نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: یک مشکل هنگام ارسال ایمیل

  1. #1

    یک مشکل هنگام ارسال ایمیل

    سلام
    من با استفاده از کد زیر ایمیل را می فرستم:

    Set objNewMail = Server.CreateObject("CDONTS.NewMail")
    objNewMail.From = "Admin"
    objNewMail.To=email
    objNewMail.Subject = "Shopping"
    objNewMail.Body=strmail
    objNewMail.MailFormat = 0
    objNewMail.BodyFormat = 0
    objNewMail.Send
    Set objNewMail = Nothing

    ایمیل فرستاده می شود و مشکلی هم نیست
    من مقدار یک فیلد که در بانک هست را نیز همراه ایمیل می فرستم
    محتوای این فیلد به زبان فارسی است که با استفاده از یونیکد در بانک درج شده
    موقع نمایش ایمیل محتوای این فیلد به صورت علامت سوال هست
    آیا راه حلی برای حل این مشکل وجود دارد یا نه؟

    متشکرم

  2. #2
    سلام

    یعنی کسی بلد نیست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    سلام
    دوست عزیز شما کدپیج ارسالی با کد پیج بانکتون یکی نیست.
    اما اگه این دو یکی هستند موقع دیدن E-mail کد پیچ اون با کدپیج ارسالیتون یکی نیست.

  4. #4
    سلام
    ببخشید منظورتون از کدپیج بانک چی هستش؟


    متشکرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    کد پیجی که داده ها رو ذخیره کردی ؟
    utf-8 و یا windows-1256 و یا windowse-1252 و یا ....

  6. #6
    سلام
    متشکرم
    من اطلاعات را با کدپیج یونیکد در بانک ذخیره می کنم
    و صفحه ارسال ایمیل نیز کدپیجش یونیکد است
    موقعی که میل را دریافت می کنم وقتی کدپیج صفحه را به یونیکد تغییر می دهم هیچ فایده ای ندارد باز هم علامت سوال نشان می دهد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    با سلام
    دوست عزیز e-mail دریافت شده رو با کد پیچ های مختلف تست کن . احتمالا این وسط یکی نادرسته ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404
    متاسفانه من ASP بلد نیستم ولی تو PHP برای اینگه گیرنده ایمیل رو درست ببینه باید توی قسمت هدر ایمیل مورد زیر رو منظور کنیم. من به PHP بلدم ولی نمی‌دونم توی ASP چجوری باید اینو بهش گفت.
    Content-type: text/html; charset=utf-8

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •