نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آدرس فایل هایی که در حافضه موقت Response ذخیره شده اند؟

  1. #1

    آدرس فایل هایی که در حافضه موقت Response ذخیره شده اند؟

    سلام
    فرض کنید یک فایل باینری را از database گرفته اید و حالا می خواهید این فایل را بدون اینکه در جایی ذخیره شود به صورت runtime در حافضه موقت ذخیره و مسقیما به عنوان یک فایل attach شده به برنام ارسال ایمیل خود بدهید

    Attachment attach = new Attachment("آدرس فایل");
    myMessage.Attachments.Add(attach);

    مشکل این است که باید آدرس فایل را داد. اما وقتی فایل در جای مشخصی در کامپیوتر ذخیره نشده است چطور می توان آدرس فایل را مشخص کرد

    از راهنمایتون ممنونم

  2. #2
    برای حل این مشکل میشه به جای استفاده از شی response از memorystream استفاده کرد

    موفق باشید!!

تاپیک های مشابه

  1. Request & Response
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 15:43 عصر
  2. ارسال پارامتر بدون response
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1385, 18:21 عصر
  3. response.write
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 23:35 عصر
  4. مشکل با دستور response
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 07:17 صبح
  5. مشکل در اضافه کردن پارامتر به Response.write
    نوشته شده توسط Delphi-Clinic در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 01:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •