صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 61

نام تاپیک: Image Recognition

  1. #1

    Image Recognition

    سلام

    آقا، شدیدا احتیاج به یک الگوریتم یا راهنمایی در مورد Image Recognition دارم .

    میخوام بدونم که چطور میشه که در یک تصویر که مثلا چهار تا عکس گنجونده شده، چطور میشه این چهار تا عکس رو از هم تفکیک کرد و در فایلهای جدا گانه save کرد؟؟؟

    به کوچکترین اطلاعات در این مورد نیازمندم!!!!!

  2. #2
    میخوام بدونم که چطور میشه که در یک تصویر که مثلا چهار تا عکس گنجونده شده، چطور میشه این چهار تا عکس رو از هم تفکیک کرد و در فایلهای جدا گانه save کرد؟؟؟
    این عکسهایی که میخوای از هم تفکیک بشن بر چه اساسی مشخص میشن؟

  3. #3
    این عکسها در حقیقت عسهایی هستند که با اسکنر اسکن شدن ، و پشت صحنه اونها سیاه هست(ولی نه سیاه مطلق، میدونی که!!!) و چون کار جدا سازی اونها با نرم افزارهایی مثل PhotoShop به صورت دستی انجام میشه ، من میخواستم که با این برنامه اون رو به صورت مکانیزه انجام بدم.

    از توجه شما متشکرم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    رو اینترنت بگرد دنبال Edge Detection

  5. #5
    من خیلی درباره این مطلب جستجو کردم یه چیزهایی هم پیدا کردم و هنوز هم دارم میگردم، ولی چون زیاد در زمینه Image Processing آشنا نیستم، اگه یه بزرگواری پیدا بشه و به من کمک کنه خیلی ممنونش میشم

    از راهنمایی شما متشکرم

  6. #6
    سلام ؛

    این مبحث خیلی بزرگ و مفصله و حرف زدن در موردش بدون فراگیری پیش نیازها و بی برنامه نتیجه مفیدی نخواهد داشت . بهتره در راستای هدفی که داری از کلید واژه ها استفاده کنی و با جستجو اطلاعاتت رو بیشتر کنی و در مورد ابهامات یا مشکلات سوال بپرسی . این یه شروعه

    <span dir=ltr>

    • An edge is not a physical entity, just like a shadow. It is where the picture ends and the wall starts. It is where the vertical and the horizontal surfaces of an object meet. It is what happens between a bright window and the darkness of the night. Simply speaking, it has no width. If there were sensor with infinitely small footprints and zero-width point spread functions, an edge would be recorded between pixels within in an image. In reality, what appears to be an edge from the distance may even contain other edges when looked close-up. The edge between a forest and a road in an aerial photo may not look like an edge any more in a image taken on the ground. In the ground image, edges may be found around each individual tree. If looked a few inches away from a tree, edges may be found within the texture on the bark of the tree. Edges are scale-dependent and an edge may contain other edges, but at a certain scale, an edge still has no width.

    </span>

    موفق باشی

  7. #7
    با سلام
    البته من عددی نیستم که بخام صحبت بکنم ولی می تونین برای مطالعه در مورد Image Processing
    از کتاب فارسی (( ماشین بینایی و اصول پردازش تصویر ترجمه: دکتر خلیل خلیلی انتشارات جهان نو)) استفاده کنین که مقدمه ای برای Image Processing و مباحثی که ویژه در کار Roboot و بینایی ربات هستند و تشخیص لبه هاو .......
    در اون مطالعه کنین.


    :|

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    294
    یک کتاب که اسمش الأن یادم نیست (ولی تو مایه‌های پردازش تصویر) که نویسنده اون گنرالس است. این کتاب مرجع تمام پردازش تصویری ها است.

  9. #9
    بله فکر کنم منهم دیدم انگاری اسمش "اصول پردازش تصویر و................"
    خیلی هم بزرگه و قطور.

    ولی کتاب بالا "ماشین بینایی" هم زود مطلب رو گفته هم خیلی باحاله.

    نمیدونم
    :? :(

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    حالا نمیشه شما که جستجو کردی اطلاعاتت رو در اختیار ما قرار بدی؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    با توجه به تیره بودن پشت زمینه و ابزارهایی که برای پردازش تصویر وجود داره ، نباید نوشتن چنین برنامه ای کار پیچیده ای باشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    این مشکل شما با همکاری من و دوستان دیگر حل شده است و bug های آن را به کمک هم گرفته ایم و چندین ماه سر این مسله کار کردیم ....

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    این مشکل شما با همکاری من و دوستان دیگر حل شده است و bug های آن را به کمک هم گرفته ایم و چندین ماه سر این مسله کار کردیم ....
    کجا این مسئله رو مطرح کردید؟
    لطفا بیشتر توضیح بدید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط MNosouhi مشاهده تاپیک
    کجا این مسئله رو مطرح کردید؟
    لطفا بیشتر توضیح بدید.
    جایی مطرح نکردیم بلکه خودم این مورد را می خواستم و حلش کردیم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    جایی مطرح نکردیم بلکه خودم این مورد را می خواستم و حلش کردیم.
    امکانش هست که یه نمونه با سورس بگزارید؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    در مورد پردازش تصویر می تونم کمکتون کنم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    از الگوریتم Chain Code استفاده کن

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    از الگوریتم Chain Code استفاده کن
    شما در چند پست این آلگوریتم رو پیشنهاد داده بودید ، در صورت امکان کمی در مورد آن توضیح دهید.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    در گوگل سرچ کن منابع بسیار خوبی پیدا می کنی

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    به زودی exe کامل برنامه را اینجا می گذارم.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    فایل اجرایی به چه درد بچه ها می خوره
    بچه ها می خوان کد ها رو بررسی کنن یاد بگیرن
    فکر می کنم باز هم گوگل

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    سلام
    به زودی exe کامل برنامه را اینجا می گذارم.
    البته اگر نمونه کد باشه که بهتره ، اما همون فایل اجرایی هم میتونه ایده بده.
    فایل اجرایی به چه درد بچه ها می خوره
    بچه ها می خوان کد ها رو بررسی کنن یاد بگیرن
    فکر می کنم باز هم گوگل
    به هر حال آقای عباسی دارن یه کار میکنن .
    شما هم اگه واقعا میخای کمک کنید ، به جای اینکه دائم کلمه code chain و google رو تبلیغ کنید سعی کنید به صورت عملی وارد کار بشید .

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    تبلیغ نیست پیشنهاد راه حله و ایده میده
    از فایل اجرایی برای بررسی کد که بهتره

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    این هم exe و تست کنید اگر باگی هم دیدید که یک SHEET_PHOTO را جداسازی نکرد آن SHEET_PHOTO را به من email کنید.
    خیلی خوشحال می شوم تا باگ احتمالی را هم حل کنم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    ممکنه در مورد الگوریتمی که استفاده کرده اید توضیح دهید ، بخصوص برای اون قسمت جداسازی k .
    خیلی خوشحال می شوم تا باگ احتمالی را هم حل کنم .
    تصویر زیر رو نمیتونه پردازش کنه.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (32.1 کیلوبایت, 43 دیدار)

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    1-من گوشه های عکسها را پیدا می کنم و عکس را تشخیص می دهم و بعد یکی یکی جدا می کنم.
    2-دور هر تصویر یک چهارضلعی می کشم و در دو تا از تصویرهای شما در یک چهارضلی دورشان تلاقی دارند و این اشتباه شما است.
    و اصول اسکن برای جداسازی را رعایت نکردید.
    شما هر تعداد عکس که می خواهید در اسکنر بگذارید و از هم فاصله بدهید و کج ولوج نگذارید می بینید که به راحتی جداسازی می کند.
    من چند کاربر دارم که حدود 15000 عکس را به این طریق جداسازی کرده اند!

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    2-دور هر تصویر یک چهارضلعی می کشم و در دو تا از تصویرهای شما در یک چهارضلی دورشان تلاقی دارند و این اشتباه شما است.
    از هم فاصله بدهید و کج ولوج نگذارید
    یعنی شما همه اینها رو به کاربرهاتون هم گفتید؟ بهشون گفتید که مواظب باشید که چهارضلعی های فرضی که شما در برنامه نویسی ازش استفاده کرده اید با هم تلاقی نداشته باشن؟ فکر نمی کنم منطقی باشه که کاربران رو درگیر این مسائل کنید ، هدف از نوشتن برنامه ساده کردن و سرعت بخشیدن به کارهاست و برنامه خوب ، برنامه ای است که تحت هر شرایطی کار کنه ، نه اینکه به کاربر بگید که تصاویر رو در شرایط خاصی نسبت به هم قرار بده ، تنها شرط منطقی که میتونه وجود داشته باشه اینه که یه هنگام اسکن ، عکس ها روی هم قرار نگیرن.
    اصول اسکن برای جداسازی را رعایت نکردید.
    البته اصولی که شما در برنامتون مشخص کردیده اید ، وگرنه اسکن که دیگه اصول نداره.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    دوست من چرا مسئله را سختش می کنید!!!
    در اسکنر A4 شما حدود 20 عکس جا می شود و عکس اگر حدودا راست بگذارید به چهارضلی فرضی من هم توجه نکنید ! ( نه خیلی کج کنید) روش فوق همه عکسها را جداسازی می کندو اینرا که گفتم لطفا تست کنید.
    اگر از قصد عکسها را کج کنید که لازم هم نیست آنوقت فاصله ها را زیادتر کنید هم دقیق کار می کند.
    و در بالا هم گفتم که: من چند کاربر دارم که حدود 15000 عکس را به این طریق جداسازی کرده اند! و خیلی هم از آن راضی هستندو انه در اندازه یک کاربر DATA ENTRY کار بلدهستند پس مطمئنا برایشان کارایی دارد و روتین عالی کار می کند این گفته کاربران من است!

    درضمن بدنیست گفته اساتید دیگر را هم گوش فرا دهیم که فرموده اند:
    سلام ؛

    این مبحث خیلی بزرگ و مفصله و حرف زدن در موردش بدون فراگیری پیش نیازها و بی برنامه نتیجه مفیدی نخواهد داشت . بهتره در راستای هدفی که داری از کلید واژه ها استفاده کنی و با جستجو اطلاعاتت رو بیشتر کنی و در مورد ابهامات یا مشکلات سوال بپرسی . این یه شروعه

    <span dir=ltr>


    An edge is not a physical entity, just like a shadow. It is where the picture ends and the wall starts. It is where the vertical and the horizontal surfaces of an object meet. It is what happens between a bright window and the darkness of the night. Simply speaking, it has no width. If there were sensor with infinitely small footprints and zero-width point spread functions, an edge would be recorded between pixels within in an image. In reality, what appears to be an edge from the distance may even contain other edges when looked close-up. The edge between a forest and a road in an aerial photo may not look like an edge any more in a image taken on the ground. In the ground image, edges may be found around each individual tree. If looked a few inches away from a tree, edges may be found within the texture on the bark of the tree. Edges are scale-dependent and an edge may contain other edges, but at a certain scale, an edge still has no width.

    </span>

    موفق باشی

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    حالا رو سورسش هم یکم بحث کنید

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    شناسایی چند تصویر در یک فریم دارای Transparent

    در جواب کلیه دوستانی که سورس می خواستند

    * برای جداسازی چندین تصویر در داخل یک فرم که دارای Transparent می باشد بایستی کارهای زیر را انجام دهیم
    1- ابتدا بایستی تابعی بنویسیم که Bitmap رنگی را دریافت کرده و با توجه Transparent آن را به یک تصویر سیاه و سفید تبدیل کند .
    2- در این تصویر سیاه و سفید تولید شده رنگ Transparent به ناحیه سفید و بقیه نقاط در تصویر حاصله به نقاط سیاه تبدیل می شود . سپس هر کدام از این ناحیه سیاه بعنوان توکن در نظر گرفته و با الگوریتم 8 خانه مجاور کلیه ابعاد این توکن ها را تعیین می کنیم .(البته بهتر است که از روش آدرس دهی حافظه و صف استفاده شود و تصویر مورد نظر PixelFormat کمتر از 8 باشد )
    3- با توجه به ابعاد بدست آمده توکن ها هر یک از ابعاد مورد نظر را در یک Bitmap کپی کرده و زاویه هر یک از این Bitmap را نسبت به افق بدست آورده و سپس عملیات Rotate را انجام می دهیم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    این هم تابعی که گزینه شماره 1 یعنی عمل فیلتر کردن تصویر رنگی

    PTriple = ^ TTriple;
    TTriple = Array [0..65535] of TRGBTriple;
    POne = ^ TOne ;
    TOne = Array[0..65535] of Byte;

    function CBFilterToBW(ABitmap: TBitmap): TBitmap;
    var i , j : integer;
    Row24 : PTriple;
    Row8 : POne;
    TransColor : TRGBTriple;
    begin
    Result := TBitmap.Create;
    with Result do
    begin
    Width := ABitmap.Width;
    Height := ABitmap.Height;
    PixelFormat := pf8bit;
    end;

    Row24 := ABitmap.ScanLine[0];
    TransColor := Row24[0];

    for i := 0 to ABitmap.Height-1 do
    begin
    Row24 := ABitmap.ScanLine[i];
    Row8 := Result.ScanLine[i];
    for j := 0 to ABitmap.Width-1 do
    if (Row24[j].rgbtBlue = TransColor.rgbtBlue) and
    (Row24[j].rgbtGreen = TransColor.rgbtGreen) and
    (Row24[j].rgbtRed = TransColor.rgbtRed) then
    Row8[j] := 255
    else Row8[j] := 0;
    end;
    end;

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    جناب Delphi_CAT
    اگر امکان داره سورسهای مثال هایی که اشاره کردید را قرار بدید
    موفق وموید باشی

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    1- این رویه DC مربوط به مرحله قبل را دریافت کرده و ابعاد کلیه توکن های موجود که همان تصاویر در فریم اصلی هستند را شناسایی می کند.
    در اینجا تابع fill رو قرار ندادم همان طور که گفتیم براینکه اینکار با سرعت بالا صورت بگیره به روش آدرس دهی و صف و pixelFormat کمتر از 8 استفاده نماید .
    procedure GetTokens(DC:HDC; BW,BH : Integer);
    var i , j : integer;
    row : PTriple;
    CountRect : integer;
    ROut : TRect;
    begin
    FillColor := RGBTriple(clRed);
    TextColor := RGBTriple(clBlack);
    Bitmap := TBitmap.Create;
    Bitmap.Width := BW;
    Bitmap.Height := BH;
    BitBlt(Bitmap.Canvas.Handle,0,0,BW,BH,DC,0,0,SRCCO PY);
    Bitmap.PixelFormat := pf8bit;
    CountRect:=0;
    SetLength(Rects,0);
    for i := 0 to Bitmap.Height-1 do
    begin
    row := Bitmap.ScanLine[i];
    for j := Bitmap.Width-1 downto 0 do
    if CompareRGBTriple(row[j],TextColor) then
    begin
    ROut:= Fill2(j,i);
    if ROut.Right-ROut.Left>0 then
    begin
    inc(CountRect);
    SetLength(rects,CountRect);
    rects[CountRect-1].x1:=ROut.Left;
    rects[CountRect-1].y1:=ROut.Top;
    rects[CountRect-1].x2:=ROut.Right;
    rects[CountRect-1].y2:=ROut.Bottom;
    Rects[CountRect-1].pnt:=Point(j,i);
    end;
    end;
    end;
    end;

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    باید توجه داشته باشید که اگر تصویر اصلی دارای Resualtion بیشتر از 300 (حد نرمال) باشد بوسیله روش های درونیابی آنرا به 300 کاهش داده و این تغییرات مقیاس را به کلیه فازها اعمال نماییم . هر چقدر resualtion را کاهش دهیم کا با سرعت بشتری انجام می گیرد .

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    این تابع هم با توجه به ابعاد بدست آمده تصاویر را از فریم اصلی جدا کرده زاویه آنها را نسبت به افق بدست آورده و سپس آنها را دوران می دهد این 2 عمل بدست آوردن زاویه و چرخش را هم می توانید دستی و هم با Image en انجام دهید و سپس یک تابع دیگر برای اینگه تصویر چرخش خورده به صورت کامل و فوکس شده در اختیار داشته باشیم

    function ExtractPicture(ABitmap: TBitmap): TBitmapArray;
    Const Dis = 10;
    var len ,i : integer;
    Grade : integer;
    begin
    len := Length(Rects);
    setlength(Result,len);
    for i := 0 to len-1 do
    begin
    Result[i]:= TBitmap.Create;
    with Result[i] do
    begin
    Width := Rects[i].x2-Rects[i].x1 + Dis;
    Height := Rects[i].y2-Rects[i].y1 + Dis;
    PixelFormat := pf24bit;
    BitBlt(Canvas.Handle,Dis,Dis,Width-dis,Height-dis,ABitmap.Canvas.Handle,Rects[i].x1,Rects[i].y1,SRCCOPY);
    Grade := GetGrade(Result[i]);
    Result[i].Assign(Rotate(Result[i],Grade));
    Result[i].Assign(GetFocusPicture(Result[i]));
    end;
    end;
    end;

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193
    این هم رکورد استفاده شده در این برنامه و بدست اوردن تصویر فوکوس از تصویر چرخش داده شده
    TTokenRegion=record
    x1,
    y1,
    x2,
    y2 : integer;
    LeftID,
    RightID ,
    LeftDis,
    RightDis : integer;
    TokenType : byte;
    pnt :TPoint;
    end;

    var
    Rects :Array of TTokenRegion;
    FillColor ,TextColor : TRGBTriple;

    function GetFocusPicture(ABitmap: TBitmap): TBitmap;
    var i , j : integer;
    Row : PTriple;
    X1,Y1,X2,Y2 : integer;
    TransColor : TRGBTriple;
    begin
    row := ABitmap.ScanLine[0];
    TransColor := row[0];
    X1 := -1;
    Y1 := -1;
    X2 := -1;
    Y2 := -1;
    for i := 0 to ABitmap.Height-1 do
    begin
    row := ABitmap.ScanLine[i];
    for j := 0 to ABitmap.Width-1 do
    if not( (Row[j].rgbtBlue = TransColor.rgbtBlue) and
    (Row[j].rgbtGreen = TransColor.rgbtGreen) and
    (Row[j].rgbtRed = TransColor.rgbtRed)) then
    begin
    Y1 := i;
    Break;
    end;
    if Y1 <> -1 then Break;
    end;
    for i := ABitmap.Height-1 downto 0 do
    begin
    row := ABitmap.ScanLine[i];
    for j := 0 to ABitmap.Width-1 do
    if not( (Row[j].rgbtBlue = TransColor.rgbtBlue) and
    (Row[j].rgbtGreen = TransColor.rgbtGreen) and
    (Row[j].rgbtRed = TransColor.rgbtRed)) then
    begin
    Y2 := i;
    Break;
    end;
    if Y2 <> -1 then Break;
    end;
    for j := 0 to ABitmap.Width-1 do
    for i := 0 to ABitmap.Height-1 do
    begin
    row := ABitmap.ScanLine[i];
    if not( (Row[j].rgbtBlue = TransColor.rgbtBlue) and
    (Row[j].rgbtGreen = TransColor.rgbtGreen) and
    (Row[j].rgbtRed = TransColor.rgbtRed)) then
    begin
    X1 := j;
    Break;
    end;
    if X1 <> -1 then Break;
    end;
    for j := ABitmap.Width-1 downto 0 do
    for i := 0 to ABitmap.Height-1 do
    begin
    row := ABitmap.ScanLine[i];
    if not( (Row[j].rgbtBlue = TransColor.rgbtBlue) and
    (Row[j].rgbtGreen = TransColor.rgbtGreen) and
    (Row[j].rgbtRed = TransColor.rgbtRed)) then
    begin
    X2 := j;
    Break;
    end;
    if X2 <> -1 then Break;
    end;
    Result := TBitmap.Create;
    with Result do
    begin
    PixelFormat := pf24bit;
    Width := X2 - x1;
    Height := Y2 - Y1;
    end;
    BitBlt(Result.Canvas.Handle,0,0,Result.Width,Resul t.Height,ABitmap.Canvas.Handle,X1,Y1,SRCCOPY);
    end;

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط MNosouhi مشاهده تاپیک
    ممکنه در مورد الگوریتمی که استفاده کرده اید توضیح دهید ، بخصوص برای اون قسمت جداسازی k .

    تصویر زیر رو نمیتونه پردازش کنه.
    سلام
    چرا من جدیدا تست کردم و حواسم نبود که اگر تیک ها را بردارید جداسازی می کند.

  38. #38
    آقا این برنامه بعد از برش عکسها رو کجا سیو میکنه !!

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط amirsadeghi مشاهده تاپیک
    حالا رو سورسش هم یکم بحث کنید
    سلام
    سورسش را خشکه حساب می کنم.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    آقا یا خانم Delphi_CAT ، آیا مطمئنید کدهایی که گذاشته اید صحیح و کامل هستند ، من که نتونستم ران کنم.
    در صورت امکان توابعتون رو تحت عنوان یک برنامه آپلود کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. کارکردن با Speech Recognition ?
    نوشته شده توسط Alay102 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 09:36 صبح
  2. Image Recognition
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 18:08 عصر
  3. speech recognition
    نوشته شده توسط علی نمازی در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 11:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •