نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال در ارتباط بین صفحه html و php

  1. #1

    اشکال در ارتباط بین صفحه html و php

    سلام و خسته نباشید
    مشکل اینه که من وقتی با استفاده از دکمه submit در محیط php دستور نمایش محتوای یک جدول رو میدم به من بدون هیچ مشکلی اونو نشون میده ولی وقتی یک home page با html ایجاد میکنم و از اون لینک میزنم به صفحه ای که توش اون دکمه submit هستش بعد از اون به جای اینکه جدول رو به من نمایش بده کدهای زیر رو مینویسه.فکر میکنید مشکلم کجاست.
    NAME LAST NAME FATHER NAME AGE
    you have $numrows user(s) in the database"; echo"
    "; /////////////////////////////////////////////////////////////////// while($row=mysql_fetch_array($r)) { echo"
    $row[name]
    "; echo" $row[family]
    "; echo" $row[fname]
    "; echo" $row[age]

    "; echo"
    "; } ////// mysql_close($conn); ?>

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    شما لطفا دقیقا اسکریپتی که این کارها رو میکنه و این نتایج رو میده اینجا بنویس تا بررسی شود.

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،

    احیانا این برنامه ات رو جایی upload نکردی؟؟
    اگر آره... لطف کن آدرسش رو بده.
    یا به قول آقا مهدی کدهات با اسم فایلهات رو اینجا بنویس.

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

تاپیک های مشابه

  1. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  2. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  3. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •