نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشكل با ADO در هنگام خروج از برنامه

  1. #1

    مشكل با ADO در هنگام خروج از برنامه

    من زیاد با ADO کار نکردم ولی در یک برنامه وقتی برنامه را می بندم با این خطاها مواجه میشوم هرکاری کردم درست نشد لطفا کمکم کنید :cry: :cry: :cry:

  2. #2
    سلام
    اگر با دلفی 5 کار می کنی در این صورت یا باید ADO رو آپ دیت کنی یا با دلفی 7 کار کنی. من دلفی 7 رو پیشنهاد می کنم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273
    احتمالا فایل اجرایی برنامه ات نباید این خطارا بدهد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    این مساله به برنامه اجرایی یا غیر اجرایی یا در زمان کامپابل نداره. فقط همونطور که علی آقا گفتند به نسخه Ado برمیگرده. اگه از Delphi 5.0 اتفاده میکنی این ایراد رو بعضی وقتها میده.! باید service pack Ado رو از سایت ماکروسافت برداری و اگه دلفی 7.0 استفاده کنی این مشکل حتما حل میشه!مطمئن باش :roll: بابا ول کن delphi 5.0 رو! :?

  5. #5
    از جوابتون خیلی ممنونم :lol: :flower:
    بابا شرمنده :oops: از یه کامپوننت استفاده کردم فقط برای دلفی 5 بود

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اسم کامپوننت؟

تاپیک های مشابه

  1. Handling Errors and Exceptions in Delphi
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 22 آذر 1387, 06:27 صبح
  2. Kill کردن یک برنامه
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 10:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •