نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چاپ datagridview بصورت راست به چپ

  1. #1

    Tick چاپ datagridview بصورت راست به چپ

    سلام
    من یک Costom General Report نوشتم که در انتها اطلاعات را در یک DataGridView به کاربر نشون میده حالا می خوام این اطلاعات رو چاپ کنم چندتا کلاس پیدا کردم ولی همشون ستون ها را از چپ به راست می چینن که نمونه ای از اون کد ها رو در ادامه نوشتم می خواستم بدونم کسی می تونه منو کمک کنه تا بتونم اطلاعات در DataGridView را از راست به چپ چاپ کنم
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    نمی دونم اینو دیدی یا نه ؛ شاید این بتون به دردت بخوره

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=63147

  3. #3
    با سلام
    با تشکر از راهنمایی شما ، آدرسی که شما به آن ارجاع داده بودید برای DataGrid استفاده می شود ولی من با DataGridView کار میکنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    به نظم اینقدر نویسنده این کد کلاس چاپ DataGrid رو به زیبایی هر چه تمام تر نوشته که به صرف یه خورده وقت می تونی تعمیش بدی DataGridView

  5. #5

    Smile

    مشکلم حل شد یه کد داشتم اونو درستش کردم الان درست کار میکنه
    فقط کافیه فایلهای ضمیمه رو به پروژه اضافه و مثل کد زیر در برنامه عمل شود

    Private Sub bPrint_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles bPrint.Click
    PrintDGV.Print_DataGridView(dgv)
    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:09 عصر
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •