نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: sleep()

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164

    sleep()

    کسی میدونه چرا این کد ایراد داره من می خوام اول دستور اول اجرا بشه بعد مکس کنه و بعد دستور دوم ولی حالا اول مکث میکنه و بعد هر دو دستور رو با هم اجرا می کنه ؟؟




    textBox1.Text = "saaaaaaaalam";
    System.Threading.
    Thread.Sleep(9000);
    textBox1.Text =
    " byeeeeeeeeeeeeeee";




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    میتونی اون error رو بنویسی ببینم چی میگه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    باید از متد Refresh (مربوط به کنترل) استفاده کنیم، مثلا:

    textBox1.Text = "saaaaaaaalam";
    textBox1.Refresh();
    System.Threading.
    Thread.Sleep(9000);
    textBox1.Text =
    " byeeeeeeeeeeeeeee";

    فقط اینکه کد بالا رو زمانی بکار میبریم که فرم کاملا نمایش داده شده باشه مثلا در رویداد Shown از فرم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    این متد Refresh() کارش چیه ؟؟؟

  5. #5

    Post امیدوارم کمکت کنه

    می تونم نیاز رو از این کار بدونم احتمالا بتونم کمک بشتری بهت بکنم
    اما در مورد متد ریفرش این متد در تمامی کنترلها هست و کارش صدا زدن دوباره onPaint
    و باعت به روز در اومدن اون کنترل می شود
    واما در مورد thread قصدتت رو از این کار بگو تا کمکت کنم.
    بای

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    بعصی وقتها لازم است توی برنا مه وقفه باشه همینجوری دارم یاد می گیرم
    حالا میشه بگی چرا این رفرش کردن باعث شد این دستور کار کنه ؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط essa_61 مشاهده تاپیک
    بعصی وقتها لازم است توی برنا مه وقفه باشه همینجوری دارم یاد می گیرم
    حالا میشه بگی چرا این رفرش کردن باعث شد این دستور کار کنه ؟؟؟؟
    دستور کار میکرد، فقط رفرش باعث شد که نتیجش را قبل از اینکه از متد بیاد بیرون دیده بشه.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد یک Timer یا Sleep
    نوشته شده توسط Nimi_hop در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 اردیبهشت 1386, 21:51 عصر
  2. عملکرد Thread.Sleep
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 17:18 عصر
  3. خطای Ambiguity در استفاده از تابع Sleep
    نوشته شده توسط orion188 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 14:19 عصر
  4. دستور دیگری بجای Sleep ?
    نوشته شده توسط H_r_m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1383, 16:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •