نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مقایسه دو رشته

  1. #1
    قیوم
    مهمان

    Tick مقایسه دو رشته

    سلام :D
    برای مقایسه دو رشته در زبان ++c از چه تابعی استفاده می کنند؟ :?:
    عملگرهای == که جواب نداد :(



    متشکرم :lol:

  2. #2
    قیوم
    مهمان
    پیداش کردم :D
    از این تابع استفاده می شود:


    char *nf
    CompareText(nf,"Event.ini")


    :lol:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    البته معمولا در ++C برای مقایسه داده های از نوع char از strcmp استفاده میشود به این صورت که:
    if (strcmp(str1,str2) == 0)
    return true;

  4. #4
    hasan___kachal
    مهمان
    sharmande fozoly mikonam valy javab aghaye arizi fekr mikonam kheily behtar va rahttare

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    iran-qom
    پست
    57

    فکر میکنم

    در ویژوال سی پلاس پلاس ما معمولا از کلاس CString استفاده کنیم ( از کتابخانه MFC
    ) و در اینصورت علامت == معتبر و کارا است.

  6. #6
    در سی از تابع:

    stricmp(str1,str2);
    استفاده می شه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •