نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Help for HelliNet Proggramin Tornoument

  1. #1

    Need Help for HelliNet Programing Tornoument

    سلام

    من و یکی از دوستام می خوایم در مسابقه ی برنامه نویسی حلی نت که در 24 اسفند هست شرکت کنیم .

    این مسابقات آنلاینه برای همین می شه از دیگران کمک گرفت .

    مسابقه پنجشنبه 24 اسفند , از ساعت 5 بعد از ظهر شروع می شه و تا 8 شب ادامه داره

    لطفا هر کی حاضره در این 3 ساعت به ما کمک کنه ای_میلش رو بده تا ما اون موقع اگه سوالی داشتیم ازش بپرسیم .

    در ضمن باید بگم ما به زبان ++c برنامه می نویسیم .

    ممنون

    راستی چند تا سوال هم داشتم .

    من وقتی یک برنامه رو تو لینوکس می نویسم وقتی با ++g کامپایلش می کنم مشکلی نداره و کار می کنه اما وقتی با gcc کامپایلش می کنم یک سری ارور عجیب غریب می ده . می خواستم بدونم مشکل از کجاست و چجوری می تونم درستش کنم ؟

    درباره ی اشاره گر هام می خواستم بدونم . می خواستم بدونم اصلا چی هستند و به چه دردی می خورند ؟

    بعد یک سوال دیگه :
    چجوری می شه این سوال رو حل کرد .
    http://www.hellinet.ir/squestion/F.pdf
    اگه برنامشو برام بنویسید ممنون می شم .


    یک سوال دیگه هم داشتم . می خوام یک آرایه تعریف کنم که تعداد خونه های اون رو یعنی این که آرایه چند تایی باشه رو کاربر معین کنه . می خواستم بدونم چجوری می شه این کار رو کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار american_iran2006
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    209

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط Ali.Kheradmand مشاهده تاپیک
    سلام


    درباره ی اشاره گر هام می خواستم بدونم . می خواستم بدونم اصلا چی هستند و به چه دردی می خورند ؟
    اشاره گر ها متغییری است که ادرس متغییر های دیگرو میتونه تو خودش ذخیره کند و به شما هم نشان دهد

    int a,*p;
    p=&a;
    p*=a;

    اینجا p یک اشاره گر هست و در دومین خط ادرس متغییر a توش ذخیره میشه
    بعد یک سوال دیگه :
    چجوری می شه این سوال رو حل کرد .
    http://www.hellinet.ir/squestion/F.pdf
    اگه برنامشو برام بنویسید ممنون می شم .
    تازه دارم میگیرمش

    یک سوال دیگه هم داشتم . می خوام یک آرایه تعریف کنم که تعداد خونه های اون رو یعنی این که آرایه چند تایی باشه رو کاربر معین کنه . می خواستم بدونم چجوری می شه این کار رو کرد ؟

    به وسیله دستوره new میتونید این کارو بکونید

  3. #3
    سلام .
    ممنون بابت جواب ...

    می شه درباره ی new بیشتر توضیح بدید ؟ مثلا یک مثال بزنید .

    ---

    می گم کسی پنجشنبه کمک نمی کنه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار american_iran2006
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    209

    Cool

    سلام ::

    #include<iostream>
    using namespace std;
    void main(){
    int *p;
    int b;
    p=new int(b);
    cin >>b;
    return;
    }

    اینجا کاربر یک عدد وارد میکنه که در متغییر b ذخیره میشه و b اندیس یک اشاره گره و شما به تعداد دلخواه کاربر ارایه ای از نوع اشاره گر دارید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •