نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: شبیه سازی کلبک روی desktop

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    شبیه سازی کلبک روی desktop

    چطور میشه کلیک بر روی desktop رو شبیه سازی کرد؟ مثلا با زدن بک دکمه نگار روی mycomputer دوتا کلیک زده شده و یا راست کلیک؟ :?

  2. #2
    سلام

    شبیه سازی Right Click
     SetCursorPos(30, 30);
    mouse_event(MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN, 0, 0, 0, 0);
    mouse_event(MOUSEEVENTF_RIGHTUP, 0, 0, 0, 0);


    شبیه سازی Double Click
     SetCursorPos(30, 30);
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0);
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0);
    GetDoubleClickTime;
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0);
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0);


    روی DeskTop من 30و 30 درست می افته روی MyComputer. خوب، با این روش نیاز به هدف گیری داری. فکر نمیکنم این کار به درد اجرای چیزی بخوره. اگه هدف اجرای MyComputer باشه باید طور دیگه ای عمل کرد. 8)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    سلام
    تستش میکنم ببنیم چطوره. حالاد چطور میشه فهمید که روی desktop کلیک شده؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    قطعا یه دستور که به خود Rundll برمیگرده برای این کار وجود داره الان خاطرم نیست ولی بگردی پیداش میکنی

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از بانک sql به صورت desktop.
    نوشته شده توسط Rocker در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 07:12 صبح
  2. اجرای برنامه در حافظه و حذف آن از Desktop
    نوشته شده توسط amin110135 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 00:25 صبح
  3. اجرای برنامه پیش از اجرای desktop ویندوز
    نوشته شده توسط interrupt21 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1385, 13:16 عصر
  4. عکس از desktop ویندوز
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1383, 11:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •