صفحه 3 از 27 اولاول 1234513 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 1080

نام تاپیک: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

  1. #81

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام دوستان
    با دست پر اومدم ، چند روز پیش چند تا کلاس پیدا کردم که باسه پخش کردن فایل های wav بود . ادیتش کردم و یه کلاس بهش اضافه کردم (WaveControl) تا راحت تر بشه رو فایل های ویو کار کرد .

    از جمله قابلیت هایی که می تونید به راحتی به این برنامه اضافه کنید گزاشتن رقص نور (که یه نمونش رو گزاشتم ) ، افکت دادن به صدا و اکولایزر و ...

    اگه سوالی داشتین از طریق پیام خصوصی در خدمتم
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #82

    Wink نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام
    اینم یه کار ناقابلم خدمت دوستان برنامه نویس
    تاریخ هجری شمسی با امکان استفاده از اعداد فارسی
    خروجی بصورت dll هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Sociant7 : دوشنبه 20 خرداد 1387 در 08:24 صبح

  3. #83

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    اینم یه کلاس ساده واسه کار با دیتا بیس
    امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره
    اگه مشکلی داشت یا نکته ای که بتونم بهتر و کاملترش کنم دریغ نکنید
    فراموش کردم بگم که واسه کار با دیتا بیس اکسس هست ولی تبدیلش به اس کیو ال خیلی کار سختی نیست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    Sort كردن Generic List وقتي كه به DataGridView بايند شده

    مشكلي كه مدتي من رو گرفتار خودش كرده بود با كمك لينكي كه linux عزيز داد حل شد.

    مشكل : Sort كردن Generic List وقتي كه به DataGridView بايند شده.
    منبع : ‌http://objectmix.com/csharp/325286-s...ndinglist.html
    جواب :

    publicclass SortableBindingList<T> : BindingList<T>
    {
    protected override bool SupportsSortingCore
    { get { return true; } }
    protected override bool IsSortedCore
    {
    get
    {
    for (int i = 0; i < Items.Count - 1; ++i)
    {
    T lhs = Items[i];
    T rhs = Items[i + 1];
    PropertyDescriptor property = SortPropertyCore;
    if (property != null)
    {
    object lhsValue = lhs == null ? null :
    property.GetValue(lhs);
    object rhsValue = rhs == null ? null :
    property.GetValue(rhs);
    int result;
    if (lhsValue == null)
    {
    result = -1;
    }
    elseif (rhsValue == null)
    {
    result = 1;
    }
    else
    {
    result =
    Comparer.Default.Compare(lhsValue, rhsValue);
    }
    if (SortDirectionCore ==
    ListSortDirection.Descending)
    {
    result = -result;
    }
    if (result >= 0)
    {
    return false;
    }
    }
    }
    return true;
    }
    }
    private ListSortDirection sortDirection;
    protectedoverride ListSortDirection SortDirectionCore
    {
    get
    {
    return sortDirection;
    }
    }
    private PropertyDescriptor sortProperty;
    protectedoverride PropertyDescriptor SortPropertyCore
    {
    get
    {
    return sortProperty;
    }
    }
    protected override void ApplySortCore(PropertyDescriptor prop, ListSortDirection direction)
    {
    sortProperty = prop;
    sortDirection = direction;
    List<T> list = (List<T>)Items;
    list.Sort(delegate(T lhs, T rhs)
    {
    if (sortProperty != null)
    {
    object lhsValue = lhs == null ? null :
    sortProperty.GetValue(lhs);
    object rhsValue = rhs == null ? null :
    sortProperty.GetValue(rhs);
    int result;
    if (lhsValue == null)
    {
    result = -1;
    }
    elseif (rhsValue == null)
    {
    result = 1;
    }
    else
    {
    result = Comparer.Default.Compare(lhsValue,
    rhsValue);
    }
    if (sortDirection == ListSortDirection.Descending)
    {
    result = -result;
    }
    return result;
    }
    else
    {
    return 0;
    }
    });
    }
    protected override void RemoveSortCore()
    {
    sortDirection = ListSortDirection.Ascending;
    sortProperty = null;
    }
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #85
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    32

    Smile هواپيماي شكاري !!!

    سلام .

    يك بازي ساده و جالب كه اكثرا تو بچگي تون با يه چيزي تو همين مايه ها بازي كردين (آتاري)

    T : بالا رفتن
    G: پايين اومدن
    Space : تير زدن


    ورژن جديد با جايزه ست.

    w : بالا رفتن
    s: پايين اومدن
    Space : تير زدن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله x125x125 : پنج شنبه 02 مهر 1388 در 06:56 صبح

  6. #86

    یک مثال ساده در رابطه با ایجاد نمونه از آبجکت ها با نام آن ها به صورت رشته

    در این مثال، نمونه هایی از فرم های برنامه ایجاد و نمایش داده می شوند. عموما از کلاس های داخل فضای نام Refrelction برای این منظور استفاده می شود.
    دقت کنید که ایجاد نمونه های توسط نام کلاس به صورت رشته می باشد
    همانطور که می دانید رشته "Form" با Form فرق می کند.
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  7. #87

    Thumbs up این هم دفتر چه تلفن با دیتا بیس Access

    این برنامه رو یکی از دوستان( choobin84) گذاشته بود ولی مشکلاتی داشت من اونا رو اصلاح کردم و چند تا کد بهش اضافه کردم .
    اگه خودتون ببینید بهتر متوجه می شوید .
    فقط یه نکته چون در C#‎ 2008 نوشته ام در C#‎ 2005 باز نمی شه!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Access : سه شنبه 04 تیر 1387 در 02:00 صبح

  8. #88

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university
    دوست عزیز اگر لطف کنید و در توضیحات نمونه برنامه تون توضیح کاملتر و تخصصی تر (مثلا امکاناتش) بگذارید به دوستان در جستجو هاشون کمک شایانی خواهید کرد
    مهدی رضوی
    اگر سوالی در مورد برنامه دفترچه تلفن داشتید می توانید به من ایمیل بزنید
    yavare_hamishegy@yahoo.com
    چون دوستمون choobin84 این برنامه رو به نام CSharpDataBase در سایت گذاشته وراجع به امکاناتش توزیح داده من نخواستم تکراری باشه......
    آخرین ویرایش به وسیله Access : سه شنبه 04 تیر 1387 در 02:06 صبح

  9. #89

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    داشتم برنامه های این تاپیک رو نگاه می کردم دیدم چند تا کامپوننت در مورد تقویم شمسی وجود داره اما یک برنامه سالنامه هم وجود نداره برای همین یک سالنامه ساده و کوچولو نوشتم که هم شمسی داره هم قمری هم میلادی البته فایل های dll اون رو من ننوشتم در کل این ورژن 1 هست در ورژن بعدی قصد دارم رویداد های شمسی قمری و میلادی رو هم به اون اضافه کنم. در ضمن در این برنامه از دات نت 3.5 استفاده کردم اما اونو با ویژوال استودیو ننوشتم بلکه از محیط sharp develop استفاده کردم اما شما می تونید اونو با ویزوال استودیو 2008 باز کنید.
    خوب بالاخره بعد از مدت ها برنامه رو توسعه دادم حالا رویداد های سال هم به اون اضافه شده و شکل ظاهریش و امکاناتش هم تغییر کرده امیدوارم مفید واقع بشه.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله bagherghara : چهارشنبه 25 شهریور 1388 در 08:38 صبح دلیل: تغییر ورژن

  10. #90
    کاربر تازه وارد آواتار eiman_ghasemy
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    64

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یک برنامه واسه ساخت میانبر(shortcut) از هر فایلی که بخواهیم.
    با امکان مشخص کردن آیکون برای میانبر و مشخص کردن یک HotKey برای میانبر.
    with VS2005
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #91

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    برنامه ای برای گرفتن عکس از webcame یا دوربین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #92
    کاربر تازه وارد آواتار eiman_ghasemy
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    64

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یک مسیج باکس با امکانات :
    1-تمامی امکانات کلاس مسیج باک net.
    2-بیشتر از 30 آیکن مختلف
    3-امکان تغییر بک گراند به هر رنگی که می خواهید
    4-امکان تغییر رنگ متون
    5-امکان تغییر Opacity
    6-دارای دو افکت Fade که شما می توانید فعال یا غیر فعال کنید(یکی برای باز شدن پنجره و دیگری برای بسته شدن) با امکان تغییر سرعت Fade
    7-امکان تغییر Boarder Style (سه حالت)
    8-همراه با صداهای ویندوز ویستا

    with VS2005
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    FoxMark

    نرم افزاری برای مدیریت بوک مارک های Firefox به وسیله تکنولوژی LINQ
    با خروجیه XML و HTML و url.*



    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله mdssoft : سه شنبه 11 فروردین 1388 در 00:41 صبح

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    مسیج باکس تمام فارسی


    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=115092

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یک کلاس مفید برای مدیریت پایگاه داده های Access و Sql Server
    دانلود کنید واقعا به کارتون میاد

    به این تاپیک برید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=115091

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    Batch Renamer

    برنامه ای برای تغییر نام فایل ها به صورت دسته ای

    Download

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218

    برنامه ای کامل جهت ذخیره و بازیابی تصاویر در/از بانک اطلاعاتی اکسس

    برنامه ای جهت ذخیره، بازیابی و ... عکس در بانک (Oledb)

    اضافه
    حذف
    ویرایش عکس
    و نیز پیش نمایش آن بصورت کوچک و بزرگ

    داخل عکسی که ضمیمه شده شمای کلی برنامه مشخصه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله tthenry14plus : پنج شنبه 17 مرداد 1387 در 16:36 عصر دلیل: تغییر فایل ضمیمه ...

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    23 برنامه مفید در WindowsApp :

    1- How-To Data Binding with Navigation
    2- How-To System Tray Icon
    3- How-To Validating Textboxes
    4- Associating Help with an Application
    5-Create an Explorer Style Application
    6- How-To Automate Office
    7- How-To Common Dialogs
    8- How-To Data Grid Formatting
    9- How-To DataGrid Sorting and Filtering
    10- How-To Inherited Windows Forms
    11- How-To ListBox and ComboBox
    12- How-To Menus
    13-How-To Top-Level Forms
    14- How-To Use Drag and Drop
    15-Owner Drawn Menus
    16- Simple Printing
    17-Use Crystal Reports
    18- Use Format Codes to Format Data in Strings
    19-Use Regular Expressions
    20-Use the Clipboard
    21- XP Theme Support
    22-How-To Custom Exceptions
    23- Dynamic Control Creation
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یک برنامه مفید در رابطه با MultiThreading :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #100
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    با سلام
    نظر به اینکه عده ی کثیری از دوستان هنوز در دسترسی به کنترلهای موجود در فرمهای دیگه و همچنین تغییر Properies آنها با مشکل روبرو هستند، این نمونه برنامه رو گذاشتم تا دوستان از نحوه ی دسترسی به کنترلهای فرمهای دیگه و همچنین تغییر Property آنها مطلع بشن، فقط به Modifier کنترلی که قراره از طریق فرمهای دیگه بهش دسترسی داشته باشید دقت کنید، در این نمونه پروژه، کنترل مورد نظر، label1 در Form1 هست که Modifier اون رو به صورت Internal تنظیم کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #101

    تغذیه مقادیر یک کنترل از طریق آبجکت های دیگر

    با اینکه در این زمینه ..مطالب بسیاری ... گفته شده، ولی هنوز دوستانی به روش های نا صحیح (از جمله تغییر دادن نابجای Modifier یک کنترل، و...)(برای این منظور) اقدام به این عمل می کنند..
    نمونه برنامه زیر می تواند، روش مناسبی برای این موضوع باشید..
    برای بحث و گفتگو در مورد این موضوع هم می توانید به ... این تاپیک ... مراجعه کنید..
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  22. #102

    Smile نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    برنامه ای برای باز و بسته کردن سی دی رام !!!

    موفق باشید !!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #103

    Smile نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    برنامه ای برای نشان دادن اطلاعاتی در مورد درایو ها !!!!


    انشاالله که مفید بوده باشد !!! متشکر و ممنون !!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #104
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یه بزنامه مفید برای کار با قسمت های مختلف
    ایراد نگیرید این برنامه رو از روی بیکاری نوشتم
    1- مدت زمان کارکرد سیستم
    2- کار با رجیستری
    3- گرافیک تقریبا زیبا
    4- اجرای برنامه ها با استفاده از نام انها همانند run ویندوز
    5- و غیره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #105
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    188

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    update , insert , delete با datagridview
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    برنامه ای در ارتباط با فرستادن میل :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    ساخت انیمیشن با GDI
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    برنامه خواندن و نوشتن در فایل Text
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #109
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    برنامه ای در ارتباط با استفاده از پورت COM
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #110
    کاربر دائمی آواتار pesare_ariyayi
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ملودی شهر باران
    پست
    108

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    sound record همینطور که از اسمش معلومه برنامه ای برای ضبط صدای در حال پخش از کارت صدا هست که این صدا رو به فرمت wav ذخیره می کنه

    lame shell برنامه ای برای تبدیل wav به mp3
    هر دو برنامه به زبان vb2005 هستند که چون تو تالار vb همچین تاپیکی نبود گفتم اینجا بزارم

    اما من در خواستم برنامه ای هست که صدای ضبط شده رو در قالب متغیری بهم بده و برنامه ای که این متغیر رو, نه فایل رو بگیره و با فرمت mp3 ذخیره کنه.

    اگر همچین برنامه ای سراغ دارید لطف کنید. من بینهایت بار گشتم اما موفق نشدم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #111
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: كلمه ي كليدي extern

    يه مثال ساده در مورد طريقه ي استفاده از كلمه ي كليدي extern در C#‎: نمايش MessageBox در محيط كنسول!

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Runtime.InteropServices;
    namespace Extern_Keyword
    {
    classProgram
    {
    [DllImport("User32.dll")]
    public static extern int MessageBox(int h, string m, string c, int type);
    static void Main(string[] args)
    {
    string myString;
    Console.Write("Enter your message: ");
    myString = Console.ReadLine();
    for(int i=0;i<7;i++)
    MessageBox(0, myString, "My Message Box", i);
    }
    }
    }

  32. #112
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: انجام عملياتي روي RecentDocument موجود در منوي start

    همونطور كه از عنوان پيداست اين برنامه يك يا چند برنامه را به RecentDocument اضافه يا از آن حذف مي كند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #113
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: مشاهده ي آيكون برنامه

    اين برنامه آيكون آيتم هاي ورودي به برنامه را به ما نشان مي دهد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #114
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: مشاهده ي حافظه ي clipboard

    اين برنامه كليه ي تغييرات انجام شده در چند ثانيه ي اخير در حافظه ي clipboard را نشان مي دهد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #115

    Thumbs up نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    این هم اولین پست من. امیدوارم بتونم مفید واقع بشم
    یه بازی که سعی کردم ایرادی نداشته باشه اگه هم داشت خودتون به بزرگیتون ببخشید
    اخه هنوز یه جوجه برنامه نویسم همین
    Game.rar

    Game.zip

  36. #116
    کاربر تازه وارد آواتار eiman_ghasemy
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    64

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یک Taskmanager کوچک

    امکانات:
    1- نمایش تمامی پروسه های در حال اجرا به همراه تعداد آنها
    2- نمایش مشخصات کامل هر پروسه مثل : نام کامل ، مسیر اجرایی پروسه ،مقدار حافظه اشغال شده توسط پروسه(رم) ، حجم فایل اجرایی (هارد) ، ورژن فایل اجرایی ، زمان ساخت فایل اجرایی ،زمان تغییر فایل اجرایی ،آخرین زمان دسترسی به این فایل، زمانی که این پروسه ،غاز به کار کرده است ، عنوان پنجره پروسه (اگر داشته باشد) ،آی دی پروسه و ....
    3-بستن هر کدام از پروسه ها که مایل هستید.
    4- امکانات shutdown,restart,standby,hibernate,logoff,switch user



    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg Pic.JPG‏ (40.7 کیلوبایت, 5924 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eiman_ghasemy : جمعه 15 شهریور 1387 در 07:58 صبح

  37. #117

    Smile رسم شکل لوزی با هر اندازه ای در محیط کنسول

    دوستان سلام ، این برنامه که نوشتم یک لوزی از کاراکتر ستاره رو با هر سایزی در محیط

    کنسول رسم میکند !!!

    موفق و پیروز باشید !!!!

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #118

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    اين يك برنامه است كه اسم و ايميل 10 نفر رو ميگيره و نمايش ميده!!!!!!
    http://seyyedalith.persiangig.com/bank.zip

  39. #119

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام
    اين برنامه اسم 10 نفر رو ميگيره و اول اسمهاشون رو به هم مي چسبونه و ميده
    حتما بايد 10 تا باشن!!!
    http://seyyedalith.persiangig.com/group1.zip

  40. #120

    Talking نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    این یک برنامه خیلی کوچک است که توسط یک تابع، متنی را با جلوه گرافیکی حاله نور اطراف، ترسیم میکند. برای یادگیری نحوه ترسیم و ساخت تصاویر خیلی خوبه.

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 3 از 27 اولاول 1234513 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •