نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: اضافه کردن checkbox به datagrid و بررسی آن

  1. #1

    اضافه کردن checkbox به datagrid و بررسی آن

    با سلام .

    چه جوری میشه یه checkbox بر روی هر یک از سطر های DataGrid قرار داد و مقدار اون رو (checked) در آخر چک کرد ؟

    با تشکر .

  2. #2
    کسی میتونه به من کمک کنه ؟؟ .....

  3. #3
    ضمن تشکر از پاسخی که دادین ;
    من از DataGrid توی C#‎ 2003 دارم استفاده میکنم .توی این خط dataGridView1.Controls.AddRange(chkRow); از AddRange خطا میگیره .(فقط میشه از َAdd استفاده کرد .
    از خواص top و left در for های بعد هم خطا میگیره .
    همینطور از ColumnHeadersHeight و RowHeadersWidth نمیشه استفاده کرد .
    ببخشید اگه سوالی که پرسیدم یه خورده ....
    با تشکر ...

  4. #4
    کسی نیست به من کمک کنه ؟؟ ....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    بله، اون خاصیت ها فقط در دات نت 2 قابل استفاده اند. من فکر کردم که میخواید از DataGridView استفاده کنید و اونهم توی 2005...

  6. #6
    بحرحال از پاسختون ممنونم .
    کس دیگه ای نیست که بتونه یه راه حل به من بده .
    من یه جدول دارم (DataGrid) که لیستی از کتابهاست و میخواهم کاربر بتونه از توی اون مثلآ 2 تا از کتابها رو انتخاب کنه و ببره توی لیست کتابهایی که خریده .
    آیا راه دیگه ای هم وجود داره ؟؟
    از دوستان و اساتید خواهش میکنم به من کمک کنند ....
    با تشکر .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Pioneers
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    217
    برای هر ردیف یه TemplateColumn اضافه کرده CheckBox رو در اون قرار بدین. بعد بوسیله کد زیر چک کنید:

    foreach (datagriditem x in grid.items)
    {
    checkbox c=(checkbox) x.findcontrol("Check_Name")
    if c.checked==true....
    }

  8. #8
    خواهش میکنم اگه کسی دراین باره چیزی میدونه به من کمک کنه .

    من توی کنترل شرط ,اونجایی که باید چک کنه کدوم چک باکس ها تیک خورده اند با مشکل روبرو شدم .
    یعنی نمیتونم مقدار هر یک از چک باکس ها رو چک کنم ...
    آخرین ویرایش به وسیله arshparm : شنبه 12 اسفند 1385 در 10:44 صبح دلیل: اضافه نکردن یک پست جدید

  9. #9
    توی بررسی شرط مشکل دارم .

    شرط رو نمیشه چک کرد .

    کسی میتونه فرمت اصلی دستور foreach رو به من بگه ؟؟ ...

    بجای check_name باید چی رو بگذارم ؟؟ ...

  10. #10
    با سلام
    دوست عزیز توی وب می خوای یا ویندوز

    دوستان دیگر ظاهرا متد های وب رو به شما گفتن

    اگه مشکلتون توی وب هست پس چرا اینجا تاپیک زدین

    البته مثالشو دارم واسه وب اگه خواستید بهتون می دم

    واسه ویندوز هم که مثل آب خوردنه اصلا نیاز به مثال نداره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    لازم نیست که چک باکس به دیتاگرید اضافه کرد...
    اگه یک فیلد از نوع boolean (یا همون Yes/No توی MS Access) ایجاد کرده باشیم، در دیتاگرید به شکل چک باکس نمایش داده میشه.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Pioneers
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    217
    ساختار دستور :
    foreach(DataType Variable in AnyCollection.Items)
    {
    ...
    }

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    41
    پست
    39

    چگونگی ایجاد SelectAll برای چک باکسهای یک گرید؟

    با سلام- چگونه می توان یک فیلد از نوع CheckBox در " Header " ستونی که از این نوع است برای SelectAll چک باکسها قرار داد؟ با تشکر

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    41
    پست
    39
    نقل قول نوشته شده توسط mehdisiavashian مشاهده تاپیک
    با سلام- چگونه می توان یک فیلد از نوع CheckBox در " Header " ستونی که از این نوع است برای SelectAll چک باکسها قرار داد؟ با تشکر
    کسی جئاب این سوال را نمی داند؟

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    41
    پست
    39
    با سلام- چگونه می توان یک فیلد از نوع CheckBox در " Header " ستونی که از این نوع است برای SelectAll چک باکسها قرار داد؟
    و نیز چگونه این select all را مدیریت کرد؟
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. checkbox در Datagrid
    نوشته شده توسط plato در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آذر 1386, 08:45 صبح
  2. فعال کردن CheckBox در DataGrid
    نوشته شده توسط Ahmadonline در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1386, 16:35 عصر
  3. checkbox در datagrid
    نوشته شده توسط rezafars در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 16:42 عصر
  4. چطوری یک ستون از یه datagrid رو به صورت checkbox
    نوشته شده توسط odiseh در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1385, 11:40 صبح
  5. اضافه کردن Checkbox به Datagrid
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1383, 22:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •