نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش تصویر در گزارش توسطDataReport

  1. #1

    نمایش تصویر در گزارش توسطDataReport

    خواهش میکنم بفرمایید که چطور میتوانم تصویرهای مختلف ذخیره شده در بانک را مثل متن و
    اعداد ذخیره شده در بانک در گزارش نمایش دهم
    مثلا میخواهم برای هر عضو بانک یک کارت چاپ کنم اما کنترل ایمیج خاصیت دیتا سورس و دیتا فیلد ندارد تا بتوانم در آن نمایش دهم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Wink نمایش عکس های ذخیره شده در گزارشات VB

    دوست عزیز شما اگه با خود Report Designer ویژوال بیسیک 6 گزارشاتت رو طراحی کنی می تونی به کنترل های استفاده شده در اون ها دسترسی داشته باشی.مثال زیر رو در نظر بگیر:


    Dim dbConn As New ADODB.Connection
    Dim dbRS As New ADODB.Recordset

    dbConn.Open "ConnectionString"
    dbRS.Open "QueryString", dbConn, adOpenKeyset, adLockReadOnly

    If Not dbRS.RecordCount = 0 Then
    With DataReport1.Sections("Section2").Controls
    Set .Item("PictureBox1").DataSource = dbRS
    .Item("PictureBox1").DataField = "DataField"
    .Item("PictureBox1").Refresh
    End With
    End If

    dbRS.Close
    dbConn.Close

    در اینجا ConnectionString رشته اتصال به پایگاه داده،QueryString رشته شرط پر کردن رکوردست و DataField هم نام فیل مورد نظرتون هست.بقیه کد هم دیگه مشخصه.اینرو هم باز باید به خاطر داشته باشی که فیلدی که قرار هست به کنترل PictureBox انتساب بدی باید از نوع OLEDB باشه و فایل تصویر رو بصورت Binary در اون ذخیره کرده باشی.

    موفق باشی.

  3. #3
    سلام. اینا رو می دونم. مشکل اینجاست که توی Data Report فقط میشه Image گذاشت که اونم خصوصیات DataSource و DataFiled رو نداره! اگه داشت که دیگه من مشکلی نداشتم!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alih988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران/گیلان/رشت
    سن
    35
    پست
    184
    سلام... آیا در دیتا ریپورت میشه از طریق کد اندازه و یا نوع فونت رو تغییر داد ؟ اگه میشه لطفا یه قطعه کد در این زمینه قرار بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alih988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران/گیلان/رشت
    سن
    35
    پست
    184
    کسی نیست جوابی بده...؟

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در DataReport
    نوشته شده توسط Mahyar Es. در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 22:00 عصر
  2. گزارش گیری با datareport
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1385, 23:00 عصر
  3. تصویر در DataReport
    نوشته شده توسط Rezayat Mojtaba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 20:14 عصر
  4. فوکوس در DataReport
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 18:36 عصر
  5. استفاده از فیلد فانکشن جمع در datareport
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 01:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •