نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کمک برای نوشتن این کد

  1. #1

    کمک برای نوشتن این کد

    من یک Combo Box دارم که سه تا گزینه داره (مثلا 1 و 2 و 3 ) و یک تکست باکس که مبلغ رو وارد می کنم حالا می خوام وقتی از کامبو باکس 2 انتخاب شد و مبلغ رو وارد کردم مثلا (2000) این مبلغ منفی ثبت بشه یعنی از کل حساب کم بشه
    من خودم این کد رو نوشتم
    لطفا مشکلش رو بگید

    If Combo1.Text = "2" Then DataEnvironment1.rsCommand5!mablagh = -(Text9.Text)
    ممنون

  2. #2
    کسی نیست به ما کمک کنه

  3. #3
    Type Casting
    =Val("-" & Text9.Text)

  4. #4
    بازم مثبت ثبت می کنه آقای مفیدی

  5. #5
    خوب شما از دیباگر استفاده کن مقدار خروجی عبارتی را که گفتم نگاه کن باید عدد منفی باشه من تست کردم مشکل نداشت
    ممکنه به خاطر این باشه که شما اونو در یک متغییر ذخیره کردید که مقدار منفی را نمیپذیرد

  6. #6
    من می خوام عدد رو که وارد می کنم منفی ثبت بشه و از کل حساب کم بشه
    اگر امکانش هست یخورده بیشتر توضیح بدید
    ممنون

  7. #7
    پست قبل را دوباره بخوان گفتم اول چک کن ببین آیا عدد درست منفی میشود یا نه سپس ببین آیا متغییر مقصد قابلیت ذخیره سازی اعداد منفی را دارد یا نه؟
    کد برنامه ات را بگذار ببینم چکار کردی؟

  8. #8
    این عکس فرم منه




    من توی این فرم با انتخاب بستانکار و وارد کردن مبلغ و زدن روی کلید ذخیره عدد وارد شده مثبت ثبت شده و به مانده حساب اضافه می شود و با انتخاب پرداخت شده به همین ترتیب و زدن رو دکمه پرداخت عدد منفی ثبت می شود.
    حالا من می خوام با انتخاب بدهکار و زدن روی کلید ذخیره اون عدد منفی ثبت شود.
    اینم کدیه که برای کلید ذخیره نوشتم

     Dim m As String
    DataEnvironment1.rsCommand5.AddNew
    DataEnvironment1.rsCommand5!code = Text5.Text
    DataEnvironment1.rsCommand5!sharhkharid = Text8.Text
    DataEnvironment1.rsCommand5!tarikhkharid = MaskEdBox1.Text
    If Text9.Text = "" Then
    DataEnvironment1.rsCommand5!mablagh = "0"
    Else
    DataEnvironment1.rsCommand5!mablagh = Text9.Text
    End If
    If Combo1.Text = "بدهکار" Then m = "بدهکار"
    If Combo1.Text = "بدهکار" Then m = "بدهکار"
    If Combo1.Text = "بستانکار" Then m = "بستانکار"
    If Combo1.Text = "پرداخت شده" Then m = "پرداخت شده"
    DataEnvironment1.rsCommand5!noo = m
    DataEnvironment1.rsCommand5.Update
    Text8.Text = ""
    Text9.Text = ""
    Call jamk
    If Combo1.Text = "بدهکار" Then DataEnvironment1.rsCommand5!mablagh = -(Text9.Text)


  9. #9
    یکی هم به داد من برسه لطفا

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار netspc
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    India
    پست
    81
    evilboy منکه تو پی سی سون هم همین رو بهت گفتم
    یه کاری کن اگه برات مقدور هست فایل بانک اطلاعاتی رو بفرست
    بنده هم به خاطر شما وی بی رو نصب میکنم

  11. #11
    دوست عزیز می تونید آی دیتون رو به من بدید و بگید کی آنلان هستید.
    ممنون

  12. #12
    از کد پست شماره 3 استفاده کردی؟
    آیا برای نوع دادهای در مقصد(پایگاه داده) شرط مثبت بودن نگذاشتی؟
    ضمنا پیشنهاد میکنم شما اول چک کنی بعد فقط یکبار فیلد مورد نظر را مقدار دهی کنی در کد بالا شما دوبار مقدار دهی کردی برای DataEnvironment1.rsCommand5!mablagh

  13. #13
    حل شد ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •