)
    POS = 1
    Cnt = 0
    Do
    POS = InStr(POS, SourceSt, St)
    If POS > 0 Then
    Cnt = Cnt + 1
    POS = POS + Len(St)
    Else
    Exit Do
    End If
    Loop While POS <= LOS And POS <> 0
    CountStr = Cnt
    End Function

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    من فکر می کنم منظورشون تعداد تکرار یک کلمه در فیلد است مثلا کلمه در :
    من به مدرسه رفتم در مدرسه دوستم رو دیدم
    کلمه مدرسه دوبار تکرار شده
    با یه کوئری باشرط critia
    like(trim("مدرسه "))

    ودر قسمت total:
    count

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    سلام

    اگر میخواید که تعداد یک فیلد تکراری رو در مجموعه‌ای از رکوردها از طریق ماژول یا ماکرو بدست بیارید بهتره از این کد استفاده کنید:

     
    MsgBox DCount("MyFieldName", "MyTableName", "MyFieldName ='پیام'")
    MsgBox DCount("MyFieldName", "MyTableName", "MyFieldName Like '%پیام%'")


    اگر میخواید از طریق یک کوئری بدست بیاری:

     SELECT DISTINCT MyFieldName FROM MyTableName [WHERE ....]


    اگر هم فقط میخواید در یک سلول جدول تعداد کلمات مورد نظر رو بدست بیاری از روش آقای مفیدی استفاده کنید.

  6. #6
    سلام دوستان
    از جوابهاتون ممنون. اقا مصطفی دقیقا به مورد سوال من جواب دادن یعنی من تعداد تکرار یک کلمه داخل یه فیلد memo رو میخوام. حالا اگر ممکنه دوستان کمی بیشتر توضیح بدن بسیار ممنون میشم

  7. #7
    سلام آقا مصطفی
    دوست عیز میشه بگین قسمت total چیه؟ممنون میشم کمک کنید اگه ممکنه یه مثال خیلی خیلی کوچیک هم بزنید
    واقعا ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •