صفحه 11 از 27 اولاول ... 91011121321 ... آخرآخر
نمایش نتایج 401 تا 440 از 1080

نام تاپیک: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

  1. #401
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفید در سی شارپ

    سلام به همه دوستان
    تا حالا شده که مثل من برایه ذخیره تاریخ با نوع datetime مشکل داشته باشید!!؟
    چیکار می کنید!!؟ بله از نوع String تو سی شارپ و نوع nvarchar تو اسکوئل استفاده می کنید!!!
    ولی خوب عملیات رویه تاریخها رو چطوری انجام میدید!!؟....

    از این به بعد می تونید با این کلاس عملیاتهای مختلف رویه تاریخهای نوع string رو به راحتی انجام بدید!!
    دو تابع جديد به اين كلاس در لينك زير اضافه شد!
    https://barnamenevis.org/attach...3&d=1266913548
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Yasersadegh : سه شنبه 04 اسفند 1388 در 11:39 صبح دلیل: تغيير لينك

  2. #402

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام
    یک برنامه برای برگرداندن فایلها و فولدرهای hidden شده توسط ویروسها به حالت نرمال
    یک پوشه رو انتخاب میکنیم و دکمه شروع و بعد نرم افزار شروع به پیمایش فایلها و پوشه ها میکنه و attribute شون رو normal میکنه.
    اگه تیک subfolders رو هم بزنید زیر شاخه ها هم پیمایش میشن.



    در کتابخانه فایل سایت موجوده
    لینک کتاب خانه فایل:https://barnamenevis.org/downlo...?do=file&id=58

  3. #403
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Images in a Data Grid


  4. #404
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    141

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    آخرین ویرایش به وسیله EhsanAvr : پنج شنبه 08 بهمن 1388 در 11:34 صبح دلیل: اضافه کردن عکس و تصحیح لینک دانلود

  5. #405

  6. #406

    برنامه انجام محاسبات مفید آماری

    سلام به همه دوستان ، برنامه ای که نوشته ام برای انجام اکثر محاسبات مفید آماری هستش

    که تو جاهای مختلفی میتونه مفید واقع بشه !



    امیدوارم برای دوستان مثمرثمر واقع بشه !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه






  7. #407
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Editable and Multi-Functional-Datagridview




    • Adding columns at runtime
    • Changing the values of a comboboxon any event like selecting the specified values from another combobox
    • Forcing the user to type only the numeric values in the datagridviewtextbox, if Integeris selected in corresponding combobox
    • DateTimepicker control in the datagridview
    • Enabling-Disabling the cells on a particular event
    • Setting the tooltip on the cells
    • Changing the cell style at runtime
    Download Src+Sample Project
    آخرین ویرایش به وسیله H2K : پنج شنبه 08 بهمن 1388 در 11:46 صبح

  8. #408
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile BindingList Example ----DataGridView

    آخرین ویرایش به وسیله H2K : پنج شنبه 08 بهمن 1388 در 11:48 صبح

  9. #409
    کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفید در سی شارپ

    برنامه SpellCheck انگلیسی : از spellcheck خود آفیس استفاده کردم

    https://barnamenevis.org/showpo...0&postcount=13

  10. #410
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile DataGridView Column CheckBoxs SelectAll


  11. #411
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Image Thumbnail in DataGridView


  12. #412
    چند وقط پیش لپ تاپم(ویندوز) با مشکل مواجه شده بود ،میزان شارژ باطری رو نشون نمی داد واسه همین نشستم خودم برنامه شو نوشتم.


    بفرما اینم خدمت شما

    هم در سایت و هم در یه جای دیگه آپلود شده برای اطمینان از سالم ماندن لینک. یا حق .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ali.aghdam : چهارشنبه 14 بهمن 1388 در 18:45 عصر دلیل: بی خیال

  13. #413

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفید در سی شارپ

    ذخیره آدرس تصاویر در دیتابیس و بازخوانی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #414
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Animation Form With API


    1.Basic Animations
    .Roll Left to Right
    .Roll Right to Left
    .Roll Top to Bottom
    .Roll Bottom to Top
    .Roll Collapse
    .Roll Fade
    2.Slide Effect
    .Slide Left to Right
    .Slide Right to Left
    .Slide Top to Bottom
    .Slide Bottom to Top
    Download Src+Sample Project

  15. #415

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    ســــــــــــــلام .
    خب ، یه کد دیگه نوشتم که تقدیم میکنم . با این کد میتونید یه Drive Box به صورت Runtime ( در زمان اجرا ) داشته باشید .

    public void DriveBox_RunTime()
    {
    ComboBox Drive_Box = new ComboBox();
    Drive_Box.Size = new Size(100, 0);
    Drive_Box.DropDownStyle = ComboBoxStyle.DropDownList;
    this.Controls.Add(Drive_Box);
    //================================================== ====
    foreach (DriveInfo DI in System.IO.DriveInfo.GetDrives())
    {
    Drive_Box.Items.Add(DI);
    }

    }

  16. #416

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام . بهترین لحظات رو براتون آرزومندم .
    یه کد دیگه که گفتم شاید براتون جالب باشه . نوشتن یه متن به صورت عمودی ( Vertical ) روی فرم .
    کد زیر رو ببینید
    :

    private void Vertical_Text()
    {
    System.Drawing.Graphics FormGraphic = this.CreateGraphics();
    string Text = "N E T S K Y";
    Font Draw_Font = new Font("Tahoma", 45);
    SolidBrush Draw_Brush = new SolidBrush(Color.Blue);
    Single X, Y;
    X = 100;
    Y = 100;
    StringFormat Draw_Format = new StringFormat();
    Draw_Format.FormatFlags = StringFormatFlags.DirectionVertical;
    FormGraphic.DrawString(Text, Draw_Font, Draw_Brush, X, Y, Draw_Format);
    Draw_Font.Dispose();
    Draw_Brush.Dispose();
    FormGraphic.Dispose();
    }

  17. #417
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    Thumbs up برنامه شبیه ساز روبات خط-زن ، Line Follower Robot Simulator

    سلام

    این برنامه شبیه ساز روبات خط-زن ( روبات مسیریاب ) هستش،پروژه درس "مباحث ویژه - آشنایی با روباتیک" استاد بسیار خوبمون دکتر احد هراتی ، که این ترم انجامش دادیم...
    هنوز با دنیای واقعی خیلی فاصله داره، باید آرایش سنسورها رو کمی تغییر بدیم و حرکات نرم تری داشته باشه، همینطور میزان نویز احتمالی از محیط و بعضی موارد دیگه از این دست...

    روبات در Component ای به نام RCCrazyLineFollowerRobot طراحی شده...همواره با داشتن مختصات (PointF) سه نقطه رئوس مثلث (شکل ربات بصورت مثلث متساوی الاضلاع طراحی شده) ، روبات می تونه خودش رو Draw کنه بصورت مثلث...
    یک Class به نام clsSensor وجود داره که ربات 6 تا سنسور روی محیط خودش داره، در هر تیک timer4Moving_ ، روبات یک Step (یا همون Speed در اینجا) در سمتی که rotate کرده حرکت می کنه ب جلو، تمام سنسورها (در صورتی که IsDisabled نباشن) بررسی می شن تا آیا خط رو حس کردن زیرشون یا خیر، در اینصورت بر اساس اولویتی ک تعیین شده، روی یک سنسور خاص زاویه ای ک می ده رو برمی گردونه و بر اساس این زاویه کل ربات حول دایره می چرخه (مختصات جدید 3 نقطه رئوس مثلث حساب می شن) و سپس روبات در همین راستا یک Step ب جلو حرکت می کنه و دوباره سنسورها رو می خونه و به همین صورت ادامه می ده.... و البته هر دفعه هم روبات دوباره Draw می شه در مکان جدیدش...سرعت روبات ناگهانی تغییر نمی کنه، مثلا اگه سرعت 3 واحد باشه و یکدفعه عدد 10 رو وارد کنین، از 3 تا 10 در یک Queue اضافه می شن و در هر تیک این سرعت ها روی موتور حرکتی اِعمال می شن...

    Component ِ دیگه، RCCrazyLineFollowerRobotSimulatorPanel هستش ک سطح حرکت روبات هست، یا بصورت دستی مسیری کشیده می شه توسط کاربر یا یک مسیر ک قبلا کشیده شده می شه Load بشه در Panel.BackgroundImage . یک محیط ساده برای طراحی (مداد، پاک کن، تغییر قطر مداد ، رسم خط و ذخیره مسیر ) مسیر داره و 3 تا Button برای حرکت (حرکت، توقف و گام ب گام ) ...
    سمت راست هم نمایشی از بدنه روبات ب همراه سنسورها هستش ک امکان Disable/Enable کردن اونا وجود داره...همچنین امکان ی سری تغییرات دیگه (سرعت ، تاخیر زمانی Timer حرکتی، فاصله بین چرخها ،... ) هم وجود داره ، و البته تاثیرات این تغییرات در سرعت هر چرخ قابل مشاهده هست (سر پیچ ها) ، البته با مقادیر دنیای واقعی خیلی فاصله داره، و بیشتر روش کار می کنیم...

    و یک برنامه WinForm هم ب نام RCCrazyLineFollowerRobotViewer برای تست این شبیه ساز اجرا می شه...

    --
    بعلت اینکه نمی ذارن بالای 500 ک.ب آپ کنیم اینجا و جای دیگه ای هم حسش نبود ت دو تا part گذاشتم ...
    موفقیت باشید...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله RED-C0DE : پنج شنبه 06 بهمن 1390 در 21:33 عصر

  18. #418

    برنامه مدیریت بخش های مختلف سیستم

    سلام به همه دوستان عزیز ، برنامه زیر با استفاده از دستورات رجیستری ویندوز میتونه قسمت

    های مختلف ویندوز (در عکس آمده ) رو مدیریت (فعال یا غیر فعال ) کنه .

    برنامه میتونه تو جاهای مختلفی مورد استفاده قرار بگیره نظیر کافی نت ها و ...


    ===============================

    ================================
    امیدوارم مفید بوده باشد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه






  19. #419
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Downloading website images automatically


  20. #420
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    مقایسه تصاویر به دو روش

    دوستان برنامه ای که برای شما نوشتم کارش مقایسه تصاویر به دو روش است

    روش اول مقایسه از روی بایت ها

    و روش دوم مقایسه پیکسلی است

    دقت مقایسه بسیار بالاست طوریکه شما حتی یک pixel را هم تغیر بدید . برنامه تشخیص می دهد که دو عکس یکسان نیست .

    در مقایسه پیکسلی در صورتی که دو عکس وارد شده طول و عرض یکسانی نداشته باشند مقایسه انجام نمیشه و می توانید از روش مقایسه بایت ها استفاده کنید که سرعت بالایی هم نسبت به روش دوم دارد

    روند عملیات مقایسه هم با یک ProgressBar نشون داده میشه

    برنامه تعداد پیکس های برابر و نابرابر را هم گزارش میده

    دو لیست باکس هم در درون برنامه مشاهده می کنید که مربوط به مقایسه بایتی هست که شما بایت های هش شده را می بینید و می توانید بهترتر مقایسه کنید

    از این برنامه می توانید برای جستجوی فردی که عکس اش در دیتا بیس ذخیره شده استفاده نمائید . یعنی شما می توانید بدون اینکه از شخص مورد نظر اطلاعاتی داشته باشید ( مثل نام و نام خانوادگی و ... ) و تنها با داشتن یک عکس شخص و مقایسه با تصاویر ذخیره شده در دیتا بیس شخص مورد نظر را پیدا کنید(البته زیاد روی این قسمت تمرکز نکردم ولی میشه بسطش داد)

    اینم لینک برنامه به همراه سورس کامل

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله debugger : پنج شنبه 22 بهمن 1388 در 15:22 عصر دلیل: غلط املایی

  21. #421
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    ساعت آنالوگ به همراه تاریخ WPF



    نام برنامه :
    ساعت آنالوگ به همراه تاریخ WPF

    کاربرد : نمایش ساعت

    تکنولوژی های استفاده شده : WPF

    امکانات :
    - دارای کدی ساده و قابل فهم
    - دارای دو نسخه ، یکی در محیط VS2008 ساخته شده و دیگری در Expression Blend 2
    - امکان نمایش تقویم شمسی و میلادی

    دانلود

    آخرین ویرایش به وسیله mdssoft : جمعه 14 اسفند 1388 در 23:25 عصر

  22. #422
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile TreeView - TreeState


  23. #423
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Google Translator


  24. #424

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز .
    برنامه ی دیگه نوشتم که تقدیم دوستان عزیز میشه .
    با این برنامه میتونید متون خودتون رو رمزنگاری کنید و یا از حالت رمز شده به حالت عادی بر گردونید . در این برنامه از یک الگوریتم رمز نگاری کلید متقارن به نام Rijndael استفاده شده که الگوریتم بسیار قدرتمندیه .
    اینم تصویری از محیط برنامه :


    روش کار برنامه :
    شما باید متنی رو که میخاید رمز نگاری کنید در TextBox سمت چپ برنامه بنویسید و سپس کلمه یا عددی رو به عنوان کلید وارد کنید . حالا باید دکمه Encryption رو بزنید و میبینید که در TextBox سمت راست متن رمزنگاری شده به نمایش درمیاد .
    شاید شما متن رمز نگاری شده رو در جایی پیش خودتون نگه دارید و بخاید در دفعات بعدی ازش استفاده کنید . حالا باید متن رمزنگاری شده رو دوباره به حالت اول خودش برگردونید . شما باید متن رمز شده رو در TextBox سمت راست و کلیدی که متن رو باهاش رمز کردید ، در TextBox وسطی وارد کنید . حالا دکمه Decryption رو بزنید . مبینید که متن به همون حالت قبلیش برمیگرده و در TextBox سمت چپ قابل مشاهد میشه .

    یه نکته خیلی مهم . اگه خواستید با این برنامه یه متن خیلی مهم رو رمزنگاری کنید حتما یادتون باشه کلمه ای که به عنوان کلید ازش استفاده کردید رو یادداشت کنید .

    چون فضای آپلود سایت یه چندکیلوبایتی کمتر بود مجبور شدم فایل رو دوتکه کنم . هردو فایل ادامه هم هستن . پس موقعی که خواستید اونا رو Extract کنید کنار هم بزاریدشون .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #425

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام . آرزوی بهترین¬ها برای شما که بهترین هستید .
    برنامه ¬ی دیگه ای نوشتم که تقدیم شما سروران عزیز میشه .
    بوسیله این برنامه میتونید میزان استفاده از CPU یا همون CPU Usage و فضای قابل استفاده از حافظه اصلی سیستم ( RAM ) رو بدست بیارید . اطلاعاتی که در عکس میبینید به صورت Dynamic هستش و هر 1 ثانیه آپدیت میشه .
    اینم نمایی از برنامه :


    امیدوارم مفید واقع بشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #426

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    بازم سلام !!!
    یه برنامه دیگه واستون نوشتم که تقدیم میشه خدمت شما سروران عزیز .
    کار این برنامه اینه که عکس های شما رو به اندازه ای که میخاید بزرگ یا کوچیک میکنه و به قول خارجیا یه نوع Image Resizer هستش . در این برنامه میتونید عکسی رو که تغییر اندازه میدید با فرمت های مختلف از قبیل : JPG ، BMP ، PNG ، GIF ذخیره کنید .
    اسکرین شات برنامه رو میتونید از پایین ببینید که یه توضیح کلی هم در مورد برنامه بهتون میده .

    اگه از دوستان عزیز هم کسی سوالی داشت با پیغام خصوصی در خدمتم .
    مسیر ذخیره عکس تغییر سایز داده شده درایو C هست .
    بای بای ........................
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #427

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام به همه دوستان عزیز .
    کار با انواع تاریخ ها . شمسی ، قمری و میلادی .
    لینک تاپیک
    ندیدن این تایپک = ضرر خالص .

  28. #428

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلامی دوباره عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز . امیدوارم حالتون خوب باشه .
    این بار یه کامپوننت نوشتم که تقدیم شما میکنم .
    حتما یادتون هست که در یکی از پستهام یه برنامه گذاشتم که متن های شما رو Encrypt و Decrypt میکرد . این بار همون کار رو بوسیله این کامپوننت میتونید انجام بدید . دلیل اینکه این کامپوننت رو نوشتم این بود که گفتم شاید شما دوستان عزیز نخاید پروژتون رو با یه کلاس و یه مشت کد دیگه شلوغ کنید .
    روش استفاده از کامپوننت هم خیلی راحته ولی واسه دوستان عزیز یه توضیح کوچولو میدم :
    فرض کنید که میخاید یه متن مهم رو توسط برنامتون در یه جای سیستم کاربر ذخیره کنید و میخاید که امنیت اون متن هم حفظ بشه و کسی نتونه چیزی ازش بفهمه . خیلی خب ، بهترین راه Encrypt کردن متن مورد نظرتون هست . واسه Encrypt کردن متن هم به دو چیز نیازه :
    1- متنی که میخاید Encrypt کنید .
    2- یه کلمه یا عدد به عنوان کلید رمزنگاری .
    کد زیر خیلی واضح همه چیز رو واستون توضیح میده :

    aZ_Encryptor_Decryptor1.Encryption_Text("Netsky", "Any Things");
    اون کلمه یعنی aZ_Encryptor_Decryptor1 که نام کامپوننت هستش .
    Encryption_Text متدیه که عملیات Encrypt رو واسه ما انجام میده . یعنی اینکه متن ما رو رمزنگاری میکنه .
    Netsky هم متنی هستش که میخاد رمز بشه و Any Things هم کلمه مورد نظر ما هست که به عنوان کلید ازش استفاده کردیم . البته همیشه باید این کلید رو یه جا محفوظ پیش خودتون داشته باشید . چون اگه کلید رو فراموش کنید ، باید قید رمزگشایی متن رمز شده رو هم بزنید .
    اینم مقدار برگشتی که متن رمز شده هست :

    1L9jwGXnjM6wX+w2gy9nQg==
    حالا فرض کنید نیاز دارید که متنی رو که رمز کرده بودید دوباره در برنامتون مورد استفاده قرار بدید . باید چی کار کنیم ؟؟؟
    خیلی سادست !!! با استفاده از همین کامپوننت میتونید عملیات Decryption یا رمزگشایی رو هم انجام بدید . چطوری ؟؟؟
    اینطوری ..... کد زیر میتونه واستون متنی رو که رمز شده ، رمزگشایی کنه :

    aZ_Encryptor_Decryptor1.Decryption_Text("1L9jwGXnj M6wX+w2gy9nQg==", "Any Things");
    همه چیز مثل کد بالاست و فقط دو چیز در این کد با کد بالایی فرق داره :
    1- متد از Encrypt_Text به Decrypt_Text تغییر پیدا کرده .
    2- متن ورودی به متد هم متن رمز شده است که باید رمز گشایی بشه .
    حالا برنامتون رو اجرا کنید .
    میبینید که مقدار برگشتی برابر با Netsky هستش .
    و بدین صورت میتونید متون دیگه رو هم رمز کنید .
    اگه از دوستان کسی در کار با این کامپوننت مشکل داشت بنده با کمال میل در خدمتم .

    موفق و سربلند باشید ...................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #429
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    تقلید حرکت موس

    یه برنامه خیلی مختصر و ساده که حرکت موس رو ضبط میکنه و پخش میکنه
    RadioButton ای که تو شکل میبینید حرکت موس رو تقلید میکنه . . .



    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #430

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یه برنامه کوچیک نوشتم که خطوطی رو با دادن مختصات روی فرم میکشه
    رنگ و اندازه قلم هم قابل تغییره

    این اولین برنامه ایه که نوشتم
    خوشحال میشم ایراداشو بگین
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله rroona : جمعه 21 اسفند 1388 در 14:40 عصر

  31. #431
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    برنامه ای برای تولید خود کار کد

    با سلام.
    این برنامه ی خیلی ساده, با اتصال به دیتا بیس, لیستی از جداول موجود را به نمایش می گذارد و با انتخاب هر جدول- و برخی تنظیمات ساده-, کدهای مربوط به اعمال متداول آن جدول از قبیل انتخاب, اضافه, ویرایش,حذف به طور خود کار در سه کلاس مجزا تولید می شود.

    البته این برنامه با الهام از https://barnamenevis.org/showthread.php?t=87372 نوشته شده. البته خیلی ساده تر.

    سورس برنامه در https://barnamenevis.org/showth...=64210&page=47 اضافه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله h_r_sh : سه شنبه 10 فروردین 1389 در 18:51 عصر

  32. #432
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: برنامه ای برای تولید خود کار کد

    نقل قول نوشته شده توسط h_r_sh مشاهده تاپیک
    با سلام.
    این برنامه ی خیلی ساده, با اتصال به دیتا بیس, لیستی از جداول موجود را به نمایش می گذارد و با انتخاب هر جدول- و برخی تنظیمات ساده-, کدهای مربوط به اعمال متداول آن جدول از قبیل انتخاب, اضافه, ویرایش,حذف به طور خود کار در سه کلاس مجزا تولید می شود.

    البته این برنامه با الهام از https://barnamenevis.org/showthread.php?t=87372 نوشته شده. البته خیلی ساده تر.
    سورس برنامه هم بزاری عالی میشه

  33. #433
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Internet Network Availability


    Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #434
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile MCI(MultiMedia Command String) player


    Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #435
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    با سلام
    برنامه برای overload کردن عملگر ها
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #436

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام برنامه شبیه ساز 7_Segment
    در واقع یک تایمر هست که شبیه ساعت دیجیتال طراحی شدهو تا 100 میشمره
    این دومین برناممه
    اگه تو کدنویسی ایراد داشت لطفا بگید(خوشحال میشم)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #437

    برنامه ای که هنگام اتصال فلش به پورت usb یه فایل مشخص رو از رو فلش اجرا میکنه (txt,exe,...)

    سلام...یه برنامه نوشتم که برای اجرای خودکار یه فایل از روی فلش مموری به محض اتصال فلش به پورت usb استفاده میشه (یا به محض اینکه فلش از قبل متصل باشه و برنامه بعد از اتصال فلش اجرا بشه...یعنی فرقی نمیکنه اول اتصال فلش انجام بشه یا اول برنامه اجرا بشه)
    برنامه وقتی اجرا بشه کنار ساعت قرار میگیره ... این برنامه برای چک کردن اینکه فلش در این لحظه به پورت usb متصل شده یا نه از تایمر استفاده نمیکنه
    پس نگران درگیر بودن cpu نباشید... خودتون نگاه کنید ببینید از چی استفاده میکنه
    برنامه خودش دنبال درایو فلش میگرده
    اسم فایلی که من تو کدهام تعریف کردم تا اجرا بشه
    01.txt
    هستش که باید تو root فلش قرار بگیره ... میتونید این فایلو به هر فایلی که مایل بودید تو کدها تغییر بدید و بعد برنامه رو بزارید تو startup ویندوز تا با بالا اومدن ویندوز شروع کنه به کار کردن. امیدوارم مفید باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Himalaya : دوشنبه 24 اسفند 1388 در 19:28 عصر

  38. #438
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    شبیه ساز Snipping tool در Win7 با افزودن امکان زوم تا x11 !!
    فقط اون دکمه ی "Press Me!" رو نزنید که سیستمتون ریست میشه !!! (البته با زدن دوباره ی اون عمل ریست لغو میشه !) فقط محض تست گذاشتمش !!
    پروژه رو SFX کردم ... !
    برای دانلود اینجا را کلیک کنید

  39. #439

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    باسلام بالاخره ماهم سعادت ارسال پست تو این تاپیک رو یافتیم!
    این برنامه یه برنامه واسه Cleanup کردن سیستم با امکانات فراتر میباشد.
    جهت اطلاعات بیشر به سایت :http://www.pecode.wordpress.com
    مراجعه کنید
    http://www.4shared.com/file/24358856..._Started_.html

  40. #440
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile How to Send Mails from your GMAIL Account


صفحه 11 از 27 اولاول ... 91011121321 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •