نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: <%# Bind("ID") %>

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    <%# Bind("ID") %>

    سلام
    من مقادیری رو با یک کنترل access data source وارد دیتا گرید کردم
    یکی از فیلدها رو تبدیل کردم به هایپر لینک
    توی قسمت navigator url هایپر لینک جولوی لینک صفحه مورد نظرم این را نوشتم:
    '~/veiwbook.aspx?ID=<%# Bind("ID") %>'
    یعنی می خوام آی دی اون رکورد رو بفرسته صفحه مورد نظر
    اما موقع اجرا جلوی آدرس صفحه همون جمله بایند رو می نویسه
    چی کارش کنم؟

  2. #2

    استفاده از Template Field

    باید یک column از نوع Template اضافه کنی و سپس یک HyperLink را در آن قرار بدی و
    bind id را در هایپر لینک جولوی لینک قرار بدی.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    سلام
    من قبلا همین کار رو با دات نت قدیمی کرده بودم ولی با این جدیده اچ تی ام ال هاش یه ذره فرق کرده
    این کد دیتا گریدمه:

    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AllowPaging="True" AutoGenerateColumns="False"
    CellPadding="4" DataKeyNames="ID" DataSourceID="AccessDataSource1" Font-Names="Tahoma"
    ForeColor="#333333" GridLines="None" Width="100%" DataMember="DefaultView">
    <PagerSettings Visible="False" />
    <FooterStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <Columns>

    <asp:BoundField DataField="price" HeaderText="قیمت" SortExpression="price" />
    <asp:BoundField DataField="ent" HeaderText="انتشارات" SortExpression="ent" />
    <asp:BoundField DataField="writer" HeaderText="نویسنده" SortExpression="writer" />
    <asp:BoundField DataField="name" HeaderText="نام کتاب" SortExpression="name" />

    </Columns>
    <RowStyle BackColor="#F7F6F3" ForeColor="#333333" />
    <EditRowStyle BackColor="#999999" />
    <SelectedRowStyle BackColor="#E2DED6" Font-Bold="True" ForeColor="#333333" />
    <PagerStyle BackColor="#284775" ForeColor="White" HorizontalAlign="Center" />
    <HeaderStyle BackColor="#669999" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <AlternatingRowStyle BackColor="White" ForeColor="#284775" />
    </asp:GridView>
    <asp:AccessDataSource ID="AccessDataSource1" runat="server" DataFile="~/App_Data/db.mdb"
    SelectCommand="SELECT [name], [writer], [ent], [price], [ID] FROM [tblbook] ORDER BY [ID] DESC">
    </asp:AccessDataSource>

    حالا می خوام به جای این خط یه لینک بذارم که فیلد آی دی رو اضافه کنه به آدرس صفحه بعد

    <asp:BoundField DataField="name" HeaderText="نام کتاب" SortExpression="name" />
    ممنون

  4. #4
    چون HyperLink رویداد DataBinding نداره نمی تونی از این روش استفاده کنی ، باید از TemplateField استفاده کنی !

    در این کدت هم که معلومه از BoundField استفاده شده ، هایپرلینک به تنهایی قابلیت انقیاد داده رو نداره باید در TemplateField استفاده بشه!

    در ضمن این کدت رو تو تگ کد قرار بده بشه خوندش!


    <Columns>
    <asp:BoundField DataField="id" HeaderText="id" InsertVisible="False" ReadOnly="True"
    SortExpression="id" />
    <asp:BoundField DataField="name" HeaderText="name" SortExpression="name" />
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:HyperLink runat="Server" NavigateUrl='<%# "~/veiwbook.aspx?ID=" + Eval("ID").ToString() %>' Text="Link"></asp:HyperLink>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    برای تولید آدرس مورد نظر هم این لینک رو ببین:
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=59822

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    سلام
    اونم میذارم نمیشه شما مثالی ندارید؟
    ممنون
    کارم خیلی گیر کرده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    این کد رو هم که می نویسم دیتا ویو ارور میده و به هم می خوره:

    [code]
    <asp:TemplateField><ItemTemplate><asp:HyperLink Text='<%# Bind("name") %>' NavigateUrl='~/veiwbook.aspx?ID=<%# Bind("ID") %>'></asp:HyperLink></ItemTemplate></asp:TemplateField>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    این کد رو هم که می نویسم دیتا ویو ارور میده و به هم می خوره:


    <asp:TemplateField><ItemTemplate><asp:HyperLink Text='<%# Bind("name") %>' NavigateUrl='~/veiwbook.aspx?ID=<%# Bind("ID") %>'></asp:HyperLink></ItemTemplate></asp:TemplateField>

  8. #8
    پست شماره 4 رو ادیت کردم ، بیشتر توضیح دادم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    کد شما رو هم که می ذارم دوباره همون جمله باید رو نشون میده
    Bind("ID") %

  10. #10
    '<%# "~/veiwbook.aspx?ID=" + Eval("ID").ToString() %>'

تاپیک های مشابه

  1. str_replace , ereg_replace برای "n\" و "r\" و " "
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •