نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: باز کردن فایل HTML با VB.NET2005

  1. #1

    Lightbulb باز کردن فایل HTML با VB.NET2005

    من یک فایل HTML دارم و میخوام وقتی کاربر بر روی منوی راهنما کلیک کرد این فایل HTML باز بشه و کاربر بتونه اطلاعات اون رو بخونه. چهجوری این کار رو انجام بدم.

    اگه راه بهتر و معقول تری برای ساخت راهنما (Help) هست راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    برای باز کردن صفحات وب از کامپوننت Web Browser استفاده بکن که صفحه وب رو توی

    خود محیط وی بی می تونی باز کنی

    چرا از Help Maker ها استفاده نمی کنی

  3. #3
    من یه فایل با پسوند CHM(فایل Help ) دارم . اینو چه جوری توی برنامه قرار بدم تا وقتی کاربر بروی منوی راهنما کلیک کرد این فایل باز بشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    فایلت رو مثل یک فایل exe اجرا کن توی کلیک آن آیتم

  5. #5
    آقای کلاه دوزان اگه میشه بیشتر توضیح بدین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    system.diagnostics.process.start("yourchmfile.chm" );

تاپیک های مشابه

  1. معرفی کتاب آموزشی فارسی vb.net2005
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 11:26 صبح
  2. معادل کد vb در VB.Net2005
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 01:19 صبح
  3. مشکل در نصب .Net2005
    نوشته شده توسط nima_jafari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 07:49 صبح
  4. کتاب در مورد vb.net2005
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1385, 12:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •