نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: طول کشیدن Load شدن تصویر در اول نمایش فرم

  1. #1

    طول کشیدن Load شدن تصویر در اول نمایش فرم

    سلام
    یکی از فرمهای برنامه من از نوع Full Screen هست و روی Task bar رو هم می گیره . روی این فرم یه Image گذاشتم که Align اش Client هست .
    هروقت این فرم رو Show میکنم تقریبا 1 ثانیه طول میکشه تا عکسی رو که روی Image انداختم ببینم .
    یعنی اول 1 ثانیه به من تصویر یک فرم خالی رو نشون میده و بعد عکس اصلی رو .
    می خواستم بدونم چه طور می شه این مشکل رو برطرف کرد ؟؟؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    سلام
    حجم فایل گرافیکی شما بالاست . در فوتوشاپ سایز اونو کم کنید تا سریعتر در برنامه لود بشه . یا اینکه میتونید از روش ریسورس استفاده کرده و عکس رو از ریسورس فراخوانی کنید
    موفق باشید

  3. #3
    سلام
    منظورتون رو از ریسورس متوجه نمی شم
    منظورتون اینکه عکس رو دوباره Load کنم ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    سلام
    نه منظورم اینه که شما عکس رو بصورت مخفی در برنامه ذخیره کنید اینطور سرعت خوندن اون بیشتره و حافظه کمتری اشغال میشه.از مثال زیر استفاده کنید و به کدنویسی اون توجه کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    اگه عکس در زمان طراحی برنامه در Image لود شده، ذخیره آن در برنامه بصورت Resource و فراخوانی آن از Resource فایده ایی نداره و فقط حجم فایل EXE رو بیشتر میکنه. استفاده از Resource موقعی تاثیر داره که در زمان Run time عکس از یک فایل در Image لود بشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  6. #6
    آقای کشاورز شما چه راهی رو پیشنهاد می کنید ؟

  7. #7
    برای مشکل بالا بهترین راه حل همونه که از یک فایل گرافیکی با حجم کمتر استفاده کنید. اگر هم در برنامه از اتصالات بانک اطلاعاتی استفاده می کنید، چک کنید که بالافاصله با شروع اجرای برنامه اتصال به بانک صورت نگیره، مثلا اولین باری که درخواستی برای کار با داده های بانک اطلاعاتی ایجاد شد، اتصال به بامک هم صورت بگیره. اینطوری زمان لازم برای لود شدن برنامه کمتر میشه. بطور کلی سعی کنید پردازش های سنگین را در OnCreate یا OnShow فرم اصلی انجام ندید تا برنامه سریعتر لود بشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8
    دوست خوبم !

    جهت رفع اینگونه مشکلها یکی از راه حلهای استفاده از فرمهای Splash است که به صورت موقت تا زمان لود کامل نرم افزار نمایش داده می شود و پس از آن مخفی می گردد و می تواند لوگوی برنامه شما باشد .

    به مثال زیر که من در یکی از برنامه ها استفاده کردم توجه کنید که F_Splash فرم اسپلش من و TF_Pass فرم رمز عبور برنامه من می باشد که باید در فایل منبع برنامه تون استفاده کنید .
    امیدوارم مورد استفاده شما قرار بگیره


    F_Splash:=TF_Splash.Create(Application);
    F_Splash.Show;
    F_Splash.Update;
    Application.Initialize;
    Application.Title := '';
    Application.HelpFile := '';
    Application.CreateForm(TF_Pass, F_Pass);
    // Other Form
    F_Splash.Hide;
    F_Splash.Free;
    Application.Run;

  9. #9
    فرم Splash رو به غیر از اول برنامه در وسط برنامه (برای فرم هایی که وسط برنامه Show می شوند ) میشه استفاده کرد ؟؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار sorrowdancer
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    F_Splash:=TF_Splash.Create(Application);
    F_Splash.Show;
    F_Splash.Update;
    Application.Initialize;
    Application.Title := '';
    Application.HelpFile := '';
    Application.CreateForm(TF_Pass, F_Pass);
    // Other Form
    F_Splash.Hide;
    F_Splash.Free;
    Application.Run;
    این دستورات را باید در چه رویدادی و چگونه نوشت؟

  11. #11
    این دستورات را باید در چه رویدادی و چگونه نوشت؟
    در رویداد خاصی نوشته نمی شند، اینا رو باید در فایل DPR پروژه خودتون بنویسید. برای مشاهده این فایل می تونید از منوی Project گزینه View Source را انتخاب کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. Load کردن فرم از فرمی دیگر در Mdi
    نوشته شده توسط Ehsan Zand در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1392, 19:45 عصر
  2. یه مشکل تو load شدن صفحه
    نوشته شده توسط ستاره شرق در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 12:34 عصر
  3. load کردن فایل tif
    نوشته شده توسط hosseinmehr در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 13:27 عصر
  4. سرعت Load صفحه
    نوشته شده توسط mml182 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 10:10 صبح
  5. load کردن dll ؟
    نوشته شده توسط rezanew در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •