صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 61 از 61

نام تاپیک: Image Recognition

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    همانطور که گفتم نوشتن تابع fill را به عهده خودتون گذاشتم بقیش هم در ست کار میکنه

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    مثلا TBitmapArray چیه ؟ کجا تعریف شده؟ یا تو کدوم یونیت میتونم پیداش کنم.
    یا مثلا روی FillColor := RGBTriple(clRed); خطای Invalid TypeCast میده.

  3. #43
    نقل قول نوشته شده توسط Delphi_CAT مشاهده تاپیک
    بقیش هم در ست کار میکنه
    با تشکر
    من برنامه شمارو نصب کردم .عالی بود ولی ظاهرا عکس های برش خورده سیو نمی شن
    البته شاید هم من اشتباه میکنم.

  4. #44

    نمونه برنامه

    این یک مثال از تفکیک تصاویر هست که از imageEN در اون استفاده شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    و این هم چیزهایی که فراموشم شده بود جناب MNosouhi
    TBitmapArray = Array of TBitmap;

    Function RGBTriple(R,G,B : byte):TRGBTriple;Overload;
    begin
    Result.rgbtBlue := B;
    Result.rgbtGreen := G;
    Result.rgbtRed := R;
    end;

    Function RGBTriple(Color : TColor):TRGBTriple;Overload;
    var R,G,B : byte;
    begin
    R := GetRValue(Color);
    G := GetGValue(Color);
    B := GetBValue(Color);
    Result.rgbtBlue := B;
    Result.rgbtGreen := G;
    Result.rgbtRed := R;
    end;

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    جناب mahboob اون فقط یک exeی که اینکارو انجام میده در بالا کل اون مراحلو به همراه سورس که نوشتم توضیح دادم

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    با سلام
    باز هم کدهایی که گذاشتید کامل نیست ، مثلا در تابع GetTokens از متغیر Bitmap استفاده شده که هیچ جا تعریف نشده ، لطفا کدهایی که گذاشتید زو یه بار داخل دلفی کپی ، پست کنید و اشکالاتش رو بر طرف کنید و صحیحش رو بزارید.

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    متغیری به نام Bitmap از نوع TBitmap رو به صورت Global تعریف کنید

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    متغیری به نام Bitmap از نوع TBitmap رو به صورت Global تعریف کنید
    هنوز 8 تا خطای دیگه داره ، اصلا بیخیالش .
    این یک مثال از تفکیک تصاویر هست که از imageEN در اون استفاده شده
    از چه ورژنی از ImageEn استفاده کردید؟

  10. #50
    آقا این برنامه عکسهای برش زده شده رو کجا ذخیره میکنه . من به این برنامه نیاز دارم .
    لطفا راهنمایی کنید

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    توخروجی تابع ExtractPicture خودش آرایه دینامیک Tbitmap تصاویر بر می گرده

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط mahboob مشاهده تاپیک
    این یک مثال از تفکیک تصاویر هست که از imageEN در اون استفاده شده
    سلام
    این کار مشترک من و ImageEN است و ورژن که ImageEN دارد برای یکسری عکسها bug دارد.
    و در برنامه من آن bug ها گرفته شده است و تست سنگین هم شده است!

  13. #53
    آقا کسی نمیگه این عکسهایی برش خورده کجا ذخیره میشن
    بابا ای وال..

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    آقا کسی نمیگه این عکسهایی برش خورده کجا ذخیره میشن
    برنامه رو که با سورس گزاشتن ، اون قسمت ذخیره عکس های برش خورده رو خودت اضافه کن.

  15. #55
    سلام دوستان ...
    ولی این سورس کار خاصی نمی کنه !!
    منظورم اینه که تمام کار رو کامپوننت انجام میده ...
    فکر نکنم بدون کامپوننت بشه با این چهار خط کد این کار رو انجام بده ...

    کسی از دوستان دقیقا با نحوه این کار آشنا نیست ...
    البته هنوز کدهای جناب " Delphi_Cat " را بررسی نکردم ... !

    موفق باشید ...

  16. #56
    اساتید محترم من برنامه نویسی دلفی بلدنیستم اما نیاز مبرم به این برنامه ای که زحمتشو
    کشیدید دارم که بتونه عکسهای اسکن شده رو برش بزنه و سیو کنه .
    لطفا قسمت سیو رو هم اضافه بفرمایید .
    باز هم متشکرم .

  17. #57
    بازم به VFPکارهای خودمون اینجا حتی جواب سلام ما رو هم ندادن!
    اساتید منتظر کمکتون هستم.

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    جهت اطلاع به من mial بفرستید . Delphi_CATco@yahoo.com

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار Hadizadeh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    World of Machine
    پست
    326
    دوستان اولین نکته ای که باید اشاره کنم اینه که سعی کنید اگه می خواهید برنامتون سرعت بالا داشته باشه از Canvas استفاده نکنید. ثانیا آقای Delphi_CAT از توکن بحث می کنند که این غلطه! به این موارد توکن نمی گن! شما می تونستید بگید پیکسل های مرزی به دست آمده پس از دو مرحله 1- آستانه گیری و 2- لبه یابی ، وقتی می گید توکن یه پردازش تصویر کار یک فکر دیگه می کنه! (غیر از این مورد) و یه مخابراتی فکر شبکه و پروتکل های اون رو می کنه! شما در تمام این پست ها اشاره ای به نحوه آستانه یابی به عنوان یک عملیات پیش پردازش نکردید. اون Chain Codi رو هم که یکی از دوستان اشاره کرده بود در حقیقت جزو عملیات شناسایی مرز هست و زیاد به درد نمی خوره. یه راه خوب اینه که پس از لبه یابی تصویر از الگوریتم های تشخیص گوشه مثل Susan استفاده کنی و بعد همون مراحلی رو که دوستان اشاره کردن انجام بدی. اما راه ساده تر استفاده از تبدیل Hough هست. به هر حا از اینجا به بعد رو گوگل کنید! موفق باشید!

  20. #60
    تابع SeparateObjects در مجموعه ImageEn وجود ندارد. شما از کدام ورژن آن استفاده کرده اید!!؟

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    با سلام
    دوستان بهتر نیست به تاریخ پست ها یه نگاهی بندازید؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. کارکردن با Speech Recognition ?
    نوشته شده توسط Alay102 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 09:36 صبح
  2. Image Recognition
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 18:08 عصر
  3. speech recognition
    نوشته شده توسط علی نمازی در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 11:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •