نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پارامترها در ADO

  1. #1

    پارامترها در ADO

    چه جوری میتونم با کمک شی پارامتر در ADO یه query پارامتری بنویسم. خوندم که باید علامت سوال بذارم

    select * from table1 where Id=?


    حالا چه جوری بگم این علامت سوال همون textBox رو فرم منه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    <span dir=ltr> select * from table1 where id=' &amp; txt1.text &amp; "'" a</span>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    توضیح اول بعد از تک کوتیشن اول یک دابل کوتیشن بگذارید
    توضیح دوم a را نادیده بگیرید

  4. #4
    نه عزیز من اینو بلدم میخوام با خود آبجکت parameters که تو ADO هست کار کنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    درسته استفاده از پارامترها برای جستجو ساخت یافته تر و سریعتره
    اول یه stored Procedure تو SQL Server بنویس

    CREATE PROCEDURE sp_search @ID char&#40;10&#41; AS
    select * from table1 where ID=@ID
    GO

    بعد از تو VB اشیا command ,parameter,...رو تعریف کن و کانکشن رو باز کن بعد

    cmd.ActiveConnection = cn
    cmd.CommandText = "sp_search"
    cmd.CommandType = adCmdStoredProc

    Set prm = cmd.CreateParameter&#40;"ID", adVarChar, adParamInput, 25&#41;
    cmd.Parameters.Append prm

    cmd.Parameters&#40;"ID"&#41;.Value = text1.Text

    Set rs = cmd.Execute
    txtID.Text = rs!ID
    txtName.Text = rs!Name
    .....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •