نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در استفاده از دستور DELETE در کلاس IN

  1. #1

    خطا در استفاده از دستور DELETE در کلاس IN

    بنده از SP زیر برای تبدیل یک رشته که با کاراکتر "," از هم تفکیک شده اند برای مقادیر کلاس IN استفاده می کنم (البته میشه از UDF هم استفاده کرد):

    CREATE PROCEDURE spGetFilesList
    (
    @list ntext,
    @fileGroupID int,
    @delimiter nchar(1) = N','
    )
    AS
    BEGIN

    CREATE TABLE #tblSplit
    ( listpos int IDENTITY(1, 1) NOT NULL,
    str varchar(4000),
    nstr nvarchar(2000)
    )

    DECLARE @pos int,
    @textpos int,
    @chunklen smallint,
    @tmpstr nvarchar(4000),
    @leftover nvarchar(4000),
    @tmpval nvarchar(4000)

    SET @textpos = 1
    SET @leftover = ''
    WHILE @textpos <= datalength(@list) / 2
    BEGIN
    SET @chunklen = 4000 - datalength(@leftover) / 2
    SET @tmpstr = @leftover + substring(@list, @textpos, @chunklen)
    SET @textpos = @textpos + @chunklen

    SET @pos = charindex(@delimiter, @tmpstr)

    WHILE @pos > 0
    BEGIN
    SET @tmpval = ltrim(rtrim(left(@tmpstr, @pos - 1)))
    INSERT #tblSplit (str, nstr) VALUES(@tmpval, @tmpval)
    SET @tmpstr = substring(@tmpstr, @pos + 1, len(@tmpstr))
    SET @pos = charindex(@delimiter, @tmpstr)
    END

    SET @leftover = @tmpstr
    END

    INSERT #tblSplit(str, nstr) VALUES (ltrim(rtrim(@leftover)), ltrim(rtrim(@leftover)))
    --DELETE FROM tblFiles WHERE strFileName NOT IN(tblSplit.nstr) AND intFileGroup = @fileGroupID
    SELECT O.* FROM tblfiles O, #tblSplit tblSplit WHERE O.intFileGroup = @fileGroupID AND O.strFileName IN (tblSplit.nstr)

    END
    GO


    دستور DELETE رو فعلا غیر فعال کردم. در این دستور خطای عدم شناخت شی گرفته میشه.

    ?any idea

    متشکرم.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    (tblSplit.nstr) چیه ؟
    (یک Select قبل از آن بگذارید)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساختن Delete چند رکورد در دستور SQL
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1392, 17:57 عصر
  2. delete
    نوشته شده توسط Samira Azad در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 13:12 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 10:04 صبح
  4. تشخیص دادن Delete
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1385, 22:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •