نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: پر شدن تمام فیلدها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    پر شدن تمام فیلدها

    با سلام و خسته نباشید
    می خواستم برنامه رو اینجا بزام تا مشکلم رو حل کنید ولی سایت خوب برای آپ سراغ ندارم
    اگر لطف کنید و یک سایت خوب به من پیشنهاد بدید.
    می خوام در زمان ثبت اطلاعات کلیه فیلدها پر بشه و اگر فیلدی خالی در زمان ایجاد رکورد جدید پیام بده و مکان نما داخل همان فیلد قرار بگیره تا کاربر اون فیلد رو پر کنه ...
    لطف کنید و راهنمایی کنید.
    با تشکر

  2. #2
    یعنی یک نمونه برنامه اکسس که حداکثر یکی دو جدول و کوئری و فرم را بعد از فشرده سازی با WinRAR یا WinZip حداکثر 1.91 کیلوبایت باشد را بلد نیستید آپلود کنید یا اینکه از این حجم بیشتر میشود؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    ببخشید ... می ونم آپلود کنم ولی سایت خوبی برای آپلود سراغ ندارم%

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    نقل قول نوشته شده توسط smderfan مشاهده تاپیک
    ببخشید ... می ونم آپلود کنم ولی سایت خوبی برای آپلود سراغ ندارم%
    ممکنه واضحتر بفرمائید منظورتون از سایت خوب چیه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    با دستور for each ...in.......next می تونی کنترل کنی در رویدا لاست فوکس اخرین فیلد :
    dim frm as form 
    dim ctr as control
    set frm =current form
    for each ctr in frm
    if ctr. control type=actextbox then
    if ctr="" then ctr.setfocus
    end if
    next ctr

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    دست مصطفی جان درد نکنه ...
    انگوران عزیز مطالب خودم رو کجا آپلود کنم تا کمکم کنید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    اگر فایل شما تقریباً در حدود یک مگابایت هست و بصورت zip , rar یا... هست میتونی
    در قسمتی که میخواهی پاسخ ارسال کنی دکمه حالت پیشرفته را کلیک کن و بعد از باز شدن صفحه دکمه مدیریت ضمیمه ها کلیک کن که میتونی فایلت رو آپلود کنی ...
    توضیحات بیشتر همان صفحه...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    با سلام
    برنامه ام رو گذاشتم لطف کنید و در مورد زیر کمکم کنید.
    - می خوام یک بانک مزایده داشته باشم که شماره خودرو رو بگیره و اون رو به لیست مزایده اضافه کنه و در صورتی که درمزایده به فروش رسید از بانک اصلی خودروهای سبک Car1 حذف کنه – ضمناً برای هر مزایده یک بانک با شماره مزایده ایجاد کنه و آرشیو داشته باشه.
    با تشکر

    لینک دانلود برنامه ام :
    ضمیمه 6627

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    می خوام وقتی که رکوردی از جدول حذف شد فیلد ردیف بصورت خودکار مرتب شود.
    فیلد ردیف در جدول بانک من به صورت Autonumber است.
    همچنین این مشکل رو در گزارشگیری نیز دارم یعنی می خوام برای رکوردهای مورد گزارش شماره ردیف بزاره هر چند بصورت مجازی باشه ...
    لطف کنید کمکم کنید این دو مورد رو خیلی نیاز دارم%
    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    در مورد سئوال اولتون با توجه به اینکه فیلد ردیف Autonumber است امکانپذیر نیست و در مورد سئوال دومتون می تونین در گزارش یه تکست باکس بذارین و اونو مساوی با 1 قرار بدین ( داخل تسکت باکس بنویسین 1= ) و وارد خصوصیت تکست باکس بشین و مقدار خصوصیت running sum رو به over all تغییر بدین .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    ضمن تشکر از sarami عزیز که در تاپیکی با عنوان " سورت یک فیلد سپس ایجاد ردیف بوسیله کلید " نمونه جالبی رو گذاشته اند.
    کد زیر در نمونه وجود داره که شماره ردیف رو وقتی در فرم یک ساب فرم داریم مرتب می کنه . حالا اگر بخواهیم این کار رو بدون ساب فرم انجام بدیم تا شماره ردیف به ترتیب شود باید چه کدی رو قرار بدیم. یعنی وقتی بر روی یک command کلیک کردیم خودکار تنظیمات ردیف در جدول انجام بشه.

    کد :
    Dim rst As Recordset
    Dim a As Integer
    Set rst = Me.sform.Form.Recordset

    rst.MoveFirst
    a = 1
    Do Until rst.EOF
    rst.Edit
    rst!radif = a
    rst.Update
    a = a + 1
    rst.MoveNext
    Loop
    Me.sform.Requery

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    کسی نمی تونه در ایجاد ردیف کمکم کنه

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    radif.setfocus
    DoCmd.RunCommand acCmdSortAscending

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    مصطفی جان دستت درد نکنه ...
    منظورم استفاده از فرمان سورت نبود ... برای اینکه متوجه بشی مثالی می زنم؟
    ------------------------------------------------------------------
    یک جدول با یک فیلد (از نوع Number) به عنوان ردیف داریم که پس از ایجاد رکورد جدید شماره ردیف یک واحد افزایش می یابد (مشابه Autonumber)
    حالا فرض را بر این می گیریم که 5 رکورد داریم و فیلد ردیف ما از 1 تا 5 ثبت شده است. اگر یکی به عنوان مثال رکورد 3 را حذف کنیم شماره ردیف به صورت 1 - 2 - 4 - 5 قرار می گیرد. و مرتب نیست و من می خوام بصورت 1-2-3-4 به ترتیب شماره رکوردها تغییر یابد.
    ------------------------------------------------------------------

  15. #15
    شماره ردیف معمولا در runtime ایجاد و نمایش داده میشود چه اصراری بر ذخیره کردن آن دارید که این مشکل و دهها مشکل مشابه دیگر برخورد کنید؟

  16. #16
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    یک جدول با یک فیلد (از نوع Number) به عنوان ردیف داریم که پس از ایجاد رکورد جدید شماره ردیف یک واحد افزایش می یابد (مشابه Autonumber)
    حالا فرض را بر این می گیریم که 5 رکورد داریم و فیلد ردیف ما از 1 تا 5 ثبت شده است. اگر یکی به عنوان مثال رکورد 3 را حذف کنیم شماره ردیف به صورت 1 - 2 - 4 - 5 قرار می گیرد. و مرتب نیست و من می خوام بصورت 1-2-3-4 به ترتیب شماره رکوردها تغییر یابد.
    این کار نیاز به کد نویسی داره و بصورت اتوماتیک انجام پذیر نیست
    اگر جدول کوچکی دارید راحت ترین راه اینه که اطلاعات را در یک جدول جدید با فیلد AutoNumber بریزید و جدول قبلی را حذف کنید.
    راه دیگر اینه که (در صورتی که ترتیب مهم نباشد) یک فیلد حذف منطقی بگذارید و اطلاعات را حذف فیزیکی نکنید و در هنگام درج رکورد خود را در جایی که خالی است بگذارید
    راه سوم و البته سخت ترین راه اینه که بعد از درج رکورد شماره رکورد ها را Update کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    به یک فیلد ردیف بصورت مجازی در فرم نیاز دارم که در بانک ثبت نشه ولی در فرم نمایش داده بشه یعنی در زمان لود فرم ردیف در فیلد خودش قرار بگیره و قابل ویرایش هم نباشه. (یعنی مشکلات فیلد AutoNumber و یا ... رو نداشته باشه)

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    نقل قول نوشته شده توسط smderfan مشاهده تاپیک
    به یک فیلد ردیف بصورت مجازی در فرم نیاز دارم که در بانک ثبت نشه ولی در فرم نمایش داده بشه یعنی در زمان لود فرم ردیف در فیلد خودش قرار بگیره و قابل ویرایش هم نباشه. (یعنی مشکلات فیلد AutoNumber و یا ... رو نداشته باشه)
    یک Textbox در یک قسمت فرم قرار بده و خصیصه Control Source رو این مقدار تنظیم کن:

     =[CurrentRecord]


    البته توجه داشته باش اگه Defualt View فرم به Continuous Forms تنظیم شده باشه این فیلد خیر دیر آپدیت میشه که از مشکلات ذاتی اکسس هست.
    در ضمن این فیلد با جابجاشدن رکوردها ثابت میمونه و همیشه یک عدد به یک رکورد تعلق نداره.
    .
    .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    می خوام وقتی فرم بانک لود شد جدول اصلی بانک رو چک کنه و کلیه رکوردهایی که فیلدهایی اصلی خالی دارند رو حذف کنه.
    جدول شامل رکوردهای نام – نام خانوادگی و آدرس هست. حالا می خوام رکوردهایی که فیلدهای نام و نام خانوادگی خالی داره یعنی زمانی که هر دو خالی هست رو حذف کنه.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    نقل قول نوشته شده توسط smderfan مشاهده تاپیک
    می خوام وقتی فرم بانک لود شد جدول اصلی بانک رو چک کنه و کلیه رکوردهایی که فیلدهایی اصلی خالی دارند رو حذف کنه.
    جدول شامل رکوردهای نام – نام خانوادگی و آدرس هست. حالا می خوام رکوردهایی که فیلدهای نام و نام خانوادگی خالی داره یعنی زمانی که هر دو خالی هست رو حذف کنه.
    اگر میخوای شرط اینطوری باشه که هم نام خالی باشه هم نام خانوادگی

    DoCmd.RunSQL "DELETE * FROM MyTableName WHERE (Name = '' OR Name Is Null) AND (Family = '' OR Family Is Null)"


    ولی اگر نام خالی باشه یا نام خانوادگی

    DoCmd.RunSQL "DELETE * FROM MyTableName WHERE (Name = '' OR Name Is Null) OR (Family = '' OR Family Is Null)"


    در روال Form_Load خطوط بالا را قرار بده و پس از آن خط ذیل را قرار بده تا اطلاعات جدید توسط فرم دریافت شود.
    Me.Requery


    به جای MyTableName و Name و Family مقدایر خوت رو بگذار.

    برای اکسس هنگام اجرای دستور حذف ازت سئوالی نکه میتونی این خط را قبل دستور حذف بکار ببری:
    DoCmd.SetWarnings False


    و برای بازگشت به حالت قبل:

    DoCmd.SetWarnings True

    کار کد بالا اینه که پرسشهای اکسس نادیده گرفته میشه و نمایش داده نمیشه و مقدار پیش فرض (که معمولا Yes هست) در نظر گرفته میشه.

    شکل کلی کد درخواستی شما اینگونه خواهد بود.

    DoCmd.SetWarnings False
    ' یکی از دو خط دستور حذف بالا
    Me.Requery
    DoCmd.SetWarnings True


    موفق باشید

  21. #21
    نقل قول نوشته شده توسط smderfan مشاهده تاپیک
    مصطفی جان دستت درد نکنه ...
    منظورم استفاده از فرمان سورت نبود ... برای اینکه متوجه بشی مثالی می زنم؟
    ------------------------------------------------------------------
    یک جدول با یک فیلد (از نوع Number) به عنوان ردیف داریم که پس از ایجاد رکورد جدید شماره ردیف یک واحد افزایش می یابد (مشابه Autonumber)
    حالا فرض را بر این می گیریم که 5 رکورد داریم و فیلد ردیف ما از 1 تا 5 ثبت شده است. اگر یکی به عنوان مثال رکورد 3 را حذف کنیم شماره ردیف به صورت 1 - 2 - 4 - 5 قرار می گیرد. و مرتب نیست و من می خوام بصورت 1-2-3-4 به ترتیب شماره رکوردها تغییر یابد.
    ------------------------------------------------------------------
    نیازهایت خیلی زیادند تا یکی رو ببینی چهار تا دیگه ... با این حال این نمونه رو ببینید. اگر روی beforInsert اونت فرمت بنویس.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    با تشکر مشکل حل شده است.

  23. #23
    نقل قول نوشته شده توسط smderfan مشاهده تاپیک
    با تشکر مشکل حل شده است.
    خوشحالم که حل شد.
    نمونه کاری که گذاشتی جالب بود. فقط یک نکته را توجه کنید برای دفعات بعدی که خواستی نمونه بفرستی قبل از اینکه از برنامه خارج بشوید در مسیر tools>dataUtiltit برو و فایل compac&Repair کن بعد که بیرون آمدی zip یا RAR کن.
    مثلا فایلی که فرستادی 6516 بود که زیپش 830 شد ولی همین فایل را من کمپک کردم و شد 684 با زیپ 50 اینطور نه خودت دنبال سایتی برای آپلود میگردی نه دوستان گرفتار دانلود فایل میشوند.
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •