نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتخاب آیتم از DropDownList

  1. #1

    انتخاب آیتم از DropDownList

    در صورتی که یه DropDownList را به یک سری آیتم پر کرده باشیم چه طوری می تونیم بگیم که مثلا آیتمی که "Ali" هست را بهمون نشون بدهد یا به عبارتی SelectedItem آن برابر ""Ali شود.

  2. #2
    اول با
    DropDownList1.Items.IndexOf(New ListItem("متن"))
    ایندکسش رو پیدا کن،
    بعد با خاصیت SelectedIndex میتونی این کار رو انجام بدی!

  3. #3
    نمی دونم چرا برای آیتم های فارسی جواب نمیده و همش 1- را به عنوان ایندکس بر می گردونه .

  4. #4
    جواب جواب جواب جواب ؟

  5. #5
    بسیار راحت میتونی :
    ComboBox1.SelectedItem = "Test"




  6. #6
    یا اینکه :

    Private Sub findButton_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Dim index As Integer
    index = comboBox1.FindString(textBox2.Text)
    comboBox1.SelectedIndex = index
    End Sub

  7. #7
    یا اینکه :

    Private Sub findButton_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Dim index As Integer
    index = comboBox1.FindString(textBox2.Text)
    comboBox1.SelectedIndex = index
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. مقدار اولیه dropdownlist
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 07:15 صبح
  2. انتخاب ایتم های dropdownlist دوم بر اساس dropdownlist اول
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 22:06 عصر
  3. یک مشکل عجیب با DropDownList
    نوشته شده توسط سار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 14:31 عصر
  4. مشکل در گرفتن مقدار انتخاب شده در dropdownlist
    نوشته شده توسط H/-\mid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 17:41 عصر
  5. ویرایش و انتخاب خودکار آیتم اول dropdownlist
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 14:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •