نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بدست آوردن مسیر جاری

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226

    Question بدست آوردن مسیر جاری

    سلام
    دنبال تابعی می گردم که مثلاً اگر ما در درایو F واقع در پوشه ای به نام SSS باشیم . این تابع مسیر اون رو به ما بده !
    در واقع مسیر جاری که درون قرار داریم رو به نمایش دربیاره .

    ممنون

  2. #2

    dim StrPath as string
    StrPath=app.path

  3. #3
    در کد بالا یه متغیر به نام StrPath تعریف می کنیم بعد مسیرو توش میریزیم

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226
    نه !
    منظورم مسیر جاری برنامه نیست که ..
    منظورم مسیر جاری مرورگر هست !

    -----------------------------------------------
    یه چیزهایی هم در موردش شنیده بودم فکر کنم با استفاده از تابع getcurrentdirectory
    بدست میاد .
    ولی بلد نیستم استخراجش کنم

  5. #5
    نمی دونم
    اما می شه عنوان پنجره فعال و بخونی ببینی چی نوشته

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226
    نقل قول نوشته شده توسط sohrab o مشاهده تاپیک
    نمی دونم
    اما می شه عنوان پنجره فعال و بخونی ببینی چی نوشته

    آره فکر کنم با تابع GetWindowText بشه
    ولی این روشی که می گی دردسر زیاد داره

    چیزی در مورد همین تابعی که گفتم می دونی ؟!!!

    GetCurrentDirectory ؟؟

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226
    سلام
    آقا تابعش رو هم پیدا کردم :

    Private Declare Function GetCurrentDirectory Lib "kernel32.dll" (ByVal nBufferLength As Long, ByVal lpBuffer As String) As Long
    کسی می تونه چیزی ازش استخراج کنه ؟!!

    منتظرم

  8. #8
    Private Declare Function GetCurrentDirectory Lib "kernel32" Alias "GetCurrentDirectoryA" (ByVal nBufferLength As Long, ByVal lpBuffer As String) As Long
    Private Sub Form_Paint()
    Dim sSave As String
    sSave = String(255, 0)
    GetCurrentDirectory 255, sSave
    MsgBox sSave
    End Sub


    از سورس برنامه GetPath هم می تونی استفاده کنی :

    https://barnamenevis.org/showth...=46430&page=51

  9. #9
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226
    خیلی ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •