نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: باقی ماندن همیشگی یک تصویر که در حال اجرا وارد image شده

  1. #1

    باقی ماندن همیشگی یک تصویر که در حال اجرا وارد image شده

    با عرض سلام
    اگر در هنگام طراحی یک تصویر را به خاصیت picture یک image داد این تصویر همیشه با اجرا برنامه نشان داده می شود
    چطور می شود هنگامی در حال اجرا تصویری را با دستور
    (Image1.Picture.LoadFromFile(path
    وارد image نموده در مراحل بعدی اجرای برنامه تصویر در image موجود باشد و احتیاج به دستور بالا دوباره نباشد

  2. #2
    منظورتون اینه که از برنامه خارج بشیم و پس از ورود مجدد، عکسی رو ببینیم که بار قبل لود کرده بودیم؟!

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط am_sanatiz مشاهده تاپیک
    با عرض سلام
    اگر در هنگام طراحی یک تصویر را به خاصیت picture یک image داد این تصویر همیشه با اجرا برنامه نشان داده می شود
    چطور می شود هنگامی در حال اجرا تصویری را با دستور
    (Image1.Picture.LoadFromFile(path
    وارد image نموده در مراحل بعدی اجرای برنامه تصویر در image موجود باشد و احتیاج به دستور بالا دوباره نباشد
    نمیشه ، چون در زمان طراحی اطلاعات تصویر به صورت Stream در DFM فرم ذخیره و بعد هم در زمان ایجاد فایل اجرایی در فایل اجرایی نوشته میشند.(یعنی قبل از اجرای برنامه) اما این کد بعد از اجرای برنامه اجرا میشه(LoadFromFile).
    اما شما میتونید فایلی رو که یکبار لود شد جایی برای خودتون (مثلا در فولدر برنامه)ذخیره کنید تا بعد هرموقع خواستید اون رو دوباره لود کنید.

  4. #4

    نقل قول: باقی ماندن همیشگی یک تصویر که در حال اجرا وارد image شده

    "از برنامه خارج بشیم و پس از ورود مجدد، عکسی رو ببینیم که بار قبل لود کرده بودیم"
    یعنی راهی برای این نیست؟؟ مثلا اگه این عکس ما بکگراند صفحه اصلیمون باشه وباتغییرش بخوایم بعد از باز وبسته شدن برنامه بمونه مثه حالت انتخاب بکگراند برای دسکتابمون تو ویندوز

    میشه در مورد این توضیح بدین :
    اما شما میتونید فایلی رو که یکبار لود شد جایی برای خودتون (مثلا در فولدر برنامه)ذخیره کنید تا بعد هرموقع خواستید اون رو دوباره لود کنید.

  5. #5

    نقل قول: باقی ماندن همیشگی یک تصویر که در حال اجرا وارد image شده

    یعنی راهی برای این نیست؟؟ مثلا اگه این عکس ما بکگراند صفحه اصلیمون باشه وباتغییرش بخوایم بعد از باز وبسته شدن برنامه بمونه مثه حالت انتخاب بکگراند برای دسکتابمون تو ویندوز
    راهش همینه که بعد از انتخاب فایل مورد نظر، آدرس آن را در جایی (مثل فایل ini، یا رجیستری) ذخیره کنید، و در مراجعات بعدی آدرس را بخوانید و فایل را لود کنید. ویندوز هم برای پس زمینه دسکتاپ از همین مکانیزم استفاده میکنه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. کلیک بروی کنترل image اچ تی ام ال
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1385, 09:13 صبح
  2. image to pdf
    نوشته شده توسط MortezaDelphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 13:57 عصر
  3. کار با image در اپلت ها
    نوشته شده توسط zahraakbari در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1384, 17:20 عصر
  4. مسیر image
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1384, 19:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •