نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یک تجربه (در مورد تاریخ)

  1. #1

    یک تجربه (در مورد تاریخ)

    سلام

    اینو برا کسایی می نویسم که تازه می خوان کار برنامه نویسی رو شروع کنن.

    برای کار با تاریخ دو راه کار دارین:

    1- شما بصورت string تاریخ شمسی رو بگیرید و بعد از چک کردن درست ارقام ماه و روز و ... اونو با یه تابع تبدیل به میلادی کنید . از این به بعد برنامه در همه جا باید با این تاریخ میلادی کار کنه . فقط برای نمایش به کار بر باز اونو بر گردونید به شمسی که اونم string است . تابع تبدیل تاریخ رو من به نقل از برنامه نویس دات کام و نوشته آقای بابک یعقوبی تو همین بخش آوردم.
    همه چیزش درسته حتی محاسبه سالهای کبیسه.(دست آقای یعقوبی درد نکنه)

    2- اصلا چیزی یه نام date تعریف نکنید. شما مثلا تاریخ رو بصورت 18/12/1381
    وارد می کنید . می تونید مثلا اونو تبدیل به عدد 13811218 بکنید و مقایسه ها رو به این صورت انجام بدید . تو این زمینه کارای دیگه ای هم می تونید انجام بدید

    خوب حالا اگه می خوایید بدونید این دردسرا برا چیه می تونید این کد رو امتحان کنید.

    var mydate:Tdatetime;
    edit1.text:='1381/02/30';
    mydate:=strtodate(edit1.text);

    امید

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    یک کار جالبی هم که من اخیرا در برنامه‌هام میکنم نگهداری تاریخ و زمان بصورت یک عدد Integer در دیتابیس است.

    برای تبدیل تاریخ بین فرمت TDateTime و Integer‌ دو تابع در یونیت DateUtils وجود دارد بنامهای DateTimeToUnix و UnixToDateTime .

    در این حالت تاریخ و زمان در حقیقت با فرمت Unix TimeStamp نگهداری میشود. عدد حاصله نیز یک عدد صحیح است که زمان موردنظر بر اساس تعداد ثانیه‌های گذشته از 01/01/1970 میباشد.

    به این ترتیب نگهداری تاریخ و انتقال و نگهداری آن در دیتابیس‌های مختلف بسیار آسان میشود.

    برای نمایش تاریخ نیز کافی است یک فیلد Calculated به جدول مورد نظر اضافه کنید که عدد فوق را دریافت کرده و بصورت قابل فهم برای کاربر تبدیل کند.

    موفق باشید.

  3. #3
    در این حالت تاریخ و زمان در حقیقت با فرمت Unix TimeStamp نگهداری میشود. عدد حاصله نیز یک عدد صحیح است که زمان موردنظر بر اساس تعداد ثانیه‌های گذشته از 01/01/1970 میباشد
    خود لینوکس هم در سرویسهائی مثل Syslog یا Apache از همین ویژگی استفاده میکنه :)
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار مهندس
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Dedicated Server
    پست
    813
    سلام

    من هم چند ماهی است که کار با دلفی رو شروع کردم و تازه کارم .... ولی دیگه خودم رو بیشتر از این درگیر تاریخ و این حرفا نکردم...
    در برنامه هام از Shdate سایت FarsiComponents استفاده میکنم..

    به نظر من که با وجود این کامپوننت دیگه شایسته نیست آدم بخواد وقتشو روی تاریخ و این حرفا بگذرونه.
    ShDAte که خودش تاریخ رو به میلادی در database میریزه و خلاص.......

    بد میگم ؟ :wink:

تاپیک های مشابه

  1. هرکس تابع در مورد تاریخ فارسی دارد اینجا بگذارد
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 72
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1399, 23:06 عصر
  2. راهنمایی و رفع اشکال در مورد تاریخ ثبت نام و تاریخ انقضا ثبت نام اعضا
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 08:35 صبح
  3. کمک خیلی فوری در مورد تاریخ
    نوشته شده توسط moohssenn در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 19:42 عصر
  4. در مورد تاریخ
    نوشته شده توسط Nimi_hop در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1384, 10:00 صبح
  5. دو سوال در مورد تاریخ!
    نوشته شده توسط Rambod در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 مهر 1383, 17:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •