نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: خطوط متصل کننده begin end

  1. #1

    خطوط متصل کننده begin end

    سلام
    راستش یک زمانی یک کمپاننتی بود ( نمی دونم) یا نرم افزاری بود ( نمی دونم) که وقتی نصب می شد توی قسمت کد نویسی یک خطی بین هر begin و end خودش ایجاد می شد ، و خیلی توپ بود ، چون وقتی که یک begin بدون end وجود داشت کاملا تابلو می شد و خیلی خوب بود ، توی قسمت editor option هم رفتم و باهاش ور رفتم ولی اونجا چیزی پیدا نکردم.
    کی می دونه اون چی بوده؟

  2. #2
    اکثراً expertها چنین قابلیتی رو دارند، شاید هم مشابه اون رو،
    تو این زمینه GExpert، ‍CodeRush، Castalia ، CodeHealer میتونن کمکت کنند.

  3. #3
    اقای خرسندی از جوابتان متشکر ، ولی نشد
    یعنی راستش gexpert فقط رایگان بود که می شد نصبش کرد ولی بعد از نصب و اجرا کردن دوباره دلفی اون چیزی که می خواستم نشد ، یعنی خطوط ایجاد نشد! چی کنم.این که می می گم تو خود دلفی ایجاد می شد ، البته باید ببخشید ولی این expert اصلا کار اصلیش چیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    اگه خیلی برات مهم نیست که حتما توی IDE دلفی کار کنی از این ادیتور مجانی استفاده کن که زبانهای برنامه نویسی زیادی رو پشتیبانی میکنه

    ++Notepad

    http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm

    موفق باشید

  5. #5
    من تو IDE دلفی دیده بودم که این اتفاق افتاده بود، راستش عوض کردن IDE یک کم سخته به نظر شما اینطور نیست؟

  6. #6
    از دوستان هیچکس تا حالا این را توی دلفی ندیده؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    چرا دلفی 10 اینجوریه(اگه درست منظورتونو متوجه شده باشم.)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohammadi_F
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    115
    بله من هم تو دلفی 10 دیدم و خیلی جالب بود ولی هر چه تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم بجز Model Maker که اون هم نصب نمیشه و پیام خطا میده.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار M_Maskout
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    150

    نقل قول: خطوط متصل کننده begin end

    نقل قول نوشته شده توسط V60 مشاهده تاپیک
    از دوستان هیچکس تا حالا این را توی دلفی ندیده؟
    CnPack IDE Wizards چیز جالبیه؛ و مجانیه.
    تازه Open source هم هست و اگه حوصله داشتین می‌تونین به دلخواه تغییرش بدین.
    آدرس سایتش: http://www.cnpack.org/index.php?lang=en
    و لینک دانلودش: http://www.cnpack.org/download.php?id=408&lang=en

  10. #10

    نقل قول: خطوط متصل کننده begin end

    سلام
    همانطور که دوستمان گفتند برای این کار می توانید از cnPack Wizards استفاده کنید. توجه داشته باشید که شما با استفاده از این ابزار می توانید از قابلیت یاد شده در C++‎ Builder هم استفاده کنید. در زیر هم می توانید تغییرات را بعد از نصب این ابزار مشاهده کنید. cnPack موارد زیادی را به IDE اضافه می کند که در صورت عدم نیاز به آنها می توانید آن گزینه ها را غیر فعال کنید. توجه داشته باشید که امکان دانلود این افزار توسط کاربران ایرانی میسر نیست.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار M_Maskout
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    150

    نقل قول: خطوط متصل کننده begin end

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    توجه داشته باشید که امکان دانلود این افزار توسط کاربران ایرانی میسر نیست.
    پنجشنبه 26 اسفند 1389
    از همون لینک پست 9# دانلود کردم. بدون هیچ ترفندی (مثلاً V پی N). فکر کنم سایتش، یه سایت چینیه که بنابراین با تحریم ایران کاری نداره.

  12. #12

    نقل قول: خطوط متصل کننده begin end

    از همون لینک پست 9# دانلود کردم. بدون هیچ ترفندی (مثلاً V پی N). فکر کنم سایتش، یه سایت چینیه که بنابراین با تحریم ایران کاری نداره.
    علت اینکه لینک دانلودش مدتی قبل کار نمی کرد این بود که لینک به صفحه دانلود پروژه در Google Code ارجاع می داد، و گوگل هم IP های ایران را برای دسترسی به Google Code بسته.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار idehrayan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    103

    نقل قول: خطوط متصل کننده begin end

    من هرچی سعی کردم نتونستم دانلود کنم برای همین لینک جدید رو به همراه ادرس جدید برای دوستان میزارم

    ادرس سایت
    + Add Support to RAD Studio XE 6.
    * Fix a Parse Error when Meeting record in var Declaration in Source Highlight.* Other Bugs Fixed.

تاپیک های مشابه

  1. مشخص کردن begin , end
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1384, 12:04 عصر
  2. Begin
    نوشته شده توسط webdeveloper در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1383, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •