نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: پر کردن edit های یک نرم افزار دیگر

  1. #1

    پر کردن edit های یک نرم افزار دیگر

    سلام
    والا سرچ کردم خیلی ولی چیزی پیدا نکردم
    من یک برنامه نوشته ام برای یک نمایندگی ، حالا از طرف شرکت اصلی برای تمام نمایندگی ها یک نرم افزاری تجویز شده که اجباری هم هست، البته کامل نیست و نمایندگی در حال حاضر به علت اینکه نیازهایش را نرم افزار اجباری انجام نمی ده مجبور به دوباره کاری می شود ، ولی اطلاعاتی که در نرم افزار اجباری درج می گردد مقداری از همان اطلاعاتی است که در نرم افزار من درج می شود، ایا راهی وجود دارد که من بتوانم مثله این نرم افزارهایی که می گویند صفحات وب را پر می کند این کار را انجام بدهم؟
    بسیار سپاسگزارم

  2. #2
    اگر اون برنامه یک رابط COM ارائه میکنه، می تونید از اون رابط استفاده کنید. اگر مسئله فقط پر کردن edit ها هست، می تونید با استفاده از SendMessage پیغام WM_SETTEXT ارسال کنید که قبلا توضیح داده شده.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3

    ارسال دستور

    بله همانطور که جناب آقای کشاورز گفتند باید دستوراتتون رو به اون شی ارسال کنید
    با استفاده از دستور ّFindWindow هندل فرم روپیدا کنید و با استفاده از دستور FindWindowEx و هندل فرم ، هندل شی مورد نظر رو پیدا کنید.
    حالا به راحتی با استفاده از دستور PostMessage هر چیزی رو که میخواین به شی مورد نظرتون ارسال کنید.

    مثال:


    var
    wnd: HWND;
    begin
    wnd := FindWindow('FormClass', nil);
    if wnd <> 0 then
    wnd := FindWindowEx(wnd, 0, 'RichEdit20A', nil);
    postmessage(wnd, WM_GETTEXT,VK_RETURN,0); // Send Enter Key
    end;


  4. #4
    سلام
    برای من مبتدی خیلی کلی نوشته بودید ، چون من نه اسم پنجره ام را می دونستم نه دقیقا فهمیدم که مقدار حروفی را چطور ارسال کنم
    ولی از اقای کشاورز ممنون چون با دادن همون کلمه و سرچ کردن ان یافتم
    https://barnamenevis.org/showth...t=FindWindowEx
    پسر خاک خیلی قشنگ اینها را از هم جدا کرده
    باز هم متشکر

  5. #5
    باز سلام
    من می خواهم این اطلاعات را به یک برنامه ای که توسط citrix باز شده بفرستم ، برنامه اصلی توسط vb یا vb.net نوشته شده ، من توسط caption فرم می تونم هندل فرم را به دست بگیرم ولی به اجزاء دسترسی ندارم ، اصلا اجزا در وی بی چه کلاسهای دارند مثلا tedit در وی بی چیست؟
    یکی از تاپیکها در همین سایت کدی را نوشته بود که با اجرای آن تمام برنامه ها و کامپوننتهای انهارا نشان می داد ، آن را که اجرا می کنم ، فقط اسم فرمی را که توسط citrix باز شده را نشان می دهد ، ایا به اجزای آن دسترسی نداریم؟

  6. #6
    با برنامه WinSight32 دلفی یا Spy ویژوال بیسیک میتونید نام کلاس و بقیه اطلاعات هر شی رو پیدا کنید.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط V60 مشاهده تاپیک
    سلام
    ... ولی اطلاعاتی که در نرم افزار اجباری درج می گردد مقداری از همان اطلاعاتی است که در نرم افزار من درج می شود، ایا راهی وجود دارد که من بتوانم مثله این نرم افزارهایی که می گویند صفحات وب را پر می کند این کار را انجام بدهم؟
    بسیار سپاسگزارم
    بنظر من راهتو اشتباه انتخاب کردی، سعی کن بجای این دردسرها به ساختار دیتایبیس اونها دسترسی پیدا کنی بعد یک کانورتر ساده بنویسی تو سطح دیتابیس اطلاعات رو منتقل کنه.

  8. #8
    جناب ghabil
    امکان دسترسی وجود ندارد ، چون همونطوری که در پست های بعدی نوشته ام ، توسط citrix این برنامه باز می شود و این نوع دسترسی را به ما نمی دهد. اگر شما راهی برای دسترسی سراغ دارید بفرمایید

  9. #9
    متاسفانه تاحالا با Presentation Server کار نکردم و نمیتونم کمکی بکنم، ولی شاید اگر بگردی بتونی کلاینتی براش بنویسی که بتونه دیتایی مورد نیازت رو از دیتابیس مرکزی بگیری و لوکالی دخیره کنه.
    راستی نگاه کردی ببینی برنامشون، مثلا گزارشهاش خروجی خاصی نمیده ، مثلا Excel یا HTML? که بتونی باهاش دیتای درج شده رو بخونی و وارد سیستمت بکنی؟

  10. #10
    وا قابیل جان !!
    مگه پست اول من را نخواندی ؟؟ من برعکس اون چیزی که شما فکر می کنید را می خواهم . یعنی کاربران می خواهند که در سیستم من اطلاعاتشان را بنویسند و در سیستم شرکت اصلی که توسط citrix باز شده است درج اطلاعات شود ، البته من می خواهم فقط فرم نرم افزار شرکت آنها توسط برنامه من پر شود و کاربر زحمت کلیک کردن بر روی دکمه تایید ان صفحه را خود بکشد و دوباره رکورد بعد را ارسال کند. نمی دونم تونستم کامل توضیج بدهم یا نه. یعنی من می خواهم اطلاعاتم را از روی لوکال بفرستم روی یک فرمی از نرم افزاری که توسط citrix باز شده است.
    اگر چیزی می دانید بگویید تا سرچ کنم. متشکر

  11. #11
    نمی دونم WINSIGHT من چی شد درست کار نمی کنه یعنی منوی focuse که می زنم تا هر وقت رفتم روی پنجره ای کلاس ان را فوکوس کند دیگه تکان نمی خورد!؟ چرا؟
    از این بگذریم یک کدی را توی همین سایت پیدا کردم که توسط اون یک کاری را می کرد که winsight می کرد یعنی تمام پنجره های باز را کلاسشان را و کلاس اجزائشان را می داد ولی عجیبه که کلاس اون چیزی که من می گم را این برنامه می ده ولی winsight نمی ده؟ ولی مشکل اینجاست که کلاس و هندل اجزائ درون ان فرم را نمیده ؟!!! و برای خود ان فرم هم اینجوری نوشته
    Transparet Windows Client یعنی این کلاسه اون فرم است و در قسمتی که باید عنوان فرم را بنویسه یعنی دقیقا اون چیزی که بالای فرم نوشته در کنار عنوان فرم کلمه Remote را نوشته لطفا یکی توضیح بده اینها چیه و چه جوری دسترسی پیدا کنم

  12. #12

  13. #13
    با عرض سلام به جناب Sohrab_Tapar
    من دقیقا از همین تاپیک و از همین کدهایی که شما نوشته اید استفاده کرده ام و تنها تغییری که در آن دادم این بود که در فانکشنی savewininfo شما نوشته بودید

    Node := Tree.Items.Add(nil,Tools.GetWinInfo(Handle));

    که دلفی نمی توانست Tools را بشناسد و من ان را حذف کردم و جواب هم داد ولی همانطور که گفتم در همان treeview برای آن فرم فقط این را نوشته است
    Transparet Windows Client
    و در قسمت کپشن فرم علاوه بر کپشنی که واقعا بر روی فرم هست نوشته شده Remote و من نمی دونم برای چی ؟؟؟ البته عرض کردم برنامه به صورت یک اپلیکیشن است که با وی بی یا وی بی دات نت نوشته شده است و در یک سروری قرار دارد و توسط نرم افزار citrix قابل رویت است حالا یک کم توضیح بدید که من چی کنم .
    متشکرم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    123
    فکر کنم شما یک application دیگه رو پیدا کردین که اسمش Transparet Windows Client
    هست و در background داره اجرا میشه .
    لیست موجود در treeeview رو دقیقتر بگردین باید application اصلی تون رو اونجا پیدا کنید
    در مورد tools هم درست عمل کردید.این کد رو من از کدهای خودم برداشتم و edit کردم .این یکی از قلم افتاذه

  15. #15
    ببین قدیما که در مورد Presentation Server ها یک چیزایی خونده بودم (شاید 5-6 سال پیش) همه تلاش این بود که حداقل دیتا از طرف سرور به کلاینت بیاد ، یعنی تو فکر الگوریتمهایی بودند که فقط تغییرات صفحه رو منتقل کنه و خلاصه یک متا دیتای خیلی خاص رو منتقل کنند ، الان نمیدونم چی کار میکنند اما خیلی بعید که کلاسهای برنامه رو منتقل کنند و اصلا سیستم عامل کلاینت که قرار نیست نرم افزار رو اجرا کنه (نکته اساسی Presentation Serverاینه).
    برای همین این راهی که اینجا داری ادامه میدی ، به همین راحتی که میبینی قابل پیاده سازی نیست ، البته حتما Citrix اطلاعات مربوط به مثلا یک ادیت باکس رو که روی سرور اجرا شده رو یکجوری خودش نگه میداره ، اما نه انوجوری که ویندوز نگه میداره و اینجا داری کدهاش رو میبنی!
    بلکه باید ببینی خودش متا دیتا ها رو چطوری نگه میداره .
    خلاصه که احتمالا Sight کردن صفحه داخل Citrix مثل Sight کردن یک عکس میمونه !
    پیشنهادم بهت اینه که بیشتر در مورد Presentation Server اطلاعات بدست بیاری.

  16. #16
    متشکر از راهنماییتان میگردم ، امیدوارم چیزی پیدا کنم ، شما کتاب خاص یا منبع خاصی سراغ دارید ؟ البته فارسی بهتره

  17. #17
    اگر قرار باشه قابل اعتمادترین جواب رو بگیری سوالات رو اینجا بنویس.

    اینم جاهای دیگه ای که میتونی سوالاتو بپرسی.

    منبع فارسی متاسفانه سراغ ندارم، ولی اینا نیوزگروپ هستند و دقیقا چیزیو که میخوای بهت جواب میدن.

  18. #18
    این لینکی که دادید چرا باز نمی شه ؟

  19. #19
    من که روی جفتشون کلکیک کردم باز شد!

  20. #20
    قابیل جان ، لینک دوم باز نمی شه اگر می شه دوباره بزارش

  21. #21
    راست میگی منم امتحان کردم یکی درمیون لینک دوم باز میشه، ولی مشکل آدرس نیست مشکل سایتش احتمالا...

    ولی ببین اگر میخوای به نتیجه برسی ، برو همون لینک اول رجیستر کن ، بد هم سوالتو تو یکی از همون انجمنهای Generalش بزار با توضیح کامل، بهترین و درسترین و قابل اعتمادترین جواب رو همونجا میگیری بنظر من .

    پ.ن: اگر دیدی احتمالا نوشتن سوالت اونجا سخته وقی رجیستر کردی بگو من سعی میکنم تا جایی که بتونم مشکلت رو اونجا قشنگ توضیح بدم و از طرفت سوال رو بنویسم.

  22. #22
    خیلی متشکرم ، اول ریجستر می کنم ، بعد سوالم را خلاصه و کامل می نویسم

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال درباره edit
    نوشته شده توسط moslam در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 خرداد 1386, 08:08 صبح
  2. Edit در vb
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 19:36 عصر
  3. کمک در مورد فارسی نویسی در edit
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 21:49 عصر
  4. کنترل edit
    نوشته شده توسط mina_84 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 08:04 صبح
  5. سوال در مورد edit
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 07:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •