نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا در ارتباط با access ؟؟

  1. #1

    Question خطا در ارتباط با access ؟؟

    سلام دوستان عزیز
    من مطالب مربوط به ارتباط با اکسس رو جستجو کردم و همه مراحل و کدها رو درست نوشتم اما ارتباط برقرار نمیشود . گفتم شاید تنظیم خاص دیگه ای باید انجام بدم . اگه میشه کمک کنید این مشکل حل شود نمونه کدهایی که برای ارتباط با access نوشتم اینه :



    set mycon=server.createobject("ADODB.connection")
    mycon.connectionstring="driver={microsoft access driver (*.mdb)};"&_
    "dbq="&server.mappath("StudentDB.mdb")
    mycon.open
    set rs=server.createobject("ADODB.recordset")
    rs.open "select * from t1",mycon



    اما در زمان اجرا این خطا وجود داره که در عکس مشخص شده : که line13 همون خط mycon.open هست ...

    من منتظر راهنمایی شما هستم ... خیلی ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کد من برای ارتباط این است و هیچ مشکلی ندارد .می توانی امتحان کنی
    <%
    dim db
    set db=server.CreateObject("adodb.connection")
    db.open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source='"+server.MapPath("db.mdb")+"'"
    dim rs
    set rs=server.CreateObject("adodb.recordset")
    rs.ActiveConnection=db
    sql="select * from table"
    rs.Open sql,db
    %>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zerobit-ltd
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    283
    من هم فکر کنم مشکل شما از ConnectionStrig هستش.

  4. #4
    وقوع این خطا میتونه چند علته داشته باشه :
    1. دسترسی IUSR به پوشه‌ای که فایل دیتابیس در اون قرار گرفته درست تنظیم نشده ( برای آشنایی با نحوه‌ی تنظیم دسترسی‌ها اینجا را کلیک کنید )
    2. آدرس بانک اطلاعاتی نادرست باشد . ( آدرس رو مجدداً چک کنید )

    امیدوارم مشکلتون حل شده باشه

  5. #5
    از همه دوستان ممنون

    موفق باشین

    یا حق

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    با سلام
    مشکل فوق را من هم دارم :

    %
    dim db
    set db=server.CreateObject("adodb.connection")
    db.connectionstring="driver={microsoft access driver (*.mdb)};"&"dbq=C:\Inetpub\wwwroot\test2\db3.mdb"
    db.open
    %>

    تازه شروع کردم به asp و از کتاب کانکشن فوق را نوشتم پیغام زیر را می دهد :

    Technical Information (for support personnel)
    • Error Type:
      Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005)
      [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver]General error Unable to open registry key 'Temporary (volatile) Jet DSN for process 0x47c Thread 0x344 DBC 0xcd8ee4 Jet'.
      /test2/Untitled-3.asp, line 14

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط mehran_337 مشاهده تاپیک
    با سلام
    مشکل فوق را من هم دارم :

    %
    dim db
    set db=server.CreateObject("adodb.connection")
    db.connectionstring="driver={microsoft access driver (*.mdb)};"&"dbq=C:\Inetpub\wwwroot\test2\db3.mdb"
    db.open
    %>
    تازه شروع کردم به asp و از کتاب کانکشن فوق را نوشتم پیغام زیر را می دهد :

    Technical Information (for support personnel)
    • Error Type:
      Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005)
      [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver]General error Unable to open registry key 'Temporary (volatile) Jet DSN for process 0x47c Thread 0x344 DBC 0xcd8ee4 Jet'.
      /test2/Untitled-3.asp, line 14
    دوست عزیز شما اصلاً جوابی که چند پست بالاتر ارسال کردم رو مشاهده کردید ؟!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    با تشکر
    به لطف دوستان مشکل حل شد اما بالاخره نفهمیدم چی اشتباه بود
    به هر حال از دوستان ممنونم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    برنامه من در لوکال جواب داد.
    اما وقتی آپلود کردم نمی تونه متصل به بانک بشه.
    آیا باید تغییراتی در پنل سایت بدم؟؟؟؟
    chmode هم 777 کردم هم پوشه هم خود بانک اما باز هم جواب نداد.
    لطفا راهنماییم کنید

تاپیک های مشابه

  1. کتاب Asp.net 2 ؟؟
    نوشته شده توسط omidreza812 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 02:30 صبح
  2. inbound access list & out bound access list
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 10:55 صبح
  3. عدم خواندن فایل access ام در داخل سایت؟؟!!!!
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1384, 16:36 عصر
  4. پشتیبان گرفتن از جداول Access بر روی فلاپی دیسک؟؟
    نوشته شده توسط saeed_sm در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1382, 12:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •