نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کدوم MSDE?

  1. #1

    کدوم MSDE?

    من یه فایل MSDE به نام MSDE 2000 Release A رو از لینک زیر به حجم 42 مگ دانلود کردم:
    http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en

    اولا: اینکه این MSDE همون MSDE ای هستش که توی سایت درموردش بحث میشه؟

    دوما : تغییراتی رو فایل Setup.ini انجام دادم(با توجه به مطالبی که توی سایت بود) اما هنوز هم ارور معروف Strong Password رو میده.

    اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    خوب چرا از sql server compact استفاده نمی کنی مگه نمی دونی مایکروسافت گفته

    ویستا از msde پشتیبانی نمی کنه تو باید یا از compact استفاده کنی یا از express

    که من می گم از کامپکت استفاده کن حجمش 1.5 مگابایته و راحت می تونی همه کارهای

    لازم رو باهاش انجام بدی برای دانلود برو به لینک زیر

    http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en

  3. #3
    اما من از sql server 2000 استفاده میکنم.
    آیا Microsoft SQL Server 2005 Compact Edition پایگاه منو ساپورت میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    چرا msde درون سی دی sql 2000 رو بر نمیداری؟

  5. #5
    MSDE قسمت Personal رو نصب کردم اما وقتی یه کانکشن ساده با کد زیر رو اجرا میکنم ارور میده:

    Dim con As New SqlConnection("server=(local);database=master;inte  grated security=sspi")
    con.Open()

تاپیک های مشابه

  1. MSDE?
    نوشته شده توسط oghab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 09:50 صبح
  2. چگونگی نصب پایگاه داده sql - با MSDE
    نوشته شده توسط masoud_afrakhteh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 12:04 عصر
  3. ایراد در نصب MSDE
    نوشته شده توسط mahak_f در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 14:15 عصر
  4. msde چیست؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 13:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •