صفحه 12 از 27 اولاول ... 2101112131422 ... آخرآخر
نمایش نتایج 441 تا 480 از 1080

نام تاپیک: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

  1. #441
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Circular Progress Bar


    Download Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #442

    برنامه یافتن اطلاعات کامل قطعات سخت افزاری سیستم

    اول از همه جا داره که سال نو را به همه عزیزان تبریک بگم و آرزو میکنم که سال نو سال

    خوشی باشه برای همه ، خصوصا برنامه نویسی های عزیز !

    ===============================

    گفتم دم عیدی یه برنامه مفیدی بنویسیم و تقدیم کنیم به خدمت برنامه نویسی های عزیز ؛

    برنامه زیر که مبناش WMI هستش ، اطلاعات قطعات سخت افزاری سیستم رو استخراج

    میکنه :

    اطلاعات برنامه شامل :

    پردازنده (CPU) : نام ، مدل ، آیدی ، دما ، تعداد هسته ها ، ولتاژ ، Clock Speed و ...

    سیستم : نوع ویندوز ، تاریخ نصب ویندوز ، آخرین تاریخ روشن کردن کامپیوتر ، شماره سریال

    ویندوز و ...

    هارد : مدل ، ظرفیت ، نوع هارد (IDE or SATA ) ، تعداد پارتیشن ها

    کارت صوتی : نام ، شرکت سازنده و ...

    کارت گرافیکی : نام ، مدل ، شرکت سازنده ، تعداد رنگ ها ، ورژن درایور ، تاریخ نصب درایور

    و ...

    مادربرد و رم : نام ، مدل ، شماره سریال ، ظرفیت ، شرکت سازنده و ...



    حجم فایل یکم زیاد بود ، 3 قسمت کردم .

    شاد باشید ، با تشکر .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه






  3. #443
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Restyling WPF ListView Header


    Download Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #444
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Image Transition in CSharp Windows


    Download Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #445
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile A Simple Image Slide Show


    Download Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #446

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام
    یه برنامه واسه دوستم نوشتم که میتونه کتاب هاشو مدیریت کنه که چه کتاب هایی داره به کی چه کتابی قرض داده ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #447
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Watermark TextBox Control


    Download Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #448

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یه مسئله ای توی کتاب ریاضی یکی از کتابای راهنمایی یا دبیرستان بود که میگفت وقتی یکی از پادشاهان از بازی شطرنج خوشش اومد دستور داد تا مخترع شطرنج را پیشش ببرن تا از اون قدردانی کنه و وقتی اون شخص پیش پادشاه رفت و پادشاه گفت که چه چیزی میخوای در پاسخ گفت تا در خانه اول صفحه شطرنج یک گندم و در خانه دوم دو برابر خانه اول و به همین ترتیب تا خانه 64 گندم بگذارند. پادشاه تعجب کرد و دستور داد تا 1 کیسه گندم به او بدهند اما از آن موقع این مسئله در ذهن من بود که چه تعداد گندم می شود؟ تا اینکه امروز موفق به نوشتن برنامه ای شدم که این مسئله را برام حل کنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #449

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    با سلام
    این برنامه
    آنلاین بودن یا افلاین بودن در یاهو مسنجر رو نمایش میده
    فقط یادتون باشه که تنها نام کاربری رو وارد کنید و @ رو وارد نکنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #450
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile Link TextBox Control


    Download Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #451

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    امروز صبح یه برنامه نویشم که حیفم اومد اینجا نزارمش

    این برنامه یه عدد هشت بیتی(یک بایتی) رو از شما میگیره و در مبنای دودویی
    جای عدد صفر یه چراغ خاموش و جای عدد یک یه چراغ روشن قرار میده
    برای توظیحات بیشتر و دانلود برنامه شما میتونید به این لینک مراجعه کنید:
    http://pecode.wordpress.com/2010/03/30/

  12. #452

    Cool Client - Server

    با سلام به همگی
    این برنامه شامل 2 تا پروژه میشه
    A- Server
    B- Client

    برنامه سرور قابلیت برقراری ارتباط با چندین کلاینت رو داره
    موفق باشید

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #453
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    نقل قول: برنامه ای برای تولید خود کار کد

    نقل قول نوشته شده توسط h_r_sh مشاهده تاپیک
    با سلام.
    این برنامه ی خیلی ساده, با اتصال به دیتا بیس, لیستی از جداول موجود را به نمایش می گذارد و با انتخاب هر جدول- و برخی تنظیمات ساده-, کدهای مربوط به اعمال متداول آن جدول از قبیل انتخاب, اضافه, ویرایش,حذف به طور خود کار در سه کلاس مجزا تولید می شود.

    البته این برنامه با الهام از https://barnamenevis.org/showthread.php?t=87372 نوشته شده. البته خیلی ساده تر.
    ضمن عرض عذر خواهی, سورس برنامه را اضافه می کنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله h_r_sh : سه شنبه 17 فروردین 1389 در 23:11 عصر

  14. #454
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    232

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام دوستان
    اینم یه برنامه که میتونه عکس هایی که به داخلش drag میشه رو به صورت SlideShow نشان بده
    منبع:
    http://www.codeproject.com/KB/GDI-plus/Slide_Show.aspx
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #455

    نقل قول: پروژه های Open Source

    این یک مثال ساده از امکانات فناوری رابط کاربر جدید WPF
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله MAHDIhp_devsq : چهارشنبه 11 فروردین 1389 در 18:40 عصر دلیل: متن

  16. #456
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile TextBox Control Numeric<-->only numbers


    Download Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #457
    کاربر جدید آواتار raranjbar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    نجف آباد
    پست
    22

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    این برنامه تصویر وب کم رو نشون میده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #458

    برنامه پشتیبان گیری از دیتابیس اکسس

    برنامه ای برای تهیه نسخه پشتیبان با امکان بازگردانی پشتیبان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar abk.rar‏ (43.4 کیلوبایت, 662 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله fdaliry : جمعه 13 فروردین 1389 در 01:20 صبح

  19. #459

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یه سری باتن گذاشتم و خاصیتشونو دستکاری کردم که یکم فرممو ظاهرشو بهتر کنه البته یکم کدهاش شلوغ می کنه کدهای فرم رو
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #460

    Cool مانیتور کردن پکت های ارسالی در شبکه

    این برنامه تمام پکت های ارسالی روی شبکه و دریافتی از شبکه رو با تمام اطلاعات فرستنده و گیرنده نشون میده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #461
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile How to translate your forms application



    Download Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #462
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ


    Download Src
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #463

    Cool بدست آوردن IP های یک URL

    این برنامه یک URL را دریافت کرده و تمام IP های مربوطه را بدست می آورد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.JPG‏ (16.5 کیلوبایت, 2450 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #464

    Thumbs up نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    ماشین حساب مهندسی ساده به زبان C#‎ http://lordtec.persiangig.com/fusion...r%20csharp.rar

  25. #465
    کاربر تازه وارد آواتار Marzieh_A
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    87

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    یه برنامه نوشتم که با استفاده از اون میشه هر فایل exe رو تحت برنامه اجرا کرد و درون یک کنترل( مثلا پنل ) قرار داد.
    فکر می کنم در بعضی از مواقع، واقعا کارا باشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #466
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام نسخه جدید Persian Month calendar , Persian Datetime picker ، (تقویم فارسی ) با امکانات جدید
    از جمله
    تایپ توسط کاربر
    اضافه شدن ساعت
    باز شدن به صورت Popup
    پشتیبانی از حالت فارسی
    و ...



    تصویری از برنامه :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #467
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    Cool نرم افزار براي Attach و Detach كردن Database در SQL

    سلام دوستان،
    يه برنامه واسه Attach‌كردن Database در محيط SQL نوشتم اميدوارم كه به كارتون بياد.
    با اين برنامه ميتونيد علاوه بر Attach و Detach كردن، ليست بانكهاي موجود روي سرور جاري رو هم ملاحظه كنيد.
    در ضمن اگه دوستان نقصي رو در برنامه ملاحظه كردن خوشحال ميشم اگه تذكر بدن و در رفع اون كمك كنن.
    برنامه تحت C#‎‎‎‎‎‎‎ 2008 نوشته شده.
    سورس و خود برنامه اصلي رو براي استفاده گذاشتم در ضمن برنامه با دات نت فريمورك 2 جواب ميده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdad999 : یک شنبه 29 فروردین 1389 در 16:33 عصر دلیل: اضافه كردن محتويات

  28. #468

    Cool مشاهده و ذخیره تمام پیام های ارسالی در شبکه

    با سلام به همگی دوستان
    در چندین پست پیش، این برنامه رو گذاشته بودم
    ولی این ورژن خیلی کاملتر هست و با قابلیت مدیریت مشاهده و دریافت پیام ها می باشد.
    در ضمن 3 تا فایل هم بصورت توضیح ضمیمه برنامه کردم که اطلاعاتی رو که برای نوشتن این برنامه لازم داشتم رو بصورت کلی شرح دادم
    پروژه + مستند سازی
    خوشحال میشم نظرات دوستان رو برای بهتر کردن برنامه جویا بشم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (38.7 کیلوبایت, 2398 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (100.3 کیلوبایت, 2365 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #469
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    کامپوننت PictureBox با امکان Round کردن گوشه ها و پرینت گرفتن و Resize کردن عکس نسبت به pictureBox و ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #470

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    سلام،
    برنامه ای برای درج و بازسپاری!! لغات انگلیسی .
    برای نصب به نرم افزارهای زیر نیاز هست:
    Window installer
    .Net Framework
    Mirosoft Access
    امیدوارم به دردتون بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #471

    Hello World پیشرفته

    این همون Hello World خودمونه ولی یکم پیشرفته‌ش. برای تازه کارا یه مثال خیلی خوبیه...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #472

    یافتن اطلاعات سیستم عامل

    سلام به همه دوستان عزیز ، قبلا تو همین تاپیک یه برنامه گذاشته بودم که اطلاعات قطعات

    سخت افزاری سیستم رو استخراج میکرد ! اطلاعات سیستم عامل میتونه اطلاعات مفیدی

    واسه هر کاربر کامپیوتر باشه ، از این رو گفتم برنامه ای بنویسم که این اطلاعات رو

    (بیشتر از نسخه قبل) در یک برنامه مجزا استخراج کنه !

    مثلا یکی از اطلاعات بسیار مفیدش بنظر من :

    تاریخ کامل نصب ویندوز و تاریخ کامل آخرین زمان روشن کردن کامپیوتر


    که تو کاربردهای متفاوتی میتونه بسیار مفید باشه .

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه






  33. #473
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    Wink کامپوننت ساعت آنالوگ

    یه ساعت آنالوگ از CodeProject پیدا کردم ، خودم کد هاشو باز کردم و یه ذره تغییرات روش اعمال کردم و الان به شکلیه که کار خودمو راه میندازه
    میزارم اینجا که اگه به درد کسی خورد ازش استفاده کنه
    از دوستان علاقه مند اگه کسی توسعه دادش به خود منم بده

    فایل DLL رو پیوست می کننم :
    قابل توجه افرادی که طرز استفاده از فایل DLL رو به شکل کامپوننت بلد نیستند :
    بعد از اینکه DLL رو از طریق راست کلیک روی پروژه در پنجره Solotion Explore و زدن Add Refrence ، به پروژتون اضافه کردین ، روی پنجره Tools Box راست کلیک کرده و Chosse Item رو بزنید سپس فایل Dll رو Browse کنید و اوکی رو بزنید
    الان دیگه Analog Clock مانند دیگر ابزارها به لیست اضافه می شود و می توانید در هر جائی که می خواهید از آن استفاده کنید.
    بچه ها انتقاد و پیشنهاد در مورد کامپوننت بادتون نره (اشکالاشم بگید)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #474

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط esmaeily-hosein مشاهده تاپیک
    سلام نسخه جدید Persian Month calendar , Persian Datetime picker ، (تقویم فارسی ) با امکانات جدید
    از جمله
    تایپ توسط کاربر
    اضافه شدن ساعت
    باز شدن به صورت Popup
    پشتیبانی از حالت فارسی
    و ...
    با تشکر از مطلب مفیدی که گذاشتید سوالی در رابطه با این کنترل داشتم....

    چطور میشه از این کنترل در یکی از ستونهای دیتاگرید ویو استفاده کرد؟

    جستجو زیاد کردم مثال استفاده از Datetime picker میلادی رو دیدم ولی نمیشه از نمونه شمسی در اون مثال استفاده کرد اگر نمونه کدی لطف بفرمایید برای این منظور ممنون میشم

  35. #475

    نقل قول: MCI(MultiMedia Command String) player

    سورسشو نداری؟

  36. #476

    نقل قول: MCI(MultiMedia Command String) player

    نقل قول نوشته شده توسط omega_pc مشاهده تاپیک
    سورسشو نداری؟
    سورسش اینه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #477

    رابطه عادپذیری

    رابطه عاد کردن یکی از روابط و قضایای مهم دنیای ریاضیات می باشد که در آن وقتی a|b (می خوانیم a عاد می کند b را)، به اصطلاح می گوییم عدد b، عدد a را می شمارد. این برنامه با دریافت دو عدد، رابطه عادپذیری بین آن دو را بررسی می نماید. در زیر عکسی از محیط برنامه را مشاهده می نمایید.



    همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این رابطه از لینک های زیر نیز بازدید فرمایید.
    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%82%D8%B3%DB%8C%D9%85%E2%80%8C%D9%BE%D8%B  0%DB%8C%D8%B1%DB%8C
    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AA%D9%82%D8%B3%DB%8C%D9%85+%D9% BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%DB%8C&SSOReturnPage=Check&Ran d=0
    منتظر برنامه های بعدی باشید...

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip AD.zip‏ (59.9 کیلوبایت, 259 دیدار)

  38. #478

    نقل قول: MCI(MultiMedia Command String) player

    نقل قول نوشته شده توسط H2K مشاهده تاپیک
    کدشو نداری؟

  39. #479
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile نقل قول: MCI(MultiMedia Command String) player

    نقل قول نوشته شده توسط omega_pc مشاهده تاپیک
    کدشو نداری؟
    زیر عکس هست لینک کد برنامه

    http://www.codersengine.com/tutorials-forum.html?func=view&catid=8&id=306#306

  40. #480
    کاربر دائمی آواتار MortezaGity
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    208

    مقایسه دو متغیر Char با تابع بازگشتی:

     public  static bool IsCharEqual(char firstChar, char  secondChar,
    bool caseSensitiveCompare)
    {
    if (caseSensitiveCompare)
    {
    return (firstChar.Equals(secondChar));
    }
    else
    {
    return (char.ToUpper(firstChar).Equals(char.ToUpper(secon dChar)));
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Amir Oveisi : سه شنبه 21 اردیبهشت 1389 در 16:39 عصر

صفحه 12 از 27 اولاول ... 2101112131422 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •