صفحه 2 از 27 اولاول 123412 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 1067

نام تاپیک: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227
    تشکر کردن
    9
    228 بار تشکر شده در 71 پست

    Component oriented programming in C -sharp (cop)

    خیلی وقت بود که میخواستم تجربیاتم رو تو این زمینه در اختیار دیگر برنامه نویس ها قرار بدم . خوشبختانه فرصتی پیش اومد و تا این مطالب را من گرد آوری کنم . من با تعریف یک sample کار خود رو شروع میکنیم .
    خوب حالا چی میخوایم بنویسیم :
    خوب این کنترل ما قراره وقتی به فرم اضافه میشه به تمام text box های برنامه 2 خاصیت به نام ISRequired و ValidationPatern اضافه کند .
    خوب شروع کنیم .
    اول vs تون باز کنید .
    بعد یک پروژه از نوع Class Library اضافه کنید . اسمشم هر چی دوست داشتی بزار من گزاشتم H128Control
    بعد یه کلاس به نام ValidationControl به پروژتون اضافه کنید .
    خوب ابتدا این name space ها را به class تون add کنید .
    using system.text.regularexpressions;
    using system;
    using system.componentmodel;
    using system.windows.forms;
    using system.collection ;

    خوب refrence هاشم خودتون ok کنید .
    بریم سر قسمت بعد .
    معمولا کنترل ها به 2 گونه هستند : 1 - کنترل هایی که کنترل های دیگر را extend میکنند مثل کنترلی که ما داریم مینویسیم (errorprovider,tooltip,...( و دیگری خود کنترل مانند ,...textbox ,button هستند

    خوب بریم سر کنترل خودمون :
    به کلاسمون بگیم از component ,iextenderprovider به ارث ببرد برای این کار :
    public class validationcontrol : component,iextenderprovider
    وقتی که iextenderprovider اضافه کردین باید یک متد به نام canextend هم بهش اضافه کنید فکر کنم tab بزنید خودش اضافه کنه نمیدونم الان C#‎ باز نیست به هر حال :
    public bool CanExtend(object sender)
    {
    return object is textbox;
    }

    در واقع این متد به ما میگه شما چی رو دارین توسعه میدین که من بهش گفتم textbox

    خوب بریم سراغ قسمت بعدی :
    برای اینکه کنترل ما بتونه از چند تا textbox پشتیبانی کنه احتیاج به یک کلاس و یک collection که بتونیم کلاس مورد نظر رو پیدا کنیم که من اینجا به خاطر سرعت بیشتر از hashtable استفاده کردم .

    خوب اول hashtable مون ردیف میکنم بعد میریم سراغ کلاسه :
    hashtable extendtable;

    و تو کانستراکتورمون اونو new میکنیم .
    public validationcontrol ()
    {
    extendtable=new hashtable();
    }


    یه کلاسه دیگه به برنامتون اضافه کنید به نام validation class و توش 2 تا پروپرتی به نام ISRequired,ValidationPatern بدین شکل تعریف کنید :
    private class validationclass
    {
    private bool isrequired=false;
    private string validationpatern=string.empty ;

    public bool ISRequired
    {
    get
    {
    return isrequired;
    }
    set
    {
    isrequired=value;
    }

    public string ValidationPatern
    }
    get
    {
    return validationpatern;
    }
    set
    {
    if (validationpatern!=value)
    validationpatern=value;
    }
    }
    }


    خوب دوباره بریم تو کلاس اصلی کار manage پروپرتی ها رو ردیف کنیم .

    حتما شما کنترل errorprovider دیدین یادتون چجوری باهاش کار میکردیم .
    errorprovider.seterror(controlname control,string value)


    پس کنترل ما نیز به 2 متد set,get نیاز دارد .
    یکی برای ISRequred , دیگری ValidationPatern
    پس چرا معطلین شروع کنید به نوشتن میگین چه جوری خوب به این شکل :
    Public Void SetISRequired(control mycontrol,bool Value)
    {
    validationclass myvalidation;
    if (tableextend.containskey(control)
    {
    myvalidation=(validationclass)tableextend[mycontrol];
    }
    else
    {
    myvalidation=new validationclass();
    }
    myvalidation.ISReqired=Value;
    mycontrol.Validation+=new canceleventhandler(mycontrol_validating);
    if (!tableextend.containkey(mycontrol)
    tableextend.add(mycontrol,myvalidation);
    }

    خوب این متد set ش .
    خوب یه توضیح راجبش بدم :
    خوب اولش به کلاس validationclass متغیر myvalidation بهش assign کردم .
    بعد گفتم اگر تو hashtable هم نیود ازش یه شی جدید میسازم و اگرنه خودتون میبینید .
    بعد به مقدار required هم مقدار دهی کردم .
    بعد به کنترل textbox طرف event validating رو بهش اضافه کردم .
    در آخرم گفتم اگر تو hashtable هم نبود شی که از کلاسم اضافه کن به hashtable تا برای دفعه بعد گمش نکنم .
    شما هم میتونید از struct و هم از کلاس استفاده کنید بازم من باس خاطر سرعت طرف کلاسو گرفتم .
    اصلا کلاس یه کلاسه دیگه داره . C#‎ یعنی CLASS و CLASS هم یعنی C#‎!
    خوب بریم سراغ getش ببینیم چی میگه :
    public bool GetISRequired(control mycontrol)
    {
    validationclass myvalidation;
    if (tableextend.containskey(mycontrol)
    {
    myvalidation=tableextend[mycontrol];
    return myvalidation.ISRequired;
    }
    return false;
    }

    برای اون یکی پروپرتی هم همین کارا رو بکنید برای چیزو میگم validationpatern همینجوری است ok اسم متدشم میشه یکیش SetValidationPatern ,GetValidationPatern

    خوب اینم میشه کد event validating مون :
    private void mycontrol _validating (object sender,canceleventargs e)
    {
    validationclass myvalidation;
    if (tableextend.containskey(sender))
    {
    myvalidation=(validationclass)tableextend[sender];
    if ((textbox)sender).Text.Trim()==string.empty & myvalidation.ISRequred==true )
    {
    e.cancel=true ;

    }
    if (myvalidation.validationpatern!=string.empty) & ((textbox)sender).Text.Trim()!=string.empty
    {
    try
    {
    Regex regex=new Regex(myvalidation.ValidationPatern );
    if (!regex.IsMatch(((TextBox)sender).Text)) e.Cancel =true ; return ;}
    catch{throw new Exception("there is a mistake in patern"); }
    }
    }
    }

    توضیح : regex که همه فکر کنم میدونید چیه . بقیشم نکته خاصی نداره .
    قسمت آخرشم میشه :
    قبل از تعریف کلاسمون این attribute ها را اضافه میکنیم .
    [ProvideProperty("ISRequired",typeof(TextBox ))]
    [ProvideProperty("ValidationPatern",typeof(TextBox ))]


    همین دیگه تموم شد .

  2. 22 کاربر از esmaeily-hosein به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  3. #42
    کاربر دائمی آواتار choobin84
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    پست
    558
    تشکر کردن
    62
    578 بار تشکر شده در 87 پست

    ساخت فرم دلخواه

    اگر از پنجره های عادی ویندوز خسته شده اید و می خواهید فرم دلخواه خودتونو بسازید پیشنهاد می کنم اینو هم یه نگاه بیاندازید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله choobin84 : یکشنبه 25 فروردین 1387 در 21:48 بعد از ظهر


  4. #43
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    تشکر کردن
    158
    403 بار تشکر شده در 213 پست

    Lightbulb

    نمی دونم به درد کسی می خوره یا نه. من که خیلی وقتا پیش میاد که (چه با My Computer چه با Media Player، چه با هر نرم افزار دیگه ای) تعدادی فایل رو که حذف می کنم تعدادی فولدر خالی میمونه رو هاردم که با هیچ نوع searchی نم تونم پیداش کنم. واسه همین، این برنامه نیمچه باهوش رو نوشتم که بره کنار ساعتو حواسش به اینجو فولدرا باشه. به محض دیدنشون (البته با اجازه کاربر) اقدام به حذفشون کنه.

    بعد از اینکه من این کد رو گذاشتم چندتا email و pm داشتم مبنی بر اینکه VS نمی تونه این پروژه رو باز کنه. توضیحا خواستم عرض کنم که من این رو با VS2008 نوشتم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله omid_Ahmadi : چهارشنبه 05 دی 1386 در 06:31 قبل از ظهر


  5. #44
    کاربر جدید آواتار msg.wizard
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    8
    تشکر کردن
    11
    174 بار تشکر شده در 8 پست
    سلام
    اولین برنامه ای که در سایت قرار می دم یه چیزی تومایه های بازی مارو پله است
    ببینین ونظر بدین ممنون می شم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  6. #45
    VIP آواتار razavi_university
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,223
    تشکر کردن
    1,253
    2,375 بار تشکر شده در 322 پست

    برنامه ‍Client-Server ساده

    سلام
    چند وقت واسه پروژه یکی از درسام مجبور شدم برنامه‌ای واسه چت بین دو کامپیوتر بنویسم.
    این برنامه با Socket نوشته شده (یعنی از TCPClientو TcpListener استفاده نشده)
    البته به نظر خودم چندان خوب نوشته نشده (قبلا کار نکرده بودم و مجبور شدم در عرض دو سه روز یاد بگیرم و بنویسم)
    کدش رو میزارم تا اگر کسی خواست استفاده کنه و یا تکمیلش کنه (مثلا فایل هم بفرسته)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی


  7. #46
    VIP آواتار razavi_university
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,223
    تشکر کردن
    1,253
    2,375 بار تشکر شده در 322 پست

    برنامه ‍Client-Server ساده

    برنامه چت بین دو کامپیوتر
    این برنامه با Socket نوشته شده
    (یعنی از TCPClientو TcpListener استفاده نشده)

    فایل های ضمیمه Socket.rar

    برای نظر دادن در موردش به این تاپیک مراجعه کنید
    http://barnamenevis.org/showth...887#post444887
    آخرین ویرایش به وسیله razavi_university : دوشنبه 16 فروردین 1389 در 07:19 قبل از ظهر
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی


  8. #47
    کاربر جدید آواتار msg.wizard
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    8
    تشکر کردن
    11
    174 بار تشکر شده در 8 پست
    سلام
    یه برنامه برای کار با رنگها
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  9. #48
    کاربر جدید آواتار msg.wizard
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    8
    تشکر کردن
    11
    174 بار تشکر شده در 8 پست
    سلام
    تو اکتیو دایرکتوری شبکه نمی تونیم اندازه پوشه هارو به صورت واقعی ببینیم چون فقط اندازه فایلهای داخل پوشه رو نشون میده و کاری به ساب فولدر ها و فایلهای دیگه ای که از تو سیستم ها share شده نداره این برنامه اندازه فایلهارو تو اکتیو دایرکتوری به صورت واقعی نشون میده و میتونید تو لیست ویو رو پوشه هایی که نشون میده کلیک کنید و حجم پوشه های داخل اون فولدر رو هم ببینید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  10. #49
    کاربر جدید آواتار msg.wizard
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    8
    تشکر کردن
    11
    174 بار تشکر شده در 8 پست
    اینم یه برنامه ویرایشگر متن میشه بهش گفت وردچه!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  11. #50

  12. 14 کاربر از Amir Oveisi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  13. #51
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    تشکر کردن
    158
    403 بار تشکر شده در 213 پست
    یه برنامه کوجولو که فایلهای
    Start > My Recent Documents
    رو به انتخاب کاربر، پاک می‏کنه.
    نکته: مثل قبل این برنامه با VS 2008 نوشته شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. 15 کاربر از mohammad272005 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  15. #52
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    تشکر کردن
    158
    403 بار تشکر شده در 213 پست
    یه برنامه خیلی خیلی کوچولو جهت مانیتور هرجا از هارد که بخاین، حتی کلش.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  16. #53
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    تشکر کردن
    46
    101 بار تشکر شده در 21 پست
    این برنامه ACDsee
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. 14 کاربر از mamali_programer به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  18. #54
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    تشکر کردن
    46
    101 بار تشکر شده در 21 پست
    این بازی فکر و بکره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  19. #55
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    تشکر کردن
    46
    101 بار تشکر شده در 21 پست
    این برنامه در مورد ترنسلشن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. 19 کاربر از mamali_programer به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  21. #56
    کاربر جدید آواتار msg.wizard
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    8
    تشکر کردن
    11
    174 بار تشکر شده در 8 پست
    سلام یه بازی حدسی خیلی ساده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. 17 کاربر از msg.wizard به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  23. #57
    کاربر دائمی آواتار arash1718
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    پست
    136
    تشکر کردن
    8
    145 بار تشکر شده در 23 پست
    برنامه ای کاربردی برای ساخت دیکشنری
    بیشتر به درد بچه هایی می خوره که می خوان تو این تایپیک کار کنن :
    http://barnamenevis.org/showthread.php?t=90143
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  24. #58
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448
    تشکر کردن
    75
    321 بار تشکر شده در 137 پست

    Smile

    SQl Query Express
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  25. #59
    کاربر دائمی آواتار sarnev6t
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    انتهای پارک وی (جردن جنوبی) || (ته طهرون)
    پست
    153
    تشکر کردن
    83
    70 بار تشکر شده در 18 پست
    یک تقویم شمسی ساده با کد ملموس
    (مشکل سال کبیسه داره به زودی حل میکنمش)
    دوستان دیگه هم تقویم شمسی نوشتن ولی این یکم بهتره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  26. #60
    کاربر جدید آواتار msg.wizard
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    8
    تشکر کردن
    11
    174 بار تشکر شده در 8 پست

    Thumbs up

    یه برنامه برای دیدن حجم درایو هاردتون به صورت ویژوال برای آشنایی با گرافیک بد نیست !!!!!!!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  27. #61
    کاربر دائمی آواتار هانی هاشمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    JVM
    پست
    365
    تشکر کردن
    589
    205 بار تشکر شده در 44 پست
    سلام
    حرکت آیکون در دسکتاپ و برخورد با گوشه های صفحه (چی گفتم خودم نفهمیدم)
    این برنام رو گزاشتم تا شاید یه سری نکات و یا یه سری ایده ها به ذهنتون برسه

    از دوستان هن به خاطر برنامه های خوبی که اینجا می زارن ممنونم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله هانی هاشمی : پنجشنبه 25 بهمن 1386 در 20:27 بعد از ظهر دلیل: به روز کردن نرم افزار


  28. #62
    کاربر جدید آواتار msg.wizard
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    8
    تشکر کردن
    11
    174 بار تشکر شده در 8 پست
    یک توپ سرگردان !!!!!!!!!!!!!!! اول شوت کنین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar gerd.rar‏ (118.4 کیلوبایت, 4149 دیدار)


  29. #63
    کاربر دائمی آواتار application_13
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    پست
    106
    تشکر کردن
    45
    33 بار تشکر شده در 6 پست
    سلام دوستان.
    این برنامه سره یه زمانه مشخصی که شما تعیین می کنید همراه با یک پیغام به شما alarm میده.
    البته کامل نیست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  30. #64
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    391
    تشکر کردن
    347
    666 بار تشکر شده در 81 پست

    کلاس تقویم شمسی و میلادی

    با سلام
    من هم یه کلاس برای محاسبه تاریخ شمسی و میلادی نوشتم
    پیش از این من PHP کار میکردم
    برای همین روشی که برای محاسبه استفاده کردم مشابه روشهایی است که تو PHP وجود دارد
    یعنی متد های date , mktime, time از PHP رو تو #C شبیه سازی کردم.

    آموزشش رو هم به صورت HTML داخلش گذاشتم

    دانلود از وب لاگم
    دانلود از CodePeroject

    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله mdssoft : شنبه 25 خرداد 1387 در 11:21 قبل از ظهر


  31. #65

  32. 16 کاربر از Amir Oveisi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  33. #66
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    تشکر کردن
    32
    361 بار تشکر شده در 61 پست

    تاریخ شمسی

    این برنامه رو برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی نوشتم،
    مشکل سال کبیسه رو هم نداره، می تونید امتحان کنید.

    قبلا توی یک تاپیک دیگه در موردش بحث کردیم و نیمچه الگوریتمش رو هم اونجا گذاشتم.

    http://barnamenevis.org/showth...85%D8%B3%DB%8C

    ظاهرش هم قشنگه، با کلیک روی هر نقطه از فرم هم میتونید جابجاش کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  34. #67
    VIP آواتار razavi_university
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,223
    تشکر کردن
    1,253
    2,375 بار تشکر شده در 322 پست

    کنترل سفارشی برای کار با مقادیر پولی

    برای کم کردن کد نویسی در برنامه ام یک TextBox سفارشی نوشتم که کارهایی زیر رو انجام میده
    1. اضافه کردن "ریال" و "," به اعداد (در هنگام Leave و وارد کردن متن به آن Set خاصیت)
    2. تغییر دادن "ریال" و "," برای مصارف دیگر (مثلا کیلوگرم)
    3. دادن خروجی عددی در یک متغیر جداگانه
    4. selectAll شدن در هنگام فوکوس گرفتن
    5. گرفتن فقط اعداد(0 1 2 3 ... 8 9) و کلید‌های کنترلی

    اگه جاییش مشکل داره و یا امکانات دیگه‌ای لازم داده در این تاپیک مطرح نمایید.
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله razavi_university : یکشنبه 18 فروردین 1387 در 01:01 قبل از ظهر
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی


  35. #68
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    تشکر کردن
    32
    361 بار تشکر شده در 61 پست

    لایه گذاری روی عکس

    به کمک این برنامه می تونید عکسی را انتخاب کنید و روی آن لایه های رنگی دلخواه
    با درصد شفافیت متغیر بکشید و در صورت نیاز آنرا ذخیره کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  36. #69
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    تشکر کردن
    351
    274 بار تشکر شده در 76 پست

    نمونه برنامه برای Compression , Decompress

    این مثال از کلاس GZipStream برای Zip کردن استفاده کند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. 17 کاربر از danial82 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  38. #70
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    تشکر کردن
    351
    274 بار تشکر شده در 76 پست
    مقایسه بین Collections و Collections.Generic

    توضیح http://barnamenevis.org/showpost.php?p=484125
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. 12 کاربر از danial82 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  40. #71
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    تشکر کردن
    351
    274 بار تشکر شده در 76 پست

    Partition های هارد

    برنامه ای جالب برای مشخص کردن اطلاعات درایوهای هارد جالبیش کشیدن نمودار برای میزان فضای خالی بر روی درایو است.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  41. #72
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    تشکر کردن
    32
    361 بار تشکر شده در 61 پست

    برنامه ای مشابه ColorBalance فوتوشاپ

    برنامه ای که مشابه ColorBalance فوتوشاپ عمل می کند
    به کمک این برنامه می توانید تعادل رنگی قرمز، سبز، آبی، و زرد را در
    عکس های مورد نظر خود تغییر دهید.
    می دونم که کسی عقلشو از دست نداده که از این برنامه برای اینکار
    استفاده کنه ولی نمونه بسیار خوبی برای اینکاره.
    توی برنامه از 4 کنترل TrackBar استفاده شده که به صورت لیستی به فرم
    اضافه میشن، نام رنگ ها هم همینطور؛ ازین رو به سادگی و با 3 تغییر بسیار ساده
    می تونید تعداد رنگ ها را تغییر دهید.
    برای اینکار مقدار CNT (داخل برنامه می بینیدش) را تغییر داده و رنگ ها و نام های خود را به آرایه ها اضافه یا کم
    کنید، طول فرم هم بسته به تعداد اونها تغییر می کنه.


    مثالی از اجرای برنامه
    دانلود برنامه

  42. 16 کاربر از tthenry14plus به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  43. #73
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    تشکر کردن
    32
    361 بار تشکر شده در 61 پست

    شبیه سازی شده Paint

    این برنامه چیزی شبیه برنامه Paint ویندوزه که کارهای زیرو می تونه انجام بده :

    - افزودن متن با قلم، رنگ و اندازه دلخواه
    - رسم نقاشی به صورت دستی با رنگ و اندازه دلخواه
    - رسم چند ضلعی های منتظم
    - رسم دایره های تو خالی و تو پر با رنگ و اندازه دلخواه
    - رسمچهارضلعی های توپر و توخالی با رنگ و اندازه دلخواه

    لازم به ذکر است که طریقه رسم دایره و چهارضلعی مشابه اتوکد است؛
    برای رسم دایره ابتدا باید مرکز و سپس شعاع آنرا با دو کلیک مشخص کرد، با آخرین کلیک
    دایره رسم خواهد شد

    برای رسم چهارضلعی ها هم به اینصورت باید عمل کرد که ابتدا نقطه شروع با یک کلیک
    مشخص شود، با درگ موس به چپ یا راست عرض آن را نیز مشخص کرده و در آخر
    ارتفاع آنرا هم با درگ موس به بالا یا پایین تعیین می کنیم و با کلیک آخر چهار ضلعی رسم
    می شود.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  44. #74
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    پست
    40
    تشکر کردن
    0
    58 بار تشکر شده در 13 پست

    برنامه 3 لایه

    یک نمونه برنامه 3 لایه

    Database=Northwind

    Proce ها ذر فایل Text ضمیمه است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  45. #75
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    پست
    40
    تشکر کردن
    0
    58 بار تشکر شده در 13 پست

    نمایش اعداد بصورت واحد پولی

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  46. 6 کاربر از sasanazizi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  47. #76
    کاربر دائمی آواتار alirzn
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    پست
    320
    تشکر کردن
    56
    151 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    نمونه برنامه ای جهت اجرای فایل های فلش( Flash Movie(FLV
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  48. #77
    کاربر دائمی آواتار alirzn
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    پست
    320
    تشکر کردن
    56
    151 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    نمونه برنامه با آیکون های گرافیکی زیبا
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  49. #78
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192
    تشکر کردن
    66
    161 بار تشکر شده در 34 پست

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    تبدیل یه کد ده رقمی به فرمت تلفنی به صورت (xxx-xxx-xxxx):

    private string formatPhoneNumber(string number) {
    Regex pattern = new Regex("^\\(?([1-9]\\d{2})\\)?\\D*?([1-9]\\d{2})\\D*?(\\d{4})$");
    Match re = Regex.Match(number, pattern.ToString());
    return "(" + Convert.ToString(re.Groups[1]) + ") " + Convert.ToString(re.Groups[2]) + "-" + Convert.ToString(re.Groups[3]);
    }

  50. 14 کاربر از yasercomeng به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  51. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192
    تشکر کردن
    66
    161 بار تشکر شده در 34 پست

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    تبدیل یه کد ده رقمی به فرمت تلفنی به صورت (xxx-xxx-xxxx):

    private string formatPhoneNumber(string number) {
    Regex pattern = new Regex("^\\(?([1-9]\\d{2})\\)?\\D*?([1-9]\\d{2})\\D*?(\\d{4})$");
    Match re = Regex.Match(number, pattern.ToString());
    return "(" + Convert.ToString(re.Groups[1]) + ") " + Convert.ToString(re.Groups[2]) + "-" + Convert.ToString(re.Groups[3]);
    }

  52. 3 کاربر از yasercomeng به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  53. #80
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192
    تشکر کردن
    66
    161 بار تشکر شده در 34 پست

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یه الگوریتم خوب برای اینکد کردن و دیکد کردن اطلاعات برناممون با استفاده از الگوریتم rinjdael موجود در کتابخانه cryptography در #C
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  54. 13 کاربر از yasercomeng به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


صفحه 2 از 27 اولاول 123412 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •