نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با آدرس دهی Database

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    مشکل با آدرس دهی Database

    من هر چی جستجو کردم! نتونستم جواب سوالم رو بگیرم به خاطر همین تاپیک جدید زدم!
    من با پایگاه داده ام با این کد وصل میشم!



    public static OleDbConnection cnn = new
    OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" + Application.StartupPath + "/myDB.mdb");

    حالا من یک مشکل دارم!
    وقتی برنامه رو اجرا میکنم یک کپی از دیتا بیسی که کنار فرم هام در هارد ذخبره کردم در شاخه
    Bin/debug گذاشته میشه!
    و برنامه بر حسب اون اجرا میشه!
    دیتاهایی که دارم به راحتی در اون ذخیره میشه!
    اما مشکل اینجاس که دفعه بعد که برنامه رو اجرا میکنم دوباره همون روند قبلی رو میره ....
    یعنی از دیتا بیس قدیمی که تغییرات من در اون اعمال نشده یه کپی میگره و همونجا میزاره!
    به این ترتیب تمام داده هایی که من وارد کردن حذف میشن!
    حالا مشکل کاره من کجاس؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    برنامت رو بگذار اینجا با برو بچ چکش میکنیم یا یک برنامه ساده و نمونه بگذار تا روش چک کنیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط aligh662000 مشاهده تاپیک
    من هر چی جستجو کردم! نتونستم جواب سوالم رو بگیرم به خاطر همین تاپیک جدید زدم!
    من با پایگاه داده ام با این کد وصل میشم!



    public static OleDbConnection cnn = new
    OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" + Application.StartupPath + "/myDB.mdb");

    حالا من یک مشکل دارم!
    وقتی برنامه رو اجرا میکنم یک کپی از دیتا بیسی که کنار فرم هام در هارد ذخبره کردم در شاخه
    Bin/debug گذاشته میشه!
    و برنامه بر حسب اون اجرا میشه!
    دیتاهایی که دارم به راحتی در اون ذخیره میشه!
    اما مشکل اینجاس که دفعه بعد که برنامه رو اجرا میکنم دوباره همون روند قبلی رو میره ....
    یعنی از دیتا بیس قدیمی که تغییرات من در اون اعمال نشده یه کپی میگره و همونجا میزاره!
    به این ترتیب تمام داده هایی که من وارد کردن حذف میشن!
    حالا مشکل کاره من کجاس؟!
    این مشکلی نیست در حقیقت تا وقتی که برنامه خودتان را relase نکردید همیجوری هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    اگر دیتابیس را به پروژه اضافه کرده باشید (حالا به هر طریقی مثل Drag and Drop یا استفاده از Visual Studio Wizards)، از توی پروژه، روی دیتابیسی که اضافه کرده اید کلیک کنید تا در پنجره Properties خاصیتهای آن نمایش داده شود...
    معمولا این حالت پیش میآد چون خاصیت Copy To Out Directory آن روی Copy always تنظیم شده است.
    برای اینکه به هدف خود برسید، این خاصیت را روی Copy if newer تنظیم نمائید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    اگر از همون اول DB رو در Bin قرار بدی دیگه هیچ مشکلی نداری.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    این مشکلی نیست در حقیقت تا وقتی که برنامه خودتان را relase نکردید همیجوری هست
    چه جوری میتونم این کار رو بکنم!؟

    نقل قول نوشته شده توسط PC2st.ir مشاهده تاپیک
    اگر دیتابیس را به پروژه اضافه کرده باشید (حالا به هر طریقی مثل Drag and Drop یا استفاده از Visual Studio Wizards)، از توی پروژه، روی دیتابیسی که اضافه کرده اید کلیک کنید تا در پنجره Properties خاصیتهای آن نمایش داده شود...
    معمولا این حالت پیش میآد چون خاصیت Copy To Out Directory آن روی Copy always تنظیم شده است.
    برای اینکه به هدف خود برسید، این خاصیت را روی Copy if newer تنظیم نمائید.
    من جایی DB رو به پروژه اضافه نکردم فقط یک کانکشن نوشتم که کدش رو بالا گذاشتم!

  7. #7
    اگه اینجوری باشه:
    شما با ویزارد یه کانکشن ساختید؟
    از پنجره DataSource Design استفاده میکنی؟
    ...
    هرکدوم ازحالتهای بالا باعث میشه که (البته با یه سوال yes no) ویژوال یک نسخه از بانک شما (که معمولا خالی هست) داخل مسیر فایلهای کلاس نگه داره و هربار که برنامه run میشه. اون نسخه توی مسیر فایل اجرایی شما کپی میشه و شاطلاعاتی که میدید توی اون فایل ذخیره میشه. پس وقتی دوباره برنامه رو run میکنید باز همون نسخه خالی کپی میشه روی اطلاعات شما.
    راه حل:
    از Solution Explorer روی بانک کلیک کن و propertise بیار و برای مشخصه copy to output directory گزینه dont copy انتخاب کن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    مشکل حل شد به همون طریقی که جناب once4ever فرمودن
    از جناب PC2st.ir تشکر میکنم!
    و یک سوال به صورت پیش فرض اون قسمت فعاله هر وقت خواستم برنامه بنویسم باید برم dont copy رو از copy to output directory انتاخب کنم؟!
    اصولآ این خاصیت به چه دردی میخوره؟!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    نقل قول نوشته شده توسط aligh662000
    اصولآ این خاصیت به چه دردی میخوره؟!
    با توجه به توضیحی که جناب linux گفتند، هر تغییری روی database در هنگام تست برنامه، به حالت اول برمی‌گرده. به عبارت دیگه، خیالمون راحته که database تحت تغییر و تحولات ناشی از تست برنامه قرار نمیگیره!
    بعد از اینکه یک database رو به برنامه اضافه کردیم، پس از هر بار اجرای برنامه (تست) برنامه، یک کپی از اون به bin\debug\ فرستاده میشه. با خاصیت Copy to output directory میشه تنظیم کرد که هربار یک کپی فرستاده بشه یا خیر یا درصورتی که جدید بود.

تاپیک های مشابه

  1. مدیریت داده ای داخل DataBase با ساختار ADO.NET
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 09:03 صبح
  2. تبدیل database sql2000 به database sql 2005
    نوشته شده توسط m.moharrami در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 19:01 عصر
  3. Failed to load database information. Details: The database DLL 'crdb_dao.dll' could n
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:44 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر
  5. سرعت بارگذاری Database
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1384, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •