نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: page down key

  1. #1

    page down key

    میشه ایراد این برنامه چیه‌(مو قعی که page downرا میزنم هیچی
    uses qt
    procedure TForm1.FormKeydown(Sender: TObject; varKey: Char );
    begin
    if key=key_pagedown then...
    end;

  2. #2
    از رویداد onkeydown یا onkeyup استفاده کنید نه onkeypress

  3. #3

    ascii

    من کد ascii pagedown یاnumlockرانمیذونم فکر کنم این بهتر باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183
    سلام
    وقتیکه از Onkeydown فرم استفاده می کنی و شی های دیگه هم داری وقتی onkeydown کار می کنه که KeyPreview فرم را True کنی و در اینصورت هست که هر جا در فرم کلید رو فشار بدی این پروسیجر انجام می شه .

  5. #5
    1- onkey press همانطور که دیدید کلیدهای کنترلی را تشخیص نمیدهد
    2- نیازی به دانستن کدها نیست در ان رویدادها VK_down,vk_up,VK_next(pagedown)w) ,..... کار میکند .(برای دانستن این کدها در help تاپیک Virtual key codes را ببینید
    3- در اینصورت نیازی هم به تغییر مقدار KEYPREVIEW نیست .
    حله ؟ :?: :)
    ------------------------------------------
    موفق باشید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183
    1- شرمنده آقای مرادی ولی اگه مثلا یک edit داشته باشیم دیگه از onkeydown فرم نمی تونی استفاده کنی به شرطی که keypreviw را true کرده باشی .

    2- ولی از onkeydown کامپوننت دیگه می توانی استفاده کنی ولی وقتی که در همان کامپوننت Focus باشی .

    3- یادم رفته بود که ...ـvk ها رو برای دوستمون توضیح بدم که شرمندم ولی آقای مرادی زحمت رو کشیدن :)

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    Page Up=073
    Page Dwon=081

تاپیک های مشابه

  1. page header or footer longer than page
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 00:22 صبح
  2. ترکیب Master Page,Content Page,UserControl
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 22:26 عصر
  3. url page
    نوشته شده توسط matin63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 07:43 صبح
  4. Web Page من خیلی کند بالا میاد.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 14:01 عصر
  5. Next Page و Previews Page در crystal report
    نوشته شده توسط سمیه در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1384, 13:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •