نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد یک فیلد در dbgrid برای نشان دادن یک مقدار از جدول

  1. #1

    ایجاد یک فیلد در dbgrid برای نشان دادن یک مقدار از جدول

    سلام
    من یک کوری دارم که فیلدی دارد که یا مقدار 0 دارد و یا مقدار عددی مثلا 100 یا 200 یا هر عدد دیگری ، می خواهم در یک دی بی گرید نشان بدم اگر مقدار فیلد 0 است همان صفر نمایش داده شود و اگر بزرگتر از 0 است مقدار یک نمایش داده شود چه باید بکنم ؟ در همان فیلد باید کاری بکنم یا باید یک فیلد اضافه کنم، من تا حالا فیلد اضافه نکردم چه جوریه ؟ یا توسط دستور sql این کار انجام می شه
    متشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    میتونید از یه کوئری در یک حلقه استفاده نمایید و چک کنید که اگه مقدار صفره صفر رو نمایش بده در غیر اینصورت مقدار 1 . ولی به نظر من این کار شما صحیح نیست .شما میتونید یه فیلد از نوع منطقی (Boolean) در جدول بسازید و زمانی که کاربر مقدار رو برای فیلد عددی شما وارد میکنه چک کنه که اگه صفره مقدار صفر در غیر اینصورت مقدار 1 رو برگردونه . به هر حال من کد روش اول رو برای شما مینویسم


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var i:integer;
    begin
    for i:=1 to ADOTable1.RecordCount do
    begin
    ADOTable1.Edit;
    if ADOTable1id.AsInteger=0 then
    ADOTable1my_number.AsInteger:=0
    else
    ADOTable1my_number.AsInteger:=1;
    ADOTable1.Next;
    end;
    end;


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    UAE
    سن
    45
    پست
    517
    یک فیلد Calculated به دیتاست اضافه کنید . (کلیک راست در Fields Editor و انتخاب New Field , و دقت کنید که Type اون رو Calculated انتخاب کرده باشید)
    در رویداد OnCalcField مقدار اون رو تنطیم کنید.

  4. #4
    سلام
    من الان از همان روش دوم شما استفاده می کنم
    اما می خواهم تعداد فیلدها را کم کنم ، چون از این نوع فیلد ها من 6 تا دارم شاید هم بیشتر که ضربدر 2 می شه 12 و اگر بتونم کمش کنم خیلی خوبه
    ولی از روش دوم شما هم به علتی که خودتان می دونید، استفاده نمی کنم ، چون روی سرعت خیلی تاثیر می زاره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohammadi_F
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    115
    می تونید از رویداد OnGetText , OnSetText فیلد استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایرانشهر
    پست
    103
    کد اس کیو ال ش اینه:
    fldName =case when Realfieldname=0 then '0' else '1' end
    ولی اگه فقط میخوای توی دی بی گریدی که حاصل یک گزارشه نمایش بدید
    کافیه یک ستون به دی بی گرید اضافه کنید و توی خاصیت oncolumndrow دی بی گرید کد لازمه رو بنویسی

تاپیک های مشابه

  1. export dbgrid to excel وپرینت اطلاعات یک dbgrid
    نوشته شده توسط amir_rahimi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 08:37 صبح
  2. چگونگی استفاده از DBgrid به عنوان ورودی
    نوشته شده توسط zarin_web در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1385, 09:11 صبح
  3. کمک در باره dbgrid
    نوشته شده توسط babataher در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 18:04 عصر
  4. کمک فوری درباره DbGrid
    نوشته شده توسط babataher در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:38 صبح
  5. افزودن سطر به dbgrid
    نوشته شده توسط parisa2002 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •