نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: ساخت فرم های غیر مستطیلی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198

    ساخت فرم های غیر مستطیلی

    سلام به همه دوستان
    چطوری میشه که فرمهای غیر از مستطیل (دایره ، بیضی) در vb.net ایجاد کرد
    ممنون
    یا علی

  2. #2
    ُSystem.Drawing.Region
    System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054
    میشه یک کمی بیشتر توضیح بدی ؟

  4. #4
    اینا کلاسهای هستند که با استفاده از متدها و خواصشون می تونی روی پنجره هات رجیون بسازی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    182
    با سلام

    یک مثال از MSDN

        Protected Overrides Sub OnPaint( _
    ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs)
    Dim shape As New System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath
    shape.AddEllipse(0, 0, Me.Width, Me.Height)
    Me.Region = New System.Drawing.Region(shape)
    End Sub



    این کد فرم را شبیه یک دایره میکند


    امیدوارم مفید باشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198
    آقا دمت گرم
    خیلی باحال بود
    فقط اگه 2 تا Shape رو توش Add کنید که با هم تداخل داشته باشن میریزه به هم
    یا علی
    مرسی

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198
    سلام
    ممنون
    آقا خیلی باحال بود
    دستت درد نکنه
    یا علی .

  9. #9
    خیلی ذوق کردم دستتون درد نکنه. :flower: :موفق:

  10. #10
    ببخشید حالا این تغییر شکل فرم به چه دردی می خورده؟ :oops: :oops: :oops:

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    فرمهای مثل about و ...
    که دوست دارید شکل های فانتزی داشته باشند. :wink:

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    آقا من اینو http://rr.exhedra.com/Upload_PSC/ftp...8913102004.zip نتونستم داونلود کنم
    چرررررررررررررررررررررررر ررررررررا؟ :mad:

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار dll9095
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    38

    dll9095

    سلام
    اما من یک پیشنهاد دیگه دارم که فکر کنم از همه بهتر باشد .

    اول از همه اون شکلی رو که میخای فرمت اون شکلی باشه رو توی یک نرم افزار گرافیکی طراحی کن , مصلا Paint شکل یک دایره رو بکش و بعد اون رو بیار توی برنامه و بزار روی فرم اصلی توی خاصیت BackGroundImage بعد آخره آخر یک خصوصیت هست به نام TransParencKey که همان طور که میبینی میتونی یک رنگ رو انتخاب کنی , حالا هر جا از فرم که میخای دیده نشه رنگ اونجا رو انتخاب بکن . همین
    بای

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449
    نقل قول نوشته شده توسط dll9095 مشاهده تاپیک
    سلام
    اما من یک پیشنهاد دیگه دارم که فکر کنم از همه بهتر باشد .

    اول از همه اون شکلی رو که میخای فرمت اون شکلی باشه رو توی یک نرم افزار گرافیکی طراحی کن , مصلا Paint شکل یک دایره رو بکش و بعد اون رو بیار توی برنامه و بزار روی فرم اصلی توی خاصیت BackGroundImage بعد آخره آخر یک خصوصیت هست به نام TransParencKey که همان طور که میبینی میتونی یک رنگ رو انتخاب کنی , حالا هر جا از فرم که میخای دیده نشه رنگ اونجا رو انتخاب بکن . همین
    بای
    میشه توضیح بدی TransParencKey دقیقا چه کاری میکنه و چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    این هم بد نیست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    نقل قول نوشته شده توسط bad_boy_2007 مشاهده تاپیک
    میشه توضیح بدی TransParencKey دقیقا چه کاری میکنه و چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟
    سلام.
    TransParencKey رنگی رو تعیین می کنه که هنگام اجرا، قسمتهایی از فرم که اون رنگ رو داشته باشن نمایش داده نمی شه.
    برای مثال چند تا تکست باکس رو فرمت بزار، سعی کن اندازه هاشون یه کمی بزرگتر باشه. بعدش خاصیت فوق رو به رنگ سفید تنظیم کن. برنامه رو اگه اجرا کنی می بینی که از داخل تکس باکسها می تونی صفحه دسکتاپ رو ببینی

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449
    ممنون از راهنمایی تون
    یک سوال دیگه هم داشتم حالا اگه بخوام فقط یک کنترل بخصوص مثلا لیبل زمینه Tranparent داشته باشه باید چیکار کنم ؟
    رنگ زمینه رو روی Transparent تنظیم کردم ولی لیبیل بازم زمینه داره و وقتی روی کنترلهای دیگه حرکت میکنه چهار گوشی اطراف کاملا مشخصه .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام.
    اگه دقت کنید، پست اصلی این تاپیک مال چند سال قبله و موضش هم فرق داره.
    لذا خواهش میکنم یه تاپیک جدید بسازید و سوالتون رو مطرح کنید.

    موفق باشید

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار steghlalt
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    77
    من هم با dll9095 کاملا موافقم
    این راه هم بد نیست من خودم از این روش استفاده کردم و فرمی شبیه مدیاپلیر ویندوز با فتوشاپ طراحی کردم و در برنامه استفاده کردم
    ولی یک اشکال کوچیک داره تو بعضی از کامپیوترها خاصیت Transparent رو نمی شناسه و رنگ اطاف شکل رو نشون می ده که خیلی بده

  20. #20

    نقل قول: ساخت فرم های غیر مستطیلی

    سلام.خیلی باحال بود ولی این چه کاربردی داره؟

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار رضا نانوا
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    66

    نقل قول: ساخت فرم های غیر مستطیلی

    نقل قول نوشته شده توسط gh_fereydonpoor مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    چطوری میشه که فرمهای غیر از مستطیل (دایره ، بیضی) در vb.net ایجاد کرد
    ممنون
    یا علی
    سورس برنامه تغییر فرمها به اشکال مختلف
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار رضا نانوا
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    66

    نقل قول: ساخت فرم های غیر مستطیلی

    لطفا اگه اشکالی داره نظر بدین

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آذرشهر
    پست
    45

    نقل قول: ساخت فرم های غیر مستطیلی

    سلام
    زیاد سوال سختی نبود و پاسخش هم خیلی باحال باحال نبود معمولی بود.

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت فرم های غیر مستطیلی

    نقل قول نوشته شده توسط vbamirvb مشاهده تاپیک
    سلام
    زیاد سوال سختی نبود و پاسخش هم خیلی باحال باحال نبود معمولی بود.
    دوست عزیز شما تاریخ آخرین پست رو نگاه کن مال یک سال پیشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •