نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در گزارشگیری با کریستال ریپورت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    41

    مشکل در گزارشگیری با کریستال ریپورت

    سلام دوستان
    من مشکل با گزارش گیری از چند جدول با کریستال ریپورت دارم . از چند جدول کووری هام رو گرفتم و تو دیتا ست ریختم حالا دستورات انتساب به کریستال ریپورت رو هم نوشتم ولی دیتاست به کریستال ریپورت اعمال نمیشه.این مشکل رو من در انجمن کریستال ریپورت مطرح کردم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم. اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم. در ضمن دیتاست رو بصورت کدنویسی ایجاد کردم.

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار shervin110uk
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران.نیاوران
    پست
    69
    یک تیکه کدت را اینجا بزار ببینیم مشکلش چیه!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    قلب دوستان
    پست
    191
    کریستال باید بصورت یک قالب مناسب برای دیتا ست پیکر بندی بشه.مثلا تمام فیلدهای دیتا ست
    در کریستال احضار شده باشند.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    41
    نقل قول نوشته شده توسط shervin110uk مشاهده تاپیک
    یک تیکه کدت را اینجا بزار ببینیم مشکلش چیه!
    من ابتدا یه کووری از چند جدول میگیرم بعد از طریق یه دیتا آداپتور انو تو یه دیتا ست میریزم و بعد دیتا ست رو انجوری متصل می کنم:
    myreport.setdatasource(mydataset)

    در ضمن همه فیلد هایی که می خوام نمایش بدم رو از قبل اضافه کردم ولی دیتا سورسی که نسبت دادم اعمال نمی شه و تموم رکورد ها نمایش داده میشن!
    راستی میشه در زمان اجرا فیلد ها رو اضافه کرد چون اضافه کردن از قبل اصلا کار منطقی ای نیست.

  5. #5
    من از روش زیر استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم:
    Dim dt As New DataTable
    Dim da As New SqlDataAdapter("select * from t1", connection)
    da.Fill(dt)
    Dim cr As New CrystalReport1
    cr.SetDataSource(dt)
    CrystalReportViewer1.ReportSource = cr

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    41
    نقل قول نوشته شده توسط mah.yar مشاهده تاپیک
    من از روش زیر استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم:
    Dim dt As New DataTable
    Dim da As New SqlDataAdapter("select * from t1", connection)
    da.Fill(dt)
    Dim cr As New CrystalReport1
    cr.SetDataSource(dt)
    CrystalReportViewer1.ReportSource = cr
    ممنون دوست عزیز

    با چند تا جدول چی مشکلی نداری؟

    منم وقتی از یه جدول select می کنم کار می کنه، ولی وقتی از چند تا جدول select می کنم و داخل یه جدول مجازی می ریزم جواب نمی ده
     select p1.id,p2.name,p2.lname,p3.code from p1,p2,p3 where id>3
    da.fill(ds,t)
    rpt.setdatesource(ds)

    به عنوان مثال این select ساده رو می گم که جواب نمی ده !
    راستی شما هم همه فیلد ها رو از قبل اضافه می کنید؟

  7. #7
    یه مثال کوچیک نوشتم که با بانک Access کار میکنه.
    امیدوارم کمکت کنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با کریستال ریپورت


  9. #9

    نقل قول: مشکل در گزارشگیری با کریستال ریپورت

    مشکل در ایتفاده از کریستال ریپورت
    من یه برنامه با C#‎‎‎‎‎ و sql server نوشتم حالا می خوام ازش گزارش گیری کنم
    تنظیمات مربوط به کریستال راانجام دادم . برای اینکه بخوام در کریستال ویوور نشون بدم از دستورات زیر استفاده کزدم ولی error می ده
    private void crystalReportViewer1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    con.Open();
    com = new SqlCommand("select * from tbl_Service", con);
    da = new SqlDataAdapter(com);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.FileName = "cartreport.rpt";
    rd.SetDataSource(dt.Select());
    crystalReportViewer1.ReportSource = rd;
    crystalReportViewer1.Show();


    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •