نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: در محاسبه عددی بعد از اعشار را حذف کنم

  1. #1

    Exclamation در محاسبه عددی بعد از اعشار را حذف کنم

    برای اینکه در محاسبه عددی بعد از اعشار را حذف کنم چه باید کرد
    مثال 761984.293658 به 761984 در آید

  2. #2

    Dim a As Math
    MsgBox(a.Truncate(761984.293658).ToString)

  3. #3

    Talking fek konam injoori bashe

    mitooni az code zir estefade koni
    dim number as integer
    ama fekr konam jaye integer bayad long ya ye chiz dige bezari var boro

  4. #4
    چرا از تابع () Int استفاده نمیکنید؟
    Int(78.65)  ===> 78

  5. #5
    میتونی از کد زیر استفاده کنی
    dim strfirst as string=761984.293658
    (".",dim place as integer=instr(1,strfirst
    (strfirst=Microsoft.VisualBasic.Left(strfirst, place - 1


  6. #6
    جهت نمایش با تعداد ارقام اعشار دلخواه (به جای عدد صفر در مقابل F تعداد ارقام اعشار):
    Dim x As Double = 761984.293658
    TextBox3.Text = x.ToString("F0")


    فقط حذف اعشار در خود عدد:
    x = Math.Truncate(x)

  7. #7
    سلام به همگی
    یک سوال و این همه جواب؟؟!!!

    Dim a As Math
    MsgBox(a.Truncate(761984.293658).ToString)
    Truncate یک روتین Shared است. نیازی به ایجاد نسخه جدیدی از Math نیست (مکروه هم هست)

    چرا از تابع () Int استفاده نمیکنید؟
    تابع Int جز صحیح عدد را بر می گرداند (برای اعداد منفی یکی کمتر از آنچه انتظار دارید)


    -6.5 -> -7
    میتونی از کد زیر استفاده کنی
    dim strfirst as string=761984.293658
    (".",dim place as integer=instr(1,strfirst
    (strfirst=Microsoft.VisualBasic.Left(strfirst, place - 1
    که این عالیه کد ها رو حفظی می نویسی؛ اما:

    یادت رفته در خط اول علامت کوتیشن دوبل (") بذاری (که مهم نیست)
    اما توجه داشته باش اگر در سیستمی Decimal Symbol برابر نقطه نباشه کد تو دچار مشکل میشه.
    این گزینه رو میشه از مسیر زیر تغییر داد

    Control Panel | regional and Language option |Regional Options | Customize | Decimal Symbole

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک

    Truncate یک روتین Shared است. نیازی به ایجاد نسخه جدیدی از Math نیست (مکروه هم هست)

    [/code]
    ممنون از توجه شما.
    ولی من نسخه جدیدی ایجاد نکردم. فقط یک متغییر از نوع Match تعریف کردم که نیازی هم نبود.
    به هر حال متشکر از توجه دقیقانه شما

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط NanShekari مشاهده تاپیک
    ممنون از توجه شما.
    ولی من نسخه جدیدی ایجاد نکردم. فقط یک متغییر از نوع Match تعریف کردم که نیازی هم نبود.
    به هر حال متشکر از توجه دقیقانه شما
    dim a as math یعنی یک شی جدید به اسم a از کلاس math چون این کلاس shared هست از new استفاده نکردی و جواب داده. برای کلاس هایی که shared هستند اینکار درست نیست
    اگر می خواهید از اسم کوتاه تر استفاده کنید ایجوری استفاده کنید
    Imports m = System.Math

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •