نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Validation of viewstate MAC failed

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    Exclamation Validation of viewstate MAC failed

    سلام

    کسی می تونه بگه خطای زیر در اثر چی اتفاق می افته ؟

    Server Error in '/' Application.  

    Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Web.HttpException: Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    بله خودم می تونم بگم، هنگامی که فایل web.config در دست رس نباشه و یا در حال ویرایش باشه مثلا در حال انتقال فایل web.config باشید یا در حال نوشتن اطلاعات و ویرایش آن باشید با این خطا مواجه می شوید، یکی دیگه از دلایلش هم می تواند Asp.net Temporary Files باشه !!

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    41

    نقل قول: Validation of viewstate MAC failed

    سلام نحوه بر طرف کردن این Erro چیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behiunforgiven
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    37
    پست
    172

    نقل قول: Validation of viewstate MAC failed

    دوستان من هم همین مشکل رو دارم.

    آیا با قرار دادن enableViewStateMac="false" میشه این خطا رو بر طرف کرد؟

  5. #5

    نقل قول: Validation of viewstate MAC failed

    سلام
    دوستان عزیز یه سر به این لینک بزنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
    موفق باشید

  6. #6

    Cool نقل قول: Validation of viewstate MAC failed

    منم این موشکل تو سایتم داشتم. برای حلش خیلی او اینترنت گشتم و بلاخره به جواب رسیدم :
    خیلی جاها قرار دادن enableViewStateMac="false" را پیشنهاد داده بودن ولی برای من که جواب نداد!!!
    توی یه فروم خارجی پیداش کردم :

    به آدرس:
    http://www.orcsweb.com/articles/aspnetmachinekey.aspx
    بروید یه machinekey بسازید
    و اونو تو وب کانفیگ سایتتون بزارن مشکل 100 درصد حل میشه

  7. #7

    نقل قول: Validation of viewstate MAC failed

    اين مشكل به خاطر مسائل امنيتي كه asp در نظر گرفته
    اگر اين گزينه رو انجام بديد enableViewStateMac="false" شايد درست بشه ولي از بابت امنيت درست نيست
    اين مشكل بيشتر در محيط web farm به وجود ميآيد

    براي حلش هم بايد همون
    machinekey در فايل webconfig بساد
    اگر نتونستيد بگيد اونم مي زارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: Validation of viewstate MAC failed

    بچه ها خواهش ام انه بحث های غیر تخصص نکنید و در مورد تاپیکی که در مورد پاسخ مطمعن نیستید ، پست نزنید چون خیلی ها بعداً همین پست ها رو میخونند .

    دلیل خطای Validation of viewstate MAC failed چندیدن مسائه هست .
    ممکنه این خطا واسه MAC سیستم باشه که در حالت های زیر رخ میده :
    برخی مواقع واسه فرمهایی پیش میاد که Action اونها یه پیج دیگه باشه .
    برخی مواقع هم حین کار با گرید ویوو
    برخی مواقع هم حین بازیافت اپلیکیشن پول در IIS .

    خلاصه ممکنه یه جایی خارج از اینها پیش بیاد .
    که ممکنه کشف بشه :دی

    اما خب احتمالاً از مک سیستمه و ما هم با روشهایی که مطرح شد Exeption رو حذف کردیم !

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    نقل قول: Validation of viewstate MAC failed

    سلام.
    با توجه به موارد گفته شده در بالا بعترین راه حل چیه.
    من در بعضی مواقع موقع فراخوانی یوزرکنترلها و یا هنگام کار با اونها با این خطا مواجه میشم.اما بعد از پند دقیقه یه دفعه درست میشه.چند تا machinkey هم از اینترنت گرفتم و توی وب کانفبگ قرار دادم اما به همون خط کد ماشین کی خطا میگیره

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با یوزر کنترل Postback دار بدون ViewState
    نوشته شده توسط Chabok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 06:23 صبح
  2. سوال در مورد ViewState و متغییر Static
    نوشته شده توسط mahdi_farhani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 14:58 عصر
  3. CustomControl + ViewState ؟؟
    نوشته شده توسط ealireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 28 اردیبهشت 1386, 12:34 عصر
  4. Validation of viewstate MAC failed
    نوشته شده توسط ehsan957 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 13:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •