نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ورود فارسی و جستجوی فارسی (ASP + SQL-server(

  1. #1

    Question ورود فارسی و جستجوی فارسی (ASP + SQL-server(

    سلام به همه

    اول اینکه فارسی وارد کردن در SQL-Server تنها باید زمانی که برنامه از IIS اجرا میشود انجام شود ؟ یعنی راهی برای دستی وارد کردن در DB و نمایش صحیح آنها وجود نداره ؟

    من یه سری اطلاعات فارسی در DB وارد کردم و حالا می خوام یه جستجوی فارسی انجام بشه بر اساس حرف اول ، مثلا رکوردی که فیلد نام آن با حرف "الف" شروع میشه پیدا کنه...

    از این دستور استفاده کردم که خطایی هم نمیده اما کار نمیکنه

     right(rs("name",1,"ا")

    ممنون میشم سریع تر راهنمایی کنید , من در تاپیک ها جستجو هم کردم اما به جواب نرسیدم

    موفق باشین

    یا حق

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zerobit-ltd
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    283
    اول اینکه فارسی وارد کردن در SQL-Server تنها باید زمانی که برنامه از IIS اجرا میشود انجام شود ؟ یعنی راهی برای دستی وارد کردن در DB و نمایش صحیح آنها وجود نداره ؟
    خیلی راحت از طریق Enterprise Manager می تونید این کارو انجام بدید.
    من یه سری اطلاعات فارسی در DB وارد کردم و حالا می خوام یه جستجوی فارسی انجام بشه بر اساس حرف اول ، مثلا رکوردی که فیلد نام آن با حرف "الف" شروع میشه پیدا کنه...

    از این دستور استفاده کردم که خطایی هم نمیده اما کار نمیکنه

    کد:
    right(rs("name",1,"ا")
    حقیقنش من اصلا نفهمیدم اینی که شما نوشتی چیه؟ اگر rs همون recordset هستش، با چه query پرش کردی؟
    به نظر من راه منطقیش اینه که یه sp بنویسی که پارامتر ورودی بگیره و جستجو رو برای شما انجام بده.

  3. #3
    سلام

    اینکه از Enterprise Manager می تونم استفاده کنم درسته اما مشکل اینجاست که اگر به این طریق اطلاعات فارسی وارد شوند به شکل ؟ (علامت سوال )نشون میده ...

    بله RS همون Recordset هست ، من هم اینجا فقط یه بخش از کد رو نوشتم

    شما یا دوستان دیگه اگه میشه کد یا Query که برای جستجو بر اساس فیلد نام یک جدول که اطلاعات فارسی دارد را بنویسید مثلا تمامی رکوردهایی که حرف اول فیلد نام آنها با حرف "ب" شروع می شوند را نمایش دهد .

    من این کار را برای حروف انگلیسی انجام دادم اما برای فارسی جستجو انجام نمیشود

    خیلی ممون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zerobit-ltd
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    283
    اگر به صورت ?????? نمایش داده میشن، به این دلیله که فیلد شما unicode نیست و شما می خواید مثلا داده ها رو به صورت فارسی وارد کنید. برای وارد کردن اطلاعات فارسی، باید فیلد شما از نوع nchar یا nvarchar باشه.
    query شما هم برای بازیابی اطلاعات باید به صورت زیر باشه:

    select *
    from table
    where field like 'ب%'

  5. #5

    Unhappy

    ممنون از توجه شما

    نوع فیلد nvarchar است و من جدول را در زمان اجرا با استفاده از recordset به صورت فارسی پر کردم ، از Query هم که گفتین به این صورت استفاده کردم :

    Dim strSQL, rs
    strSQL = "Select * from tbl_calory where name like'ب%'"
    set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    rs.open strsql,conn


    اما باز هم درست کار نمیکنه جدولی هم که در SQL ساختم به این شکل است (عکس) ضمنا نمایش اطلاعات مشکلی نداره مشکل هر چی هست برای جستجو و فقط برای فارسی بودن هست چون برای اطلاعات انگلیسی جستجو درست انجام میشه .

    ببخشید اما لطفا راهنمایی کنید این مشکل حل بشه

    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zerobit-ltd
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    283
    معذرت می خوام. یه جای اون کد ایراد داشت. فکر کنم این یکی کارتو راه بندازه:

    select *
    from tbl_calory
    where name like N'ب%'
    برای داده های unicode، باید قبل از رشته N قرار بگیره.

  7. #7

    Smile

    خیلیییییییییی ممنون

    بالاخره درست شد ... لطف کردین

    موفق باشین

    یا حق

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. Link Server & Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •